2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Kızlar benim bebe de dün gece fenaydı. Bir önceki gece 5.5 saat aralıksız uyudu. Ama dün bütün saat başlarını gördüm telefon ekranında:) bir şey rahatsız etti ama neydi çözemedim. Bu arada 3 ay 10 günlük oldu. Gaz problemi çook kalmadığından sab simplexi günlük bir kez veriyorum. Devam etmeli miyim acaba

Bizimde böyle maalesef
Selam kızlar. Ben bebeğin altını gece deüişmiyorum az öncede kaka yaptı ama uykusu açılır diyr değişmedim sizce hata mı yapıyorum
Al canım ya kakalı durulur mu yazık

Kızlar bugün bebeğim belki 10 defa kustu normal mi acaba yoksa bi sorun mu var ki
Canım kesin gazı vardır. Reflü ve gaza maflor çok iyi geliyor. Aslan vermezsek çok kusuyor yemek sonrası.

Bizde 3 aylık oldu gaz damlasının da süresi doldu diye vermeyi bıraktık. Ama başladı kusmaya. Tekrar başlayınca kusması kesildi habire geğiriyor çocuk. Yani 3 aya girince şak diye kesilmiyor canım gaz olayı. Bence edin devam.

Öyle yapacağım canım ben de.

Arkadaşlar bu özel aşılar hakkında pek bilgim yok. Üç aylık olduk bizde yaptırmali miyim? Benim çevremde hiç aşı yaptırmayanlar var. Annelik çok büyük sorumluluk hangisi doğru bir türlü bitmiyor düşünceler

Çok sağol kuzum hemen hemen aşıdan 30 saat sonra düştü ateşi doktor bexsero ateş yapar dedi
Kontrollü gittim ama çok yorucuydu oğlumda çok zorlandı inş diğer dozları aynı etkiyi yapmaz
Ahh ahh zaten zor zamanları birde böyle diken üstü allah yardım etsin inşallah bir daha tekrarlamaz sağlıcakla büyüsün mis kokulu

puseti ön koltuğa ters şekilde kemerle mi bağlıyorsun
Evet airbag kapatıyorum öne sıfırlıyorsum ve bağlıyorum tek başına bebeğine bakmak zorunda olan ve beraber yolculuk yapmak isteyen birçok kişide aynı şekilde kullanıyor çünkü daha çok küçükler ve arkada imkansız yapamam

Doktor bize 2 hastalıktan bahsetti biri rota virüs bu hastalığa yakalansada tedavisi var dedi uzun ama tedavi ediliyo dedi aşısı ağızdan yapılıyormuş
Diğeri menenjit bu hastalık%50 ölümcül
2 hastalığada yakalanma ihtimali %1 dedi
Araç kaskosu gibi düşünün kaza yapma ihtimalimiz düşük ama yaptırıyoruz o sene kaza yapsak paramız yanıyo kaza durumu olursada iyiki kasko yaptırmışım diyoruz
Menenjit için aşıya başladık biz sadece

Kızlar diş ne zaman çıkar ya bi huzursuzluk var dişten mi acaba
Kafası ateş gibi eller ayaklar buz eli sürekli ağzında meme veriyorum emmiyo elini emiyo kaşınıyor sanırım
Doktor kontrolde baktı sertleşmiş ama Allah bilir dedi sulu kaşıyıcı alabilirsiniz dedi
Sizde durumlar nedir

Bizde de durum ayni ellerini agzindan ckkarmiyor hatta kendini kusturuyor elleri hep buz gibi emzigi surekli atip elini aliyor salyasi cok akiyor damaklarida sert diş kasiyiciyi daha tutup agzina göturemiyor ben agzina tutuyorum biraz rahatlasin diye

Biz maflorda sab simplexde kullaniyoruz yinede kusuyor ne zaman düzelcek bilmiyorum 3 aylik.oldik ama gaz sorunu hala bitmedi

Bizde de aynı durum, emzikte almadığı için eller hep agizda. Buyum kızım da hatırlamıyorum nasılsın olmuştu ama doktorumuz geçen hafta bu normal bir durum. Salyalar bittiğinde dış yerleri oluşmaya baslar daha belirgin bisey yok demişti. Bazen parmağımi damaklarina surtuyorum rahatlıyor gibi ama bilemedim

Adet olmamamız hamile kalmayacağımız anlamına gelmiyormuş hanımlar dikkatli olun
Ay bunu bildiğim için zaten korkuyorum adetimi bekliyorum dört gözle

Cok korkuyorum bu konuda zaten dikkatediyoruz ama spiral yada hap kullanmiyorum siz nasil korunuyorsunzu arkadaslar igne dusunmustim doktorda önermedi

eşimle zor kavuştuğumuz için hiç hapa başlamadım hem de emziriyorum o yüzden zararı olur diye düşündüm iğne çok hormonlu olduğu için dengeyi çok bozuyormuş diye duymuştum biz de eşim korunuyor

atak haftaları onlara denk gelmiş olabilirsiniz bizde de var aynı durumlar ben hiç diş olarak düşünmedim osman gönülal ı izleyince normal olduğunu anladım

Benim kızımda da reflü ve gaz hala devam ediyor metsil veriyordum maflor nasıl birşey canım onu da deneyim çok fazla kusuyor, iki emme arası sürekli durup durup kusuyor çocuk ve böyle olduğu için mi bilmiyorum çok ağlıyor, normalde emer rahatlar sakinleşir ya bebekler bizimki canı yanıyor gibi ağlıyor

Bende alsam kaşıyıcı tutsam ağzına rahatlar mı ki ya deneyim bi olmadı emzikte tutmadı benim sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…