2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Ay az önce kucağımda uyuttum yatağa koymamla uyanması bir oldu büyüdükçe huyu değişir mi acaba yoksa hep böyle mi gidecek korkuyorum
Kuzu yüzüstü yatiyor mu hiç benimkinde şöyle oluyor sırt üstü yatınca daha çok uyanıyor yüzüstü yatınca daha rahat ediyor. 2 aydır yüzüstü yatırıyoruz bu yüzden

Ya bende çok hayal ediyorum yatağına koyunca uyuyan bebeğigeçen gün arkadaşım geldi bana ziyarete , şöyle anakucağına koysak uyumazmı diyip anakucağını gösteriyornerde be bacım öyle uyuyan bebek demiştim ama varmış gerçekten demekki
Uyku konusu bizde bir muamme ve adeta bir işkence.. Ben de bekliyorum 4.ayını eğitim için çünkü mecalim kalmadı artık..
İnşallah başarılı olabiliriz uyku eğitimde
Çünkü çok zor olduğunu duyuyorum okuyorum nedense beceremeyecekmişim gibi geliyo
Vücut bir süre sonra bebeğe göre süt üretiyor. Çok uzun süre emzirmezsem akıyor sadece benim de
Evet canım haklısın bende duymuştum bunu
Hep böyle bir bebekmiydi yoksa 3 ayda keramet varmı

Koptum
Zaten yatay degil dikey sekilde kafasi omuzda olacak sekilde tabi tv lamba hepsi kapali olacak gorecek birseyde olmadigi icin uyuyacak (hayaller) sonrada hoopp yataga
Ahh ne guzel hayaller be kuzum bizim ki azcik aksi denedk bunlari da ise yaramadi 60cm boy ama kök söktürüyoo yinede denicem baklim o mu inat ben mi onda karadeniz inadi bende balkan inadi var kim kime dis gecirirse

Ay az önce kucağımda uyuttum yatağa koymamla uyanması bir oldu büyüdükçe huyu değişir mi acaba yoksa hep böyle mi gidecek korkuyorum
Bizimde yatak alerjisi var sanki yatirinca fink gozler aciliyo bebeksin isin yok tek isin uyku be cocuk onuda uyu yani diyorum esimde diyo anliyomu sanki oyle konusunca

Bizimki pusette sallama ile uyuyo alip yataga koyim dedigin an ciglik kiyamet al basa.diyoruz boyle surekli tekrar ediyo memede uyurdu o da yok artik geceleri hayalet gibi olduk artk

Benimki uyanıkken kucakçı değil anakucağına koyuyorum çıngırağıyla hışırtılı kitabıyla flan çok güzel oynuyo hatta gündüz de kucakta uyumuyo ama akşam 6 olunca basıyo ağlamayı asla susmuyo memede sakinleştirip gezdiriyorum öyle uyuyo kucakta savaşla ama sonra beşiğe koyuyorum hemen uyanıyo ciğerim soldu cidden bu döngüden

Peki çocuğun huyu mu bu yoksa siz bu duruma gelmek için bişeyler yaptınız mı

Siz biz olabilir misiniz birebir aynısı
Huyu boyle ben bisey yapmadim
Ilk aylarda tabi ki 3saatte bir uyanirdi ama herzaman kendi kendine uyurdu. Gece uykusu 3. Ayin kerameti diyelim
Ahh ne guzel hayaller be kuzum bizim ki azcik aksi denedk bunlari da ise yaramadi 60cm boy ama kök söktürüyoo yinede denicem baklim o mu inat ben mi onda karadeniz inadi bende balkan inadi var kim kime dis gecirirse
Hic sorma o boyla bizlere neler cektiriyorlarda buyuyunce gorusucez
Bizimkide inat bende inat ama bugune kadar bana dis geciremedi

Kuzu yüzüstü yatiyor mu hiç benimkinde şöyle oluyor sırt üstü yatınca daha çok uyanıyor yüzüstü yatınca daha rahat ediyor. 2 aydır yüzüstü yatırıyoruz bu yüzden
Yok kuzum ya tummy timeda bile kıyameti koparıyor
Bence biz.sadece siz degiliz hepimiz ayniyiz bu aralik bebeleri degisik huylara sahip bacim
Ay anneme anlatıyorum bazen burada yazanları da o da diyor bu Aralıkta doğanların hepsi böyle demek diye
Bizimki pusette sallama ile uyuyo alip yataga koyim dedigin an ciglik kiyamet al basa.diyoruz boyle surekli tekrar ediyo memede uyurdu o da yok artik geceleri hayalet gibi olduk artk
Ya bizimki de memede uyurdu niye böyle oluyor ya tek kozum oydu
Vayy beee ne bebeler var maşallah diyem allah nazardan saklasin benimkini birak boyle apartmani 15 dkya kalmadan toplar başına
Benimki kendi kendine uyusa asla buraya yazmazdım

Ya sen var ya inanılmaz haklısın ağzın bal yesin

Çok sağol kuzum hemen hemen aşıdan 30 saat sonra düştü ateşi doktor bexsero ateş yapar dedi
Kontrollü gittim ama çok yorucuydu oğlumda çok zorlandı inş diğer dozları aynı etkiyi yapmaz

Malesef ağzı olan konuşuyor ama boş konuşuyor sende benim gibisin bugün biraz toparladım daha iyiyim dışarı çıkmak yakınlarımı görmek iyi geldi

Kızlar diyelim 4-5 saat geçti memem süt doldu. Mememin koluma doğru olan tarafları ve üst tarafları süt dolu oluyor ve top top bir görüntü oluyor. Ama iç taraf ve alt taraf yumuşacık oluyor sanki oralara süt dolmuyor. Sizde de böyle mi yoksa bende geçirdiğim mastitlerden dolayı bir sorun mu oluştu acaba bana öyle geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…