2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Meme reddi yaşayanlar bir de yatarak emzirmeye deneyin.. bugün oğlumu yastığa yatırıp kendim üzerine eğilerek emzirdim. Bu şekilde çok şükür çığlıksız emdi
Benim tavsiyem bebeğin her hareketini meme reddi olarak düşünmemeniz. Çünkü strese girersiniz. Emzirme tamamen psikoloji işi. Bunu bir ara sütü tamemen kesilmek üzere olan biri olarak söylüyorum. Bebek emmek istemediği zaman huysuzlanıyor diye düşünün. Ben o an uyumak istiyorsa zorlamıyorum sallayış uykuya dalmasını sağlıyorum. Çünkü uykusu gelip uyuyamadığı zamanda emmiyordu. Dediğiniz gibi pozisyon değişikliği de yapıyorum. Üzerine eğilme gibi. Bazen tek memeyi reddediyor. Kol altıma alarak emiyorum. Bazen tummy time da boynu ağrıdığımdada o tarafa dönüp emmek istemiyor. Sabırlı olup bebeğin ihtiyacına göre hareket etmek çok önemli. Bu süreçte emmiyor diyip mama vermek meme reddine sebep olabilir

Baby me leke çıkarıcı kullanıyorum sprey şeklinde çok pratik oluyo

Bizimde ayni reflu yataginda ayagimda salliyorum artik onada siğmiyor bende be yapacagimi düsunuyorum sallarkne bile kavga kiyamet uyuyor sallamadan asla kucakta yatakta memede bile uyumuyor günduzleri uykusuda 30dk asla uzun uyumuyor ne zaman duzelir bilmiyorum cok yoruldum

4. Ayına girince uyku eğitimine başlarız canım ne yapalım illaki düzene oturturuz diye ümit ediyorum

Kızlar bugün kontrolümüz vardı ve menenjit aşısı olduk bexsero, ağır bir aşı dedi , olmadan calpol verdiler ve 4 saatte bir ver dediler
Sizlerden olan varmı ?

Kızlar bugün kontrolümüz vardı ve menenjit aşısı olduk bexsero, ağır bir aşı dedi , olmadan calpol verdiler ve 4 saatte bir ver dediler
Sizlerden olan varmı ?
Biz olduk geçen hafta. en fazla 37,5 ateş gördük. (hem bexsero hem de nimenrix) biraz huzursuzluk oldu.(2 gün kadar) bir kere calpol verdim. vermesem bile olurdu.

Sizlerden olan varmı ?
Bize de doktor 37.3 olursa ver dedi. Bence ateşini takip edip versen daha iyi olur tabi yine sen bilirsin. Bizim 37.4 oldu bir kere verdim. Bir kere de 36.9 Du ama alnı çok sıcaktı o zaman verdim o kadar

Nasıl ki hepimizin huyu suyu farklı bebeklerimiz de öyle bence. Ben çok kolay uyurum, eşim zor uyur mesela. Kızım şanslıyız ki bana çekmiş. Tabiki arada zorlanıyoruz ama genel olarak kolay uyuyor. Ama düşününce biz koca insanlar bile bazen uyuma zorluğu çekiyoruz onlar da çekebilirler.. ya da kucak istemesi.. bazı bebekler teması daha fazla seviyor bence. Bazı yetişkinler de daha çok sever bazıları sevmez zaten.

Selam kızlar. Ben bebeğin altını gece deüişmiyorum az öncede kaka yaptı ama uykusu açılır diyr değişmedim sizce hata mı yapıyorum
Ben genelde değiştiriyorum. Derin uyuyorsa ve dolmadı ise bir sonraki sefere bırakıyorum. Ama kaka yapınca bekletmek pişik yapmaz mı? Kakalı bez bizde hiç kalmıyor nadir yaptığı için hemen alıyoruz.

Sizlerden olan varmı ?
Geçen ay olmuştu kızım. Aşı sonrası ve 6 saatte bir ağrı kesici ver demişlerdi. 3 kere verdim. Ateş huysuzluk vs olmadı kolay geçirdi

Selam kızlar. Ben bebeğin altını gece deüişmiyorum az öncede kaka yaptı ama uykusu açılır diyr değişmedim sizce hata mı yapıyorum
Ben de değiştirmiyorum canım. Daha gece uykusunda hiç kaka da yapmadı zaten. Gündüz uykusunda da 1 kez kaka yaptı onda da uyanmasını bekledım

Gece bende değiştirmiyorum uykusu bölünmesin diye. Kaka yaptiysada uyanıyor zaten değişiyoruz. Kakali bezden nefret ediyor bizimki yaptığı saniye basıyor yaygarayi altımı temizle diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…