- 13 Haziran 2022
- 83
- 112
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #40.601
Yani evet kıyafet giydirirken de öyle tabii kafasından bişey geçirirken çok hızla geçiriyorum darlamamak için kadın neden takıldı buna bu kadar anlamadım. Neyse artık bunu da aşarızKiyafet giyinirken korkuyor ellerini aciyor iki yana bence normal canim korkuyordur
Yok canım kıyafet giydirirken bile rahatsız oluyor bi de göze bez örtmek falan imkansız yani her bebeğin huyu zevki başka iştetıkanır gibi kısmını bilmiyorum ama benim kız şapka düşsün kıyameti koprarıyor geçen bırada okudum gözüne bez örtüyoruz uyuyor dediler diye yok onda da kıyamet koptu
Rota aşısı özel aşılardan canım biz kendi doktorumuza yaptırdıkKızlar sağlık ocağı rota aşısı yapıyor mu?nerde yaptırdınız?
Özel hastanede yapiyorlar canimKızlar sağlık ocağı rota aşısı yapıyor mu?nerde yaptırdınız?
Ben eczaneden alıp kendi doktorumuza yaptırdım ama alıp sağlık ocağında da yaptırabilirsiniz. Zaten kaydediyolar aşı takvimine.Kızlar sağlık ocağı rota aşısı yapıyor mu?nerde yaptırdınız?
Eczaneden alıp sağlık ocağında yaptıra biliyorsunuzKızlar sağlık ocağı rota aşısı yapıyor mu?nerde yaptırdınız?
Ya benim doktor il dışına çıktı tam da haftasında.yarın sağlık ocağına soracağımRota aşısı özel aşılardan canım biz kendi doktorumuza yaptırdık
Bence bir şey olmaz artık büyüdüler iyice 23 derece de gayet güzel bir sıcaklık. Tek başına banyo yaptırdığın için tebrik ederim. Ben oturana kadar yaptıramam herhaldeBu gün ilk kez tek başıma banyo yaptırdım. Bi kaka yapmış ensesine ladar resmen silmekle olacak gibi değildi bi cesaret banyoya ufo açtım hızlı hızlı yıkadım ama ev 23 dereceydi o sıcaklıkta giydirdim inşallah hasta etmem normalde banyoyu odada yaptırıyoruz ve odayı 25 26 dereceye getiriyoruz hem bi özgüven geldi hem korku:)
Benim kızım zaten huylu. Doğdu bir kaç saat sonra kan şekeri bakılıyordu. İğne batıyor ağlamıyor, hemşire ayağını tutup sıkınca ağlıyordu. Kısıtlanmaya hiç gelemiyordu hala öyle. Bende bunu da öyle algılıyor. Burnunu temizlemek, tırnağını kesmek, yüzünü boynunu kulağını silmek hep sıkıntıİlla ki geçecek bi durumdur ben çok takılmadım açıkçası ama kayınvalidem bu niye böyle diyor bi de alıştırıcam korkmasın diyerek durup dururken yüzünü gözünü kapatıyor çocuk şok tabi. Doktora sordum normal refleks hareketleri geçer dedi dedim yalandan napim
Ben de uydururken alnını seviyorum sorun yok. Elime krem sürüp seviyorum çocuk elimin altında çırpınıyorBi de işin tuhaf kısmı şöyle ki bebeği uyuturken kendi yatağıma koyup yanına uzanıyorum alnına öpücükler kondurarak uyutuyorum ama alnına başka bişey değince farklı tepkiler yani değişik bakalım ne zaman geçecek ama doktor kontrolünde yine de sorucam tabii
Zaman gerçekten çok hızlı geçiyor. Hala hamile olduğumu hatırlıyorum. Sanki bir hız trenine bindik o zamandan beriSizce de bebişler çok hızlı büyümüyor mu , uyanık olduğu her dakika beraberiz ama bi anını bile kaçırsam üzülüyorum bi de beyimiz uyurken beni odada istemiyor tam ergen tribinde
Canım ikisini aynı gün olduk ondan öyle dedim. Rota ağızdan menenjit bacaktanRota ağızdan olmadı mı canım menenjit olmadık daha bilmiyorum ama
Rüya arada oluyordu dediğin gibi devam ediyordu uykuya ama şimdi uyanıyor ve uzun süre ağlıyorBir kere uykudan ağlayarak uyandı ama devamı gelmedi. Rüya gördü herhalde diye yorumladım ben de. Zaten yanına gittiğimize de uyumaya devam ediyordu
Bende eczaneden aldim carsamba gunu saglik ocaginda yaptiracagim doktorum başka ilde gelmene gerek yok kendin evde bile yapsan olur dediKızlar sağlık ocağı rota aşısı yapıyor mu?nerde yaptırdınız?
Değişikler değişikBen de uydururken alnını seviyorum sorun yok. Elime krem sürüp seviyorum çocuk elimin altında çırpınıyor
ishal icin doktora gittiniz mi ilac kullandiniz miBanada uygulamadan mesaj geldi 3. Aylık atak döneminiz 2 hafta olmak üzere başlıyor diyehiç hazır değilim buna kendimde hasta oldum ishal kusma halsizlik
Nasıl geçireceğiz bilmem
Ben sağlık ocagnda yaptırdımKızlar sağlık ocağı rota aşısı yapıyor mu?nerde yaptırdınız?