- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #40.421
Aynı yatakta yatmak aslında daha sakıncalı.. çok yorulduğumuz için uyurken Allah korusun kazalar olabilir. Sana yakın şekilde beşikte yatması daha uygunKızlar bebekle geceleri aynı yatakta mı uyuyorsunuz? Ben ilk bir ay yanımda babynestte yatırdım sonra yatağımın yanına beşiğe koyup öyle uyutmaya başladım ve halen öyle.. beşiğinde uyuyor ama yatağımın dibinde beşik , gece ayağa kalkmadan alıp emzirip tekrar koyuyorum. Bi arkadaşım yanında yatırmıyor musun uzmanlar hep yanınızda yatsın diyor dediben açıkçası korkuyorum uykum hafif ama bazen çok uykusuz kalıyorum. Bir de Bnm ebem aynı odada farklı yatakta yatın demişti. Yine de fikrinizi almak istedim
Böyle hadsiz insanlar için gerçekten hiç canını sıkma ve lafını esirgeme bence.. psikolojik destek almak zaten bu dönemde herkesin ihtiyacı alabilirsin ama kendini suçlama lütfen.. bir bebeği annesi kadar kimse düşünemezKızlar ciddi psikolojik destek almayı düşünüyorum artık bunalıma giricem. Bebeğim emmiyor 4. Gün geldi emzirme danışmanına başvurdum bi şekilde emdi ama mamayı bırakamadık neler yemedim neler içmedim sütüm hala çok az. Sürekli kendimi suçluyorum yetemediğimi düşünüyorum bu gün eşimin teyzesi geldi “bi hoca vardı çocuğunuzla yeteri kadar ilgilenmediğiniz sevmediğiniz için artmıyor sütünüz derdi” dedi beynimden aşağıya kaynar sular döküldü ya sevgimi veremiyor muyum gerçekten ben çok seviyorum kızımı her şeyden çok uyku tutmuyor ağlıyorum sürekli
45 gunlukken yuzustunden sirt üstüne dönüyordu ama unuttu artık sanırım. Oyuncakları istemli olarak tutmuyor.. eline değen birsey olursa kavriyor sadeceKızlar bebişleriniz dönüyor uzanıyor oyuncak tutuyor mu ya?
Ben anne yanı beşikte yatırıyorum. Hiç aynı yatakta yatmadım gece uyurken. Ama gündüz L koltuğun bir tarafına onu koyup diğer tarafa ben uzanıyorum bazen. Kafa kafaya verip, el ele tutuşup uyuyoruzKızlar bebekle geceleri aynı yatakta mı uyuyorsunuz? Ben ilk bir ay yanımda babynestte yatırdım sonra yatağımın yanına beşiğe koyup öyle uyutmaya başladım ve halen öyle.. beşiğinde uyuyor ama yatağımın dibinde beşik , gece ayağa kalkmadan alıp emzirip tekrar koyuyorum. Bi arkadaşım yanında yatırmıyor musun uzmanlar hep yanınızda yatsın diyor dediben açıkçası korkuyorum uykum hafif ama bazen çok uykusuz kalıyorum. Bir de Bnm ebem aynı odada farklı yatakta yatın demişti. Yine de fikrinizi almak istedim
Ne bu saçmalık ? Böyle şeylere asla inanma zaten ama bir de duyma ya. Bir insan bir anneye bunu söyleyerek tam olarak ne amaçlıyor olabilir gerçekten anlamıyorum. Densiz insanlar senin anneliğini sorgulayamaZ. Sen zaten başkasına bakıp asla sorgulama..Kızlar ciddi psikolojik destek almayı düşünüyorum artık bunalıma giricem. Bebeğim emmiyor 4. Gün geldi emzirme danışmanına başvurdum bi şekilde emdi ama mamayı bırakamadık neler yemedim neler içmedim sütüm hala çok az. Sürekli kendimi suçluyorum yetemediğimi düşünüyorum bu gün eşimin teyzesi geldi “bi hoca vardı çocuğunuzla yeteri kadar ilgilenmediğiniz sevmediğiniz için artmıyor sütünüz derdi” dedi beynimden aşağıya kaynar sular döküldü ya sevgimi veremiyor muyum gerçekten ben çok seviyorum kızımı her şeyden çok uyku tutmuyor ağlıyorum sürekli
Ay bir de eline bir şey versem hemen yumruk yapıyor. Geçen gün parmağımı tutmuş sıkıp bırakıyor. peluş bir oyuncağı var, kulakları parmak kalınlığında bir eşşek. Hemen kulağını tutuşturdum eline. Peluş ya hemen çekti elini yumruk yaptıBizimkiler tembelgillerdenellerini henüz tanımıyorlar
Hem de yatağı büyüterekBen de birlikte uyumak istiyorum kızımla
Ben mi çok rahatım sen mi çok pimpiriklisin? Beni gece yarısı yarın geliyorum diye birisi arasa, en fazla pizza söylerim geldiğindeGüne sinir kriziyle başladım resmen , dün gece 11de sevgili kaynanam misafir gelecek diye eşimi aradı o saatte bebişi uyutup bi şeyler hazırladım saatlerce , sabah da 5ten beri temizlik yapıyorum , ve sonuç eşimi aramış ki yarın gelecekler bugün değil . Bebişle o kadar saat hızlı hızlı yetişsin diye iş yaptım gel de kriz geçirme
Dört günde bir kaka yaptığımız ve törenle yaptığımız için kakalı kıyafetimiz olmuyor ama bir şekilde çok yapar ve geçerse de hemen suya bastırınca yıkandığında çıkıyor.Ya kızlar bebeğin kıyafetlerinde sarı sarı lekeler olmuş bazı kakalı kıyafetleri de çıkmamış ne yapıyorsunuz bunlar için çok bekletmeden hemen attım ama hiç çıkmamış 40 derecede yıkıyorum sizler nasıl yapıyorsunuzbu lekeleri nasıl çıkartabilirim
Benimki yatakta yan dönüp öyle uyuyor artık. Ama beşiğini de paralel kullanmasına bakınca kesinlikle bu çok hareketli yatacağı için oluyor. Oyuncakları tutmuyor hatta eline tutuşturmama sinir oluyor. Ama vuruyor ses geliyor daha çok vuruyor falan. Keyfine göre hareket ediyor kısaca. Hepsi böyle böyle büyüyorlar işte. Ama bir şey var küçücük halleri ile zevklerini fark ediyor, yapmak istediklerini keşfedip bize gösteriyorlarKızlar bebişleriniz dönüyor uzanıyor oyuncak tutuyor mu ya?
Ben mi çok rahatım sen mi çok pimpiriklisin? Beni gece yarısı yarın geliyorum diye birisi arasa, en fazla pizza söylerim geldiğindeha istiyorsa kendisi pişirebilir, biraz fazla pişirirse biz de yeriz güzel olur
E bebekte baby me markasının çamaşır suyu tozu var onu kullanıyorum geçiyor canımYa kızlar bebeğin kıyafetlerinde sarı sarı lekeler olmuş bazı kakalı kıyafetleri de çıkmamış ne yapıyorsunuz bunlar için çok bekletmeden hemen attım ama hiç çıkmamış 40 derecede yıkıyorum sizler nasıl yapıyorsunuzbu lekeleri nasıl çıkartabilirim
Ay bir de eline bir şey versem hemen yumruk yapıyor. Geçen gün parmağımı tutmuş sıkıp bırakıyor. peluş bir oyuncağı var, kulakları parmak kalınlığında bir eşşek. Hemen kulağını tutuşturdum eline. Peluş ya hemen çekti elini yumruk yaptı
Canim calpol vay kasigi ile ver üstünü kalin giydirme ve takipte kal asidan sebep cikan ates icin korkmayin ama tedbirli.olun deniyoKızlar menenjit aşısı oldu oğlum 38 oldu ateşi ne yapabilirim
Dört günde bir kaka yaptığımız ve törenle yaptığımız için kakalı kıyafetimiz olmuyor ama bir şekilde çok yapar ve geçerse de hemen suya bastırınca yıkandığında çıkıyor.
E bebekte baby me markasının çamaşır suyu tozu var onu kullanıyorum geçiyor canım
Atlet var üstünde müslin örtüye kundak yaptım ama sıkmadım baya bolCanim calpol vay kasigi ile ver üstünü kalin giydirme ve takipte kal asidan sebep cikan ates icin korkmayin ama tedbirli.olun deniyo
Yapılabilck herseyi yapmisin kuzum sakin ol takip et hepAtlet var üstünde müslin örtüye kundak yaptım ama sıkmadım baya bol
alnına ılık bez koyuyorum arada iyimi sence bu şekilde
Tamam canım teşekkür ederimYapılabilck herseyi yapmisin kuzum sakin ol takip et hep