2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Manuel süt sagma pompasi olarak hangi markayı onerirsnz

Yagizi sünnet ettirdik sonunda çok iyi oldu çok şükür ama gece 2 gibi ağlayarak uyanıyor sünnet olalı 3 gün geçti atak dönemi bitmedi mi acaba

Yagizi sünnet ettirdik sonunda çok iyi oldu çok şükür ama gece 2 gibi ağlayarak uyanıyor sünnet olalı 3 gün geçti atak dönemi bitmedi mi acaba
Benim oğlum 4-5.gününde de ağlamıştı bazen çiş yakıyor sanırım. Hatta isyanlara girmiştim hani ilk 3 gün sıkıntılıydı diye

Bu nasıl kullanılıyor canım

Ben hemen hemen çoğu markayı denedim. Molfix ve goonun bel kısmı lastikli öyleleri bize yaramadı kolay kaymasını sağlıyor ve kakalari daha çabuk taşırıyor genelde ishal olduğumuz için günde 3 4 kiyafet degismekten sıkılmıştım. Prima aktif bebe indirimleri kovalıyorum ve migros marka minies kullanıyorum hem çok ucuz hemde arkası değil cırt yerleri lastikli aynı Prima gibi. Prima ile miniesi dönüşümlü kullanıyorum

Minies çok ince canım bi deneyebilirsin tanesi 2 lira

Arkadaslar ek gida tadimlarindan sonra bebeklere su veriyor musunuz 2gündur yine kakamizi yapmadik biz kabizliktan korkuyorum cok az tadimlik yiyor ama yinede etkiliyor mu acaba
Ben verdim canım sulukla verince içti sevdi. Bizimde kakadan havuclar tane tane çıktı. Püre vermek istemedim bu seferde sindiremedi çocuğum

Arkadaslar ek gida tadimlarindan sonra bebeklere su veriyor musunuz 2gündur yine kakamizi yapmadik biz kabizliktan korkuyorum cok az tadimlik yiyor ama yinede etkiliyor mu acaba
Ben veriyorum. Sebze haşlayıp çatalla eziyorum püreye alışmasın diye haşladığım sebzeye özellikle patatese 1 çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum

Merhaba güzel anneler 4. Ay kontrolünde bebişler kaç kg aldı az bulunan var mıydı
Benim bebeğim 300 gr almıştı bir sonraki ay 50 gr aldı.. beslenme reddi vardı ne emdi ne de biberon aldı çok zorlandım.. yeni yeni azalmaya başladı sorunumuz
Ben verdim canım sulukla verince içti sevdi. Bizimde kakadan havuclar tane tane çıktı. Püre vermek istemedim bu seferde sindiremedi çocuğum
Ben su teklif ediyorum ama pek sevmedi. Zaten azıcık birsey yedi o da kakasinda öylece çıktı hiç sindirilmemis

Ben veriyorum. Sebze haşlayıp çatalla eziyorum püreye alışmasın diye haşladığım sebzeye özellikle patatese 1 çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum
Bende havuç haslayip catalla ezip verdim suluktan denedik ama icemiyor genzine kaciyor su cok biberondan deneyeyim.bide en iyisi

Sabahtan sagmaya başladık atıyorum 70 ml çıktı bunu hemen poşete koyup buzluğa atmalı mi, yoksa aksama kadar sagip toplu mi atmalı
Bende 1 hafta sonra is e baslayacagim süt stoklamam gerek
ben sagdiktan sonra posetlere koyuyorum, bide uzerine tarih ve saat yaziyorum. Sabah sutunde farkli, ve gece sutunde farkli hormonlar var. Gece sutunde mesela daha fazla yag ve melatonin denilen uyku hormonu var. Bu sutu sabah vermek mantiksiz mesela. O yuzden gunun hangi saatinde sutunu sagidiysan, o sutu ver diger gun.

İyiyim canım sen nasılsın. Benim günlerim 3 çocukla o kadar hızlı geçiyor ki anlamıyorum. 8 gün sonra 6 aylık oluyor paşam. Daha yeni tekmeliyordu beni
Zaman hızlı geçiyor ama her gününü hatırlıyorum o kadarda zorlu Allah yardımcın olsun canım
Kızlar merhaba
Atak haftamızın bitmesine son 8 diyor
Bu 8 gün umarım uzamaz çünkü uykuları mahvoldu gündüz neredeyse hiç uyumuyor
Sizler ne alemdesiniz
5.ayda tünelde ışık varmı ha ?
İnşallah vardır o ışık hehe
Hayırlı olsun canım, Allah damatlığınıda göstersin inşallah. Çok geçmiş olsun paşama

Kızlar neyle korunuyorsunuz? Hap kullanmsya başlayan var mı? Ya da iğne ya da implant? Spiral sormuyorum çünkü taktırmam bana nedense hiç güven vermiyor. Eşime de güvenmiyorum. 2 . Çocuğumuz için 1,5 yıl denedik ve geç olunca rehavete kapıldı nasılsa hemen olmaz diye bu yüzden her defasında benim ısrarımla zar zor takıyor. Anlayacağınız hormonlara başvuracam mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…