2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Arkadaslar bebeklerinize video izletiyor musunuz bazem cok aglayinca 2 dk videolu sarkli dinliyoruz ama.kendimi kötu hissediyorum

Valla ne yapacağımı şaşırdım ,şurup damla biraz bazı günler azalır gibi oluyor sonra tekrar başlıyor kusmalar üst baş halı koltuk kalmadı artık🥺
Bizimde ayni surekli üst degistiriyoruz bazen meme agzindayken bile kusuyor dediginiz gibi hali koltuk heryere ilaclarinda faydasi var mi anlayamiyorum ben artik mafloru birakcam kullanirkende kusuyor

Bizimde ayni surekli üst degistiriyoruz bazen meme agzindayken bile kusuyor dediginiz gibi hali koltuk heryere ilaclarinda faydasi var mi anlayamiyorum ben artik mafloru birakcam kullanirkende kusuyor
Ben maflor hiç kullanmadım motilium şurup ve metsil damla yazmıştı doktor ama öyle görünür bı etkisini görmedik😔

Kizlar dogumdan sonra ilk reglinizi ne zaman oldunuz ?
Valla baya önce alıntılamışım mesajını yazmak kısmet olmamış nedense 🙃 bebek iki aylıkken oldum ben

Benim kızımda da reflü ve gaz hala devam ediyor metsil veriyordum maflor nasıl birşey canım onu da deneyim çok fazla kusuyor, iki emme arası sürekli durup durup kusuyor çocuk ve böyle olduğu için mi bilmiyorum çok ağlıyor, normalde emer rahatlar sakinleşir ya bebekler bizimki canı yanıyor gibi ağlıyor 🥺

Beslenmeden sonra gazı tam çıkmadıysa da kusabilir gaz çıkarma eylemini biraz daha uzun tutmayı deneyin bi de

Tüm güzel annelere merhaba 10 sayfa okudum şükür herkes iyi her şey yolunda. Ben bu kez bi soruyla geldim

Bu bebekler rüzgara maruz kaldığında nefesi tıkanır gibi olur ya hani işte benim oğlum şapkası gözüne düşünce de aynı tepkiyi veriyor. Kayınvalidem gündüz uyurken gözüne ince bi bez kapatmayı denedi hemen tıkandı kolları sallıyor darlanıyor falan çok şaşırdım ben. Var mı böyle şeyler yaşayan

Kızlar ya bebeğim gündüz uykularından hıçkırarak ağlayarak uyanıyor. Rota ve menenjit aşısını olduğundan beri böyle. Çok üzülüyorum acaba o acıyı mı görüyor tekrar rüyasında. Böyle olan var mı

Kızlar ya bebeğim gündüz uykularından hıçkırarak ağlayarak uyanıyor. Rota ve menenjit aşısını olduğundan beri böyle. Çok üzülüyorum acaba o acıyı mı görüyor tekrar rüyasında. Böyle olan var mı
Rota ağızdan olmadı mı canım menenjit olmadık daha bilmiyorum ama

Tüm güzel annelere merhaba 10 sayfa okudum şükür herkes iyi her şey yolunda. Ben bu kez bi soruyla geldim

Bu bebekler rüzgara maruz kaldığında nefesi tıkanır gibi olur ya hani işte benim oğlum şapkası gözüne düşünce de aynı tepkiyi veriyor. Kayınvalidem gündüz uyurken gözüne ince bi bez kapatmayı denedi hemen tıkandı kolları sallıyor darlanıyor falan çok şaşırdım ben. Var mı böyle şeyler yaşayan
Kiyafet giyinirken korkuyor ellerini aciyor iki yana bence normal canim korkuyordur

Ben yüzüne krem sürerken, özellikle alnına dokununca bile oluyor söylediğin. İleride geçecek herhalde bekliyoruz bakalım. Rüzgarda azaldı aslında biraz ama her gün yüzünü silerken sorun oluyor resmen..

Bir kere uykudan ağlayarak uyandı ama devamı gelmedi. Rüya gördü herhalde diye yorumladım ben de. Zaten yanına gittiğimize de uyumaya devam ediyordu

Bu gün ilk kez tek başıma banyo yaptırdım. Bi kaka yapmış ensesine ladar resmen silmekle olacak gibi değildi bi cesaret banyoya ufo açtım hızlı hızlı yıkadım ama ev 23 dereceydi o sıcaklıkta giydirdim inşallah hasta etmem normalde banyoyu odada yaptırıyoruz ve odayı 25 26 dereceye getiriyoruz hem bi özgüven geldi hem korku:)

Ben yüzüne krem sürerken, özellikle alnına dokununca bile oluyor söylediğin. İleride geçecek herhalde bekliyoruz bakalım. Rüzgarda azaldı aslında biraz ama her gün yüzünü silerken sorun oluyor resmen..
İlla ki geçecek bi durumdur ben çok takılmadım açıkçası ama kayınvalidem bu niye böyle diyor bi de alıştırıcam korkmasın diyerek durup dururken yüzünü gözünü kapatıyor çocuk şok tabi. Doktora sordum normal refleks hareketleri geçer dedi dedim yalandan napim 🙂

Bu gün ilk kez tek başıma banyo yaptırdım. Bi kaka yapmış ensesine ladar resmen silmekle olacak gibi değildi bi cesaret banyoya ufo açtım hızlı hızlı yıkadım ama ev 23 dereceydi o sıcaklıkta giydirdim inşallah hasta etmem normalde banyoyu odada yaptırıyoruz ve odayı 25 26 dereceye getiriyoruz hem bi özgüven geldi hem korku:)
Sıhhatler olsun darısı başıma

tıkanır gibi kısmını bilmiyorum ama benim kız şapka düşsün kıyameti koprarıyor geçen bırada okudum gözüne bez örtüyoruz uyuyor dediler diye yok onda da kıyamet koptu

X