2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
tıkanır gibi kısmını bilmiyorum ama benim kız şapka düşsün kıyameti koprarıyor geçen bırada okudum gözüne bez örtüyoruz uyuyor dediler diye yok onda da kıyamet koptu
Yok canım kıyafet giydirirken bile rahatsız oluyor bi de göze bez örtmek falan imkansız yani her bebeğin huyu zevki başka işte

Bi de işin tuhaf kısmı şöyle ki bebeği uyuturken kendi yatağıma koyup yanına uzanıyorum alnına öpücükler kondurarak uyutuyorum ama alnına başka bişey değince farklı tepkiler yani değişik bakalım ne zaman geçecek ama doktor kontrolünde yine de sorucam tabii

Bence bir şey olmaz artık büyüdüler iyice 23 derece de gayet güzel bir sıcaklık. Tek başına banyo yaptırdığın için tebrik ederim. Ben oturana kadar yaptıramam herhalde

Benim kızım zaten huylu. Doğdu bir kaç saat sonra kan şekeri bakılıyordu. İğne batıyor ağlamıyor, hemşire ayağını tutup sıkınca ağlıyordu. Kısıtlanmaya hiç gelemiyordu hala öyle. Bende bunu da öyle algılıyor. Burnunu temizlemek, tırnağını kesmek, yüzünü boynunu kulağını silmek hep sıkıntı

Ben de uydururken alnını seviyorum sorun yok. Elime krem sürüp seviyorum çocuk elimin altında çırpınıyor

Sizce de bebişler çok hızlı büyümüyor mu , uyanık olduğu her dakika beraberiz ama bi anını bile kaçırsam üzülüyorum bi de beyimiz uyurken beni odada istemiyor tam ergen tribinde
Zaman gerçekten çok hızlı geçiyor. Hala hamile olduğumu hatırlıyorum. Sanki bir hız trenine bindik o zamandan beri

Rota ağızdan olmadı mı canım menenjit olmadık daha bilmiyorum ama
Canım ikisini aynı gün olduk ondan öyle dedim. Rota ağızdan menenjit bacaktan
Bir kere uykudan ağlayarak uyandı ama devamı gelmedi. Rüya gördü herhalde diye yorumladım ben de. Zaten yanına gittiğimize de uyumaya devam ediyordu
Rüya arada oluyordu dediğin gibi devam ediyordu uykuya ama şimdi uyanıyor ve uzun süre ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…