- 28 Ocak 2021
- 1.480
- 3.685
- 37
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #40.521
aşıların fiyatları nasıl pekiBiz olduk geçen hafta. en fazla 37,5 ateş gördük. (hem bexsero hem de nimenrix) biraz huzursuzluk oldu.(2 gün kadar) bir kere calpol verdim. vermesem bile olurdu.
Bexsero 1300, nimenrix 1000₺aşıların fiyatları nasıl peki
Totolarindaki boklari sevmiyolar ama uyumaya gelince ayni hassasiyet yoohhhGece bende değiştirmiyorum uykusu bölünmesin diye. Kaka yaptiysada uyanıyor zaten değişiyoruz. Kakali bezden nefret ediyor bizimki yaptığı saniye basıyor yaygarayi altımı temizle diye
Uyku egitiminide yapabielcigimi hiç sanmiyorum ya insallah diyelim4. Ayına girince uyku eğitimine başlarız canım ne yapalımillaki düzene oturturuz diye ümit ediyorum
Bizim doktorumuz rotayi 2.ay asilarindan 1 ay sonra yapabilirim.diye yapmadi hepsi ayni anda yapilmazmis carsamba gunu yapilcak 1041 tl dendi memenjitide daha olmadikBexsero 1300, nimenrix 1000₺
ayrıca menenjit aşıları öncesinde 2. ay aşıları ile beraber rotateq oldu 600₺ o da.
Rotada 2 tür aşı var. bizim olduğumuz rotateq 3 defa olunuyor. muhtemelen sizinki 2 defa olandır diye düşünüyorum. rota aşısının bir yan etkisi yokmuş ağızdan alınıyor zaten. menenjitte bexsero ateş yapabilir dendiBizim doktorumuz rotayi 2.ay asilarindan 1 ay sonra yapabilirim.diye yapmadi hepsi ayni anda yapilmazmis carsamba gunu yapilcak 1041 tl dendi memenjitide daha olmadik
rotayı ben rotarix yaptırdım 1000 e menejiti de diğer aşılar bittikten sonra yaptırmayı düşünüyorum bakalımBexsero 1300, nimenrix 1000₺
ayrıca menenjit aşıları öncesinde 2. ay aşıları ile beraber rotateq oldu 600₺ o da.
Bizide uyardı canım, 4 saatte bir calpol ver dedi , şimdilik ateşi 36.8 den yukarı çıkmadı şükür ama halsiz ve huzursuzHaftaya cuma olcaz kuzum nasil gecicrk bugun paylas bizle de bilgimiz.olsun doktor ates yapar diye uyardi bizide
İnşallah bizde kolaylıkla atlatırız canımBiz olduk geçen hafta. en fazla 37,5 ateş gördük. (hem bexsero hem de nimenrix) biraz huzursuzluk oldu.(2 gün kadar) bir kere calpol verdim. vermesem bile olurdu.
Aslında bende hiç ilaç sevmiyorum ama bebek olunca insan tedirgin oluyor ya , bi anda çıkarsa hiç soğukkanlı da değilimBize de doktor 37.3 olursa ver dedi. Bence ateşini takip edip versen daha iyi olur tabi yine sen bilirsin. Bizim 37.4 oldu bir kere verdim. Bir kere de 36.9 Du ama alnı çok sıcaktı o zaman verdim o kadar
Kendimize güvenelim canımUyku egitiminide yapabielcigimi hiç sanmiyorum ya insallah diyelim
Ben de olmadım.ilk çocukta da 15. Ayda olmuştum zaten o yüzden acelem yokKızlar aranızda hala adet olmayan var mı acaba ben daha olmadım damla şeklinde geliyor ama günde 2 3 damla şeklinde ben anlamadım
Hic olmadim daha kuzumKızlar aranızda hala adet olmayan var mı acaba ben daha olmadım damla şeklinde geliyor ama günde 2 3 damla şeklinde ben anlamadım
Ben her zaman değiştiriyorum emzirmeden önce, ama eğer yeni uyumuşsa da yapmışsa hemen değiştiremiyorum bir sonraki emzirmeyi bekliyorumSelam kızlar. Ben bebeğin altını gece deüişmiyorum az öncede kaka yaptı ama uykusu açılır diyr değişmedim sizce hata mı yapıyorum
Ben olmadım hiç henüz kızım yarın 4 aylık oluyorKızlar aranızda hala adet olmayan var mı acaba ben daha olmadım damla şeklinde geliyor ama günde 2 3 damla şeklinde ben anlamadım
Ben de olmadım.ilk çocukta da 15. Ayda olmuştum zaten o yüzden acelem yok
Hic olmadim daha kuzum
Ben olmadım hiç henüz kızım yarın 4 aylık oluyor
Benim sıpada babasına attığı kahkahayı başkasına öyle güzel atmıyorHayırlı kandillerkızlar bgn eşim konuşurken birden bir kahkaha atmasın mı bebiş şok olduk eşim devam etti konuşmaya , o konuştukça kızım kahkaha atıyor o kdr güzel bir şey ki ya allahım çocuklarımızı hep güldürsün zaman ne çabuk geçiyo… ama o kdr 9 ay karnında taşı doğum sancısı Çek meme ucu yarasını Çek o gitsin babaya kahkaha atsın… bize gelince sade bi aguuuuu
40 çıktıktan kısa bir süre sonra hemen oldum canım.Kızlar aranızda adet olan varmı
Leke gibi bişey geldi emin değilim adetmi değilmi? Adet olunca süt azalırmı?
Hayırlı olsun Allah damatlığını da göstersin inşallah canım. Bizde sünnet yaptırdık 14 şubattaMerhaba kızlar yoğunluktan giremiyorum. 3 çocukla hiç birşeye vakit kalmıyorsünnet yaptırdım Sali günü yaptıran oldu mu başka
Bizimkide ayaktaKızlar uyudumi sipalar benim ki cin göz hic niyeti yok uyumaya
5 dk uyuyo sonra sicriyo ellerini yicek nerdeyse ya hergece uyku sorunuBizimkide ayakta
Bebeğim 3,5 aylık ama ben de hala olmadım. Hayır öyle çok aktif emziren bir anne de değilim mama ağırlıklı gidiyoruz ona rağmen emzirme yumurtlamayı bastırmış dedi kadın Doğum doktorum.Kızlar aranızda hala adet olmayan var mı acaba ben daha olmadım damla şeklinde geliyor ama günde 2 3 damla şeklinde ben anlamadım
Sabaha kadar ıkına ıkına geçiyor bizde de, derin uykuya hasret kaldıkBizimki de 10.30 gibi uyudu şimdi de acıktık uyandık ama dalamıyoruz gaz var yine.nezaman bitecek bu gaz belası