-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #40.461
Benim akmıyor valla canımKızlar göğüsünüzden süt akıyor mu ilk zamanlardaki gibi
Biz de 41 gunlukken yaptırdık sadece ilk gece hafif huysuzlandi bir sefer calpol verdik sonrası sorunsuz şekilde geçti canım. Siz de durumlar nasılMerhaba kızlar yoğunluktan giremiyorum. 3 çocukla hiç birşeye vakit kalmıyorsünnet yaptırdım Sali günü yaptıran oldu mu başka
Ben boyadım sonuçta kendim de mutsuz oluyordum saçlarımı sürekli boyadığım için dipler sipsiyah uçlarda çiğ bir sarı olmuştu bolca araştırdım ve bitkisel boyayla boyadimKızlar emzirirken saç boyamak riskli mi ?
Bu aynı bizKızlar uykuya dalarken sizin de bebekleriniz ağlıyormu?
Ben artık uykusunun geldiğini anlıyorum uyutmaya çalışıyorum basıyor çığlığı, sonra bir süre sonra uyuyor pes edip
Sizler nasıl uyuyuyorsunuz
Ben reflü yatağını ayağıma alıp ayağımda sallıyorumpaşa gibi yatıyor beyefendi
Ama buna sığmayınca ne yapıcam bilmem
4 aylık olunca uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum ama ne kadar başarılı olurum bilmiyorum
Benim akmaya başladı. Halbuki sütüm de az. Anlamadım niye böyle oldu.Benim akmıyor valla canım
Acaba normalmi
Uyku konusu bizde bir muamme ve adeta bir işkence.. Ben de bekliyorum 4.ayını eğitim için çünkü mecalim kalmadı artık..Kızlar uykuya dalarken sizin de bebekleriniz ağlıyormu?
Ben artık uykusunun geldiğini anlıyorum uyutmaya çalışıyorum basıyor çığlığı, sonra bir süre sonra uyuyor pes edip
4 aylık olunca uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum ama ne kadar başarılı olurum bilmiyorum
Vücut bir süre sonra bebeğe göre süt üretiyor. Çok uzun süre emzirmezsem akıyor sadece benim deBenim akmıyor valla canım
Acaba normalmi
Benim ki aglamiyor 3aylik oldugundan beri de kendi odasinda uyuyor uyanik koyuyorum genelde yatagina heryerin isiklarini kapatiyorum. Bir tane ayicigi var isikli muzikli onu aciyorum yada donencesini aciyorum 15-20dk icinde uyuyor. Gecen hafta 23.00 gibi uyuyordu sabah 5.30kadar simdi 20.30-21.00 gibi uyuyor o saate kadar. Gun icindede yatagina koyuyorum kendi kendine uyuyor birazcik bagirip mizmizlaniyor sadece. Bence 4. Ayini beklemek zorunda degilsiniz egitim icin eger sizi zorluyorsa.Kızlar uykuya dalarken sizin de bebekleriniz ağlıyormu?
Uyku dediğin an tuylerim diken bizde de bir iskence uyumaz uyutmak izdirap valla cok zorUyku konusu bizde bir muamme ve adeta bir işkence.. Ben de bekliyorum 4.ayını eğitim için çünkü mecalim kalmadı artık..
Maşallah bizimki yataga koyarken daha havada agliyooBenim ki aglamiyor 3aylik oldugundan beri de kendi odasinda uyuyor uyanik koyuyorum genelde yatagina heryerin isiklarini kapatiyorum. Bir tane ayicigi var isikli muzikli onu aciyorum yada donencesini aciyorum 15-20dk icinde uyuyor. Gecen hafta 23.00 gibi uyuyordu sabah 5.30kadar simdi 20.30-21.00 gibi uyuyor o saate kadar. Gun icindede yatagina koyuyorum kendi kendine uyuyor birazcik bagirip mizmizlaniyor sadece. Bence 4. Ayini beklemek zorunda degilsiniz egitim icin eger sizi zorluyorsa.
Kucaginda biraz uyutup sersemletip yataga koysanMaşallah bizimki yataga koyarken daha havada agliyoo
Kucakta yatay pozisyona bile tahammulu yok hep bakcaj etrafa dimdik durcak cnku b.k var etraftaKucaginda biraz uyutup sersemletip yataga koysan
Ben bazen oyle yapiyorum inat ettigi zaman
Oyy geceler uzun desene uyanmiyomu kuzumBana bütün gece dans var. Oğlum 2.30 dan beri uyuyo. Kaldırmaya çalıştım huysuzlandı. Nerelere gideyim dostlar
Anadolu’da değilim evet Marmara bölgesinde büyüdümHepsi için daha erken canım ama yavaş yavaş başlarlar 1 2 ay içinde.
Çıkartamazsın
Bir tahminde bulunayım. Sen sahil şeridi bir ilde oturuyorsunanadolu taraflarında olsaydın bi pizza söyleyemezdin
Ben de bunlardan kullanıyorum. Çok rahat
KoptumKucakta yatay pozisyona bile tahammulu yok hep bakcaj etrafa dimdik durcak cnku b.k var etrafta
Peki çocuğun huyu mu bu yoksa siz bu duruma gelmek için bişeyler yaptınız mıBenim ki aglamiyor 3aylik oldugundan beri de kendi odasinda uyuyor uyanik koyuyorum genelde yatagina heryerin isiklarini kapatiyorum. Bir tane ayicigi var isikli muzikli onu aciyorum yada donencesini aciyorum 15-20dk icinde uyuyor. Gecen hafta 23.00 gibi uyuyordu sabah 5.30kadar simdi 20.30-21.00 gibi uyuyor o saate kadar. Gun icindede yatagina koyuyorum kendi kendine uyuyor birazcik bagirip mizmizlaniyor sadece. Bence 4. Ayini beklemek zorunda degilsiniz egitim icin eger sizi zorluyorsa.
Maşallah bizimki yataga koyarken daha havada agliyoo
Siz biz olabilir misinizKucakta yatay pozisyona bile tahammulu yok hep bakcaj etrafa dimdik durcak cnku b.k var etrafta
6dan beri bi eşim bi ben uğraştık anca uyuduUyku dediğin an tuylerim diken bizde de bir iskence uyumaz uyutmak izdirap valla cok zor
Ay az önce kucağımda uyuttum yatağa koymamla uyanması bir oldu6dan beri bi eşim bi ben uğraştık anca uyudusallamak istemiyorum ama kucakta gezdirip uyutuyoruz beşiğine koyar koymaz gözler felfecir okuyo mecbur sallıyorum. Ne yapıcam hiç bilmiyorum ya kan ter içinde kalıyorum uyutucam diye