2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Aynı yatakta yatmak aslında daha sakıncalı.. çok yorulduğumuz için uyurken Allah korusun kazalar olabilir. Sana yakın şekilde beşikte yatması daha uygun
Böyle hadsiz insanlar için gerçekten hiç canını sıkma ve lafını esirgeme bence.. psikolojik destek almak zaten bu dönemde herkesin ihtiyacı alabilirsin ama kendini suçlama lütfen.. bir bebeği annesi kadar kimse düşünemez
Kızlar bebişleriniz dönüyor uzanıyor oyuncak tutuyor mu ya?
45 gunlukken yuzustunden sirt üstüne dönüyordu ama unuttu artık sanırım. Oyuncakları istemli olarak tutmuyor.. eline değen birsey olursa kavriyor sadece

Meme reddi yaşayanlar bir de yatarak emzirmeye deneyin.. bugün oğlumu yastığa yatırıp kendim üzerine eğilerek emzirdim. Bu şekilde çok şükür çığlıksız emdi

Ya kızlar bebeğin kıyafetlerinde sarı sarı lekeler olmuş bazı kakalı kıyafetleri de çıkmamış ne yapıyorsunuz bunlar için çok bekletmeden hemen attım ama hiç çıkmamış 40 derecede yıkıyorum sizler nasıl yapıyorsunuz bu lekeleri nasıl çıkartabilirim

Ben anne yanı beşikte yatırıyorum. Hiç aynı yatakta yatmadım gece uyurken. Ama gündüz L koltuğun bir tarafına onu koyup diğer tarafa ben uzanıyorum bazen. Kafa kafaya verip, el ele tutuşup uyuyoruz

Ne bu saçmalık ? Böyle şeylere asla inanma zaten ama bir de duyma ya. Bir insan bir anneye bunu söyleyerek tam olarak ne amaçlıyor olabilir gerçekten anlamıyorum. Densiz insanlar senin anneliğini sorgulayamaZ. Sen zaten başkasına bakıp asla sorgulama..

Benim kızım da emmedi ve mama ile besleniyor. Ne olmuş yani. Gayet sağlıklı keyifli büyüyor. En güzel zamanları kendine zehir etme lütfen bebeğinle olmanın onu sağlıkla büyütmenin tadını çıkar. İster mama ister anne sütü ile besle bebeğin için bu dünyada en mükemmel anne her zaman sen olacaksın. Çünkü sen onun biricik annesisin. Lütfen kimsenin, hiç bir saçma sapan sözlerin aranıza girmesine izin verme

Bizimkiler tembelgillerden ellerini henüz tanımıyorlar
Ay bir de eline bir şey versem hemen yumruk yapıyor. Geçen gün parmağımı tutmuş sıkıp bırakıyor. peluş bir oyuncağı var, kulakları parmak kalınlığında bir eşşek. Hemen kulağını tutuşturdum eline. Peluş ya hemen çekti elini yumruk yaptı

Ben de birlikte uyumak istiyorum kızımla
Hem de yatağı büyüterek yapma kuzum etme kuzum. Melissa ile tabiki uyu bu çok güzel olacaktır. Ama yatak büyütmek geleceğe dönük proje ya onu yapma hayatta en sevdiğim şey annemle yatmaktı umarım kızımda bundan keyif alır büyüdükçe. Ara ara yapınca epey kıymetli oluyor o kesin.

Ben mi çok rahatım sen mi çok pimpiriklisin? Beni gece yarısı yarın geliyorum diye birisi arasa, en fazla pizza söylerim geldiğinde ha istiyorsa kendisi pişirebilir, biraz fazla pişirirse biz de yeriz güzel olur

Dört günde bir kaka yaptığımız ve törenle yaptığımız için kakalı kıyafetimiz olmuyor ama bir şekilde çok yapar ve geçerse de hemen suya bastırınca yıkandığında çıkıyor.

Kızlar bebişleriniz dönüyor uzanıyor oyuncak tutuyor mu ya?
Benimki yatakta yan dönüp öyle uyuyor artık. Ama beşiğini de paralel kullanmasına bakınca kesinlikle bu çok hareketli yatacağı için oluyor. Oyuncakları tutmuyor hatta eline tutuşturmama sinir oluyor. Ama vuruyor ses geliyor daha çok vuruyor falan. Keyfine göre hareket ediyor kısaca. Hepsi böyle böyle büyüyorlar işte. Ama bir şey var küçücük halleri ile zevklerini fark ediyor, yapmak istediklerini keşfedip bize gösteriyorlar

Ben mi çok rahatım sen mi çok pimpiriklisin? Beni gece yarısı yarın geliyorum diye birisi arasa, en fazla pizza söylerim geldiğinde ha istiyorsa kendisi pişirebilir, biraz fazla pişirirse biz de yeriz güzel olur
Yok yok ben de normalde umursamam son anda haber verilse ama Gelenler günler öncesinden söylemişler , bana kaynanam bilerek son anda haber veriyor . Şimdi onlar ben günlerdir geleceklerini biliyorum sanıyolar o yüzden sıkıntı oldu

Bugün 3. Ay kontrolümüz ve aşılarımız vardı. Bir ayda boyu 2 cm uzamış ama benim kızım huylu ayağını tutup açmak istediklerinde her zaman geri çekiyor ve tam açmıyor. O yüzden bir uzun bir kısa çıkıyor 500 gr almış bir ayda. Bugün artık gece boyunca uyanmazsa bile aç kaldı diye endişe etmeyin dediler. Gece uykusu uyuyor zaten ama belli saatten sonra uyanmasa da uykuda yediriyorduk. Ona ara veririz belki ama ay sonu bir randevumuz daha var kendi doktorumuza ona da sorup karar vereceğim. Ama bugün hissettiğim şey bu çocuk büyüdü oldu

E bebekte baby me markasının çamaşır suyu tozu var onu kullanıyorum geçiyor canım

bizimkine de tutsun diye oyuncağı yaklaştırıyorum iki elini yüzene doğru götürüp birleştiriyor , sanıyo ki öyle yapınca her yerdeki her şeyi tutabiliyor her anlarını izlemek aşırı keyifli , işe gidince nasıl olacak hiç bilmiyorum

Kızlar menenjit aşısı oldu oğlum 38 oldu ateşi ne yapabilirim

Dört günde bir kaka yaptığımız ve törenle yaptığımız için kakalı kıyafetimiz olmuyor ama bir şekilde çok yapar ve geçerse de hemen suya bastırınca yıkandığında çıkıyor.

Suya koyduğum halde olmuş geçen çamaşırlık demirinin paslı tarafına gelmiş oda yapmış olabilir bilmiyorum

E bebekte baby me markasının çamaşır suyu tozu var onu kullanıyorum geçiyor canım

Çok teşekkür ederim canım nasıl kullanıyorsun desenlilere zarar verir mi

Canim calpol vay kasigi ile ver üstünü kalin giydirme ve takipte kal asidan sebep cikan ates icin korkmayin ama tedbirli.olun deniyo
Atlet var üstünde müslin örtüye kundak yaptım ama sıkmadım baya bol
alnına ılık bez koyuyorum arada iyimi sence bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…