- 7 Mart 2022
- 902
- 1.170
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #42.601
Yaa benimki de inanılmaz azaldı çok üzülüyorum yaBenimde hala inanilmaz dökuluyor cok gürdu saclarim cok inceldi kan testi vitamin herseye bakildi hepside normal emzirme bitene kadar devam edebilirmis hic sacim kalmayacak diye korkuyorum
Kustuğunda veya boğazına tükrüğü kaçtığında benim oğlumda da oluyor ama boğazdan geliyor yani biliyorumArkadaslar arada oglumdan nefes alirken hıriti geliyor gibi ama herzaman degil genzinden mi gösgsunden mi anlayamadim öksuruk filanda yok
Şahtım şahbaz olcam diye çok korkuyorumbenim de bir an önce almam gerek.. ben yatarken tulum giydirmiyorum. ince uzun kollu pijama giydiriyorum. üstüne penye battaniye örtüyorum ama o da durmuyor açıyor. zaten her saat başı kalktığımız için açmasını sorun etmiyorum
hem de nasıl.. her taramada çok rahat bir barbie ye saç olacak kadar dökülüyor
Dökülüyor ve ben emzirmiyorum. Şampuan ve hap alıyorum ama hala dökülmeye devam ediyor. Kıvırcık saçlıyım o halde kullanırsam daha çok dökülüyor. Düzleştirince az dökülüyor kafada saç kalmadı.Kızlar saç dökülmesi yaşayan var mı hala ? İnanılmaz dökülüyor ya normal dediler diye doktora gitmemiştim gitsem mi artık acaba
Canım serum fizyolojikle yıkama yaparsan geçiyor.Arkadaslar arada oglumdan nefes alirken hıriti geliyor gibi ama herzaman degil genzinden mi gösgsunden mi anlayamadim öksuruk filanda yok
Yaa bende koyundan halliceyim dışarı çıkmadıkça düzleştirmiyorum keratin yaptırabiiyo muyuz acaba emzirirken saçım baya yıpranmış çünkü düzleştire düzleştire mahvederimDökülüyor ve ben emzirmiyorum. Şampuan ve hap alıyorum ama hala dökülmeye devam ediyor. Kıvırcık saçlıyım o halde kullanırsam daha çok dökülüyor. Düzleştirince az dökülüyor kafada saç kalmadı.
Canım serum fizyolojikle yıkama yaparsan geçiyor.
Spiral mi güven vermiyor canim ben en güvenli o diye dusunuyordum ? Hatta gidip taktiracaktim bi 5 yıllık filanKızlar neyle korunuyorsunuz? Hap kullanmsya başlayan var mı? Ya da iğne ya da implant? Spiral sormuyorum çünkü taktırmam bana nedense hiç güven vermiyor. Eşime de güvenmiyorum. 2 . Çocuğumuz için 1,5 yıl denedik ve geç olunca rehavete kapıldı nasılsa hemen olmaz diye bu yüzden her defasında benim ısrarımla zar zor takıyor. Anlayacağınız hormonlara başvuracam mecbur
4 aydan bugüne kadar dökülme değildi başka biseydi saçımın yarısı tarakta kalıyordu hala da öyle ama normalmiş ben kime sorduysam öyleKızlar saç dökülmesi yaşayan var mı hala ? İnanılmaz dökülüyor ya normal dediler diye doktora gitmemiştim gitsem mi artık acaba
Bende yakında kel kalıcam.heryer saç evdeKızlar saç dökülmesi yaşayan var mı hala ? İnanılmaz dökülüyor ya normal dediler diye doktora gitmemiştim gitsem mi artık acaba
Bende harika haftaların kitabı var canımnereden takip ediyorsunuz bu takvimi?
Benimde aynı canım , gür saçlarım gitti yerine incecik kalmış saçlarım benimleKızlar saç dökülmesi yaşayan var mı hala ? İnanılmaz dökülüyor ya normal dediler diye doktora gitmemiştim gitsem mi artık acaba
Kucağımda gezdirerek uyutuyorumArkadaşlar bebişlerinizi gündüz nasıl uyutuyorsunuz,kısa gündüz uykularına çözüm bulmak istiyorum.Ocak annesiyim
Hep kısaydı malesef,destekli uyuduğu için sanırım ama artık gece de sık uyanmaya başladı.Ben de kucakta uyutuyorumKucağımda gezdirerek uyutuyorum
Sanırım 1 ay süren 4. Ay ataklarına siz de girmiş bulunuyorsunuz
Önceden nasıldı gündüz uykuları?
Çünkü bu atak döneminde kısalıyor ve sürekli uyanıyorlar
Benim de aşırı dökülüyor. İlk 3 ay falan olmamıştı ama şimdi baya dökülüyor. Multivitamin alıyorum belki faydası olur diyeKızlar saç dökülmesi yaşayan var mı hala ? İnanılmaz dökülüyor ya normal dediler diye doktora gitmemiştim gitsem mi artık acaba
Olmaz canım ağır bi işlem o yaptırma sakın.Yaa bende koyundan halliceyim dışarı çıkmadıkça düzleştirmiyorum keratin yaptırabiiyo muyuz acaba emzirirken saçım baya yıpranmış çünkü düzleştire düzleştire mahvederim
Eski tip östrojen içerikli haplar kullanılmıyordu emzirirken. Ama yeni nesil progesteron içerıklı haplar kullanılıyor güvenle. Ben ılk bçbebegım 6 aylık olduktan sonra 2 yıl kullanmıştımSağlık ocağında emzirirken kullanılmaması gerek dediler hap için
Evet maalesefKızlar saç dökülmesi yaşayan var mı hala ? İnanılmaz dökülüyor ya normal dediler diye doktora gitmemiştim gitsem mi artık acaba
Cevremde o kadar cok ki spiral ile hamile kalanSpiral mi güven vermiyor canim ben en güvenli o diye dusunuyordum ? Hatta gidip taktiracaktim bi 5 yıllık filan
Doktor igneyi önerdi korunmak icin bana ama baska bi doktorda hormonlu oldugu icin emzirirken önermedi saglik ocagi ebesi hap kullan dedi aile hekimim süt korur bosver dedi secim.sizinEski tip östrojen içerikli haplar kullanılmıyordu emzirirken. Ama yeni nesil progesteron içerıklı haplar kullanılıyor güvenle. Ben ılk bçbebegım 6 aylık olduktan sonra 2 yıl kullanmıştım
Evet maalesef
Cevremde o kadar cok ki spiral ile hamile kalan
En güzeli aile hekiminin dediği de insan güvenemiyor işteDoktor igneyi önerdi korunmak icin bana ama baska bi doktorda hormonlu oldugu icin emzirirken önermedi saglik ocagi ebesi hap kullan dedi aile hekimim süt korur bosver dedi secim.sizin
Görümcemle kocamın arası 12 ayDoktor igneyi önerdi korunmak icin bana ama baska bi doktorda hormonlu oldugu icin emzirirken önermedi saglik ocagi ebesi hap kullan dedi aile hekimim süt korur bosver dedi secim.sizin
2 gündür giydiriyorum ben. Hatta bugün dışarı çıktık kısa kolluyla.Kızlar biz bu bebişler ne zaman kısa kollu giydirmeye başlayacağız… çok sıcak
Benim ilk bebeğim 9 Nisan da doğmuştu Mayıs ayında sadece kısa kollu ya da kolsuz çıtçıtlı body giydiriyordum hem evde hem dışarda . Çorap ,şort vs giydirmiyordum. Oğlum şuan 15 yaşında , en son 6 yaşında iken antibiyotik kullandi , bünyesi çok kuvvetli . Onunla aynı dönemde doğan akranlari anca 3-4 aylık olunca anneleri kısa kolluya geçti ,geçer geçmez de çocuklar sapır sapır hasta oldular.Kızlar biz bu bebişler ne zaman kısa kollu giydirmeye başlayacağız… çok sıcak
Kızlar mesajlarınızı anca okuyabildim benimki oioi ben cok memnunum çok güzel kavrıyor bebek ve üst kısmını diş kaşıyıcı gibi kullanabiliyorCanım hangi marka aldin bi resmini atabilir misin eğer imkanın varsa bende kararsızım çöp olsun da istemiyorum kullanması tutması kolay bisy olsun istiyorum
Her beslenme sonrası vermelisin mutlakaArkadaslar ek gida tadimlarindan sonra bebeklere su veriyor musunuz 2gündur yine kakamizi yapmadik biz kabizliktan korkuyorum cok az tadimlik yiyor ama yinede etkiliyor mu acaba