- 7 Mart 2022
- 902
- 1.170
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #40.541
Ayni biz işteBizim bebeler dün gece zortlatmış gene bizi öyle anlıyorumgazı yok ama bütün gece kıvrandı ne uyudu ne uyuttu hala ayakta gözlerim kıpkırmızı biri kapalı resmen bayılmak üzereyim uykudan
Büyüdükçe huy olarak yenidoğana benziyolar yaaAyni biz işte
Aynısını düşündüm büyüdükçe eskiye dönüyor gibiler bi ara 3 4 saat kesintisi uyur gibiydi simdi saat basi ayaktayiz yine uyursa tabiBüyüdükçe huy olarak yenidoğana benziyolar yaa
Biz yenidoğanda bile böyle değildikAynısını düşündüm büyüdükçe eskiye dönüyor gibiler bi ara 3 4 saat kesintisi uyur gibiydi simdi saat basi ayaktayiz yine uyursa tabi
Gerçekten,gündüzleri de iki saatte bir hatta bazen 1bucuk saat de oluyor emmek istiyorBüyüdükçe huy olarak yenidoğana benziyolar yaa
Evet sanirim 2doz olan rota bu carsamba olacagiz ilk dozunu menejitide 5.ayda dedi doktorumuzRotada 2 tür aşı var. bizim olduğumuz rotateq 3 defa olunuyor. muhtemelen sizinki 2 defa olandır diye düşünüyorum. rota aşısının bir yan etkisi yokmuş ağızdan alınıyor zaten. menenjitte bexsero ateş yapabilir dendi
Ben artık dayanamadım yatır kaldır yatır kaldır eşime dedim al götür şunu cidden dayanacak gücüm kalmadı geceden uykusuz ve yorgunum. Eşim aşağıya indirirken uyumuş ya delircem yemin ederimBizde de bugün gündüz uykusu yok dün uykulara doymuyordu bugün max 10 dk uyuyup kalkıyor cinsler gerçekten
Bizim hep öyle dogdugundan beri günduz uykulari maksimum 30.dk hic uzun uyumuyorBizde de bugün gündüz uykusu yok dün uykulara doymuyordu bugün max 10 dk uyuyup kalkıyor cinsler gerçekten
Benimde 3.ay daha olmadim hic belirtire yok adet olmadigim icin hamilede kalmam herhalde diye düsunuyorum ama aile hekimide öyle dedi dogum kontorle gerek yokmus yinede dikakt etmek lazimKızlar aranızda hala adet olmayan var mı acaba ben daha olmadım damla şeklinde geliyor ama günde 2 3 damla şeklinde ben anlamadım
Dikkat et canım benim annem ben 6 aylıkken kardeşime hamile kalmış ki ben 5 yıl olmamişim düşünBenimde 3.ay daha olmadim hic belirtire yok adet olmadigim icin hamilede kalmam herhalde diye düsunuyorum ama aile hekimide öyle dedi dogum kontorle gerek yokmus yinede dikakt etmek lazim
Benimde 3.ay daha olmadim hic belirtire yok adet olmadigim icin hamilede kalmam herhalde diye düsunuyorum ama aile hekimide öyle dedi dogum kontorle gerek yokmus yinede dikakt etmek lazim
Benimkinde çok kusuyor midesi büyüdüğü içinmiş belki reflü olduğu için kusuyordurKızlar bugün bebeğim belki 10 defa kustu normal mi acaba yoksa bi sorun mu var ki
Kusmuğu kokulu mu ? Değilse çok beslenmiştir belkiKızlar bugün bebeğim belki 10 defa kustu normal mi acaba yoksa bi sorun mu var ki
3 aylık olunca geçer demişti doktor hala geçmedi gidince soracağımSabaha kadar ıkına ıkına geçiyor bizde de, derin uykuya hasret kaldık
Adet olmamamız hamile kalmayacağımız anlamına gelmiyormuş hanımlar dikkatli olunBenimde 3.ay daha olmadim hic belirtire yok adet olmadigim icin hamilede kalmam herhalde diye düsunuyorum ama aile hekimide öyle dedi dogum kontorle gerek yokmus yinede dikakt etmek lazim