- 20 Temmuz 2014
- 934
- 1.605
- 33
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #40.561
Bizimde böyle maalesefHala bebeğimin uyurken sıçramalarına bir çare bulamadım. Bir de elleri sürekli ağzında o kadar çok salya akıtıyor ki gün içinde sürekli kıyafet değiştiriyorum, değiştirmesem ağız mendili ile tenine ıslak değmesin diye destekliyorum. Bu salyalanma artarak devam mı edecek
Al canım ya kakalı durulur mu yazıkSelam kızlar. Ben bebeğin altını gece deüişmiyorum az öncede kaka yaptı ama uykusu açılır diyr değişmedim sizce hata mı yapıyorum
Canım kesin gazı vardır. Reflü ve gaza maflor çok iyi geliyor. Aslan vermezsek çok kusuyor yemek sonrası.Kızlar bugün bebeğim belki 10 defa kustu normal mi acaba yoksa bi sorun mu var ki
Kızlar benim bebe de dün gece fenaydı. Bir önceki gece 5.5 saat aralıksız uyudu. Ama dün bütün saat başlarını gördüm telefon ekranında:) bir şey rahatsız etti ama neydi çözemedim. Bu arada 3 ay 10 günlük oldu. Gaz problemi çook kalmadığından sab simplexi günlük bir kez veriyorum. Devam etmeli miyim acaba
Öyle yapacağım canım ben de.Canım kesin gazı vardır. Reflü ve gaza maflor çok iyi geliyor. Aslan vermezsek çok kusuyor yemek sonrası.
Bizde 3 aylık oldu gaz damlasının da süresi doldu diye vermeyi bıraktık. Ama başladı kusmaya. Tekrar başlayınca kusması kesildi habire geğiriyor çocuk. Yani 3 aya girince şak diye kesilmiyor canım gaz olayı. Bence edin devam.
Ahh ahh zaten zor zamanları birde böyle diken üstü allah yardım etsin inşallah bir daha tekrarlamaz sağlıcakla büyüsün mis kokuluÇok sağol kuzum hemen hemen aşıdan 30 saat sonra düştü ateşi doktor bexsero ateş yapar dedi
Kontrollü gittim ama çok yorucuydu oğlumda çok zorlandı inş diğer dozları aynı etkiyi yapmaz
Evet airbag kapatıyorum öne sıfırlıyorsum ve bağlıyorum tek başına bebeğine bakmak zorunda olan ve beraber yolculuk yapmak isteyen birçok kişide aynı şekilde kullanıyor çünkü daha çok küçükler ve arkada imkansız yapamampuseti ön koltuğa ters şekilde kemerle mi bağlıyorsun
Doktor bize 2 hastalıktan bahsetti biri rota virüs bu hastalığa yakalansada tedavisi var dedi uzun ama tedavi ediliyo dedi aşısı ağızdan yapılıyormuşArkadaşlar bu özel aşılar hakkında pek bilgim yok. Üç aylık olduk bizde yaptırmali miyim? Benim çevremde hiç aşı yaptırmayanlar var. Annelik çok büyük sorumluluk hangisi doğru bir türlü bitmiyor düşünceler
Cok korkuyorum bu konuda zaten dikkatediyoruz ama spiral yada hap kullanmiyorum siz nasil korunuyorsunzu arkadaslar igne dusunmustim doktorda önermediAdet olmamamız hamile kalmayacağımız anlamına gelmiyormuş hanımlar dikkatli olun
Bizde de durum ayni ellerini agzindan ckkarmiyor hatta kendini kusturuyor elleri hep buz gibi emzigi surekli atip elini aliyor salyasi cok akiyor damaklarida sert diş kasiyiciyi daha tutup agzina göturemiyor ben agzina tutuyorum biraz rahatlasin diyeKızlar diş ne zaman çıkar ya bi huzursuzluk var dişten mi acaba
Kafası ateş gibi eller ayaklar buz eli sürekli ağzında meme veriyorum emmiyo elini emiyo kaşınıyor sanırım
Doktor kontrolde baktı sertleşmiş ama Allah bilir dedi sulu kaşıyıcı alabilirsiniz dedi
Sizde durumlar nedir
Biz maflorda sab simplexde kullaniyoruz yinede kusuyor ne zaman düzelcek bilmiyorum 3 aylik.oldik ama gaz sorunu hala bitmediCanım kesin gazı vardır. Reflü ve gaza maflor çok iyi geliyor. Aslan vermezsek çok kusuyor yemek sonrası.
Bizde 3 aylık oldu gaz damlasının da süresi doldu diye vermeyi bıraktık. Ama başladı kusmaya. Tekrar başlayınca kusması kesildi habire geğiriyor çocuk. Yani 3 aya girince şak diye kesilmiyor canım gaz olayı. Bence edin devam.
Kızlar diş ne zaman çıkar ya bi huzursuzluk var dişten mi acaba
Kafası ateş gibi eller ayaklar buz eli sürekli ağzında meme veriyorum emmiyo elini emiyo kaşınıyor sanırım
Doktor kontrolde baktı sertleşmiş ama Allah bilir dedi sulu kaşıyıcı alabilirsiniz dedi
Sizde durumlar nedir
Bizde de aynı durum, emzikte almadığı için eller hep agizda. Buyum kızım da hatırlamıyorum nasılsın olmuştu ama doktorumuz geçen hafta bu normal bir durum. Salyalar bittiğinde dış yerleri oluşmaya baslar daha belirgin bisey yok demişti. Bazen parmağımi damaklarina surtuyorum rahatlıyor gibi ama bilemedimBizde de durum ayni ellerini agzindan ckkarmiyor hatta kendini kusturuyor elleri hep buz gibi emzigi surekli atip elini aliyor salyasi cok akiyor damaklarida sert diş kasiyiciyi daha tutup agzina göturemiyor ben agzina tutuyorum biraz rahatlasin diye
Ay bunu bildiğim için zaten korkuyorum adetimi bekliyorum dört gözleAdet olmamamız hamile kalmayacağımız anlamına gelmiyormuş hanımlar dikkatli olun
Cok korkuyorum bu konuda zaten dikkatediyoruz ama spiral yada hap kullanmiyorum siz nasil korunuyorsunzu arkadaslar igne dusunmustim doktorda önermedi
atak haftaları onlara denk gelmiş olabilirsiniz bizde de var aynı durumlar ben hiç diş olarak düşünmedim osman gönülal ı izleyince normal olduğunu anladımKızlar diş ne zaman çıkar ya bi huzursuzluk var dişten mi acaba
Sizde durumlar nedir
En korktuğum şeyAdet olmamamız hamile kalmayacağımız anlamına gelmiyormuş hanımlar dikkatli olun
Benim kızımda da reflü ve gaz hala devam ediyor metsil veriyordum maflor nasıl birşey canım onu da deneyim çok fazla kusuyor, iki emme arası sürekli durup durup kusuyor çocuk ve böyle olduğu için mi bilmiyorum çok ağlıyor, normalde emer rahatlar sakinleşir ya bebekler bizimki canı yanıyor gibi ağlıyorCanım kesin gazı vardır. Reflü ve gaza maflor çok iyi geliyor. Aslan vermezsek çok kusuyor yemek sonrası.
Bizim 4 aylık olmamıza 11 gün kaldı hala kusma gaz devamBiz maflorda sab simplexde kullaniyoruz yinede kusuyor ne zaman düzelcek bilmiyorum 3 aylik.oldik ama gaz sorunu hala bitmedi
Bende alsam kaşıyıcı tutsam ağzına rahatlar mı ki ya deneyim bi olmadı emzikte tutmadı benim sıpaBizde de durum ayni ellerini agzindan ckkarmiyor hatta kendini kusturuyor elleri hep buz gibi emzigi surekli atip elini aliyor salyasi cok akiyor damaklarida sert diş kasiyiciyi daha tutup agzina göturemiyor ben agzina tutuyorum biraz rahatlasin diye
Sanirim.kolay kolay bitmeyecek bu gaz ve kusma ek gidadan sonrada kabuzlik pisik basliyor diyolarBizim 4 aylık olmamıza 11 gün kaldı hala kusma gaz devam