- 13 Haziran 2022
- 83
- 112
- 13
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #38.621
Böyle durumlarda olay eşte bitiyor. Ailen beni yanlış anlayabilir ama senin nazın geçer, uygun bir dille sen ikaz et derseniz böyle sorunlar yaşanmaz sanki ama ailenin de anlayış kabiliyeti önemli tabii. Olan miniklere oluyor hepAy resmen sinir krizi geçiriyorum . Eşimin ailesi geçen haftalarda hastalardı gelip gitmesinler dedim eşime o hafta çat kapı geldiler hasta hasta . Zor tuttum çocuğa dokundurmadım ertesi günlerde bi daha geldiler. Eşim ayıp olmasın diye bi şey diyemedi . Bebiş o sıra huzursuzluk çekti burnu tıkandı banyo yaptırdık düzeldi . Dün de gözü çapaklandı meğer yazığım grip atlatıyormuş. Bugün yine geldi babası yüzsüz yüzsüz haber vermeden . Onların 2 dakikalık zevki için oğlum şu an grip atlatıyor . Yüzlerine de bakmıyorum ama anlamıyorlar ne yapacağımı şaşırdım . Bi parça çocuk yani uğraşmak zorunda mı şu an hastalıkla
Es bilir kisileri yine is basinda deseneEşimi de buraya üye yapmam lazım. Neymis bebek dediğin emer altını degistirisin uyurmuş . Öyle bi dünya mi var ya . Hanginizin bebegi böyle arkadaşlar ay bu eşler niye böyle ya
Evet bence de ondandır canımÇeviriyor ya, aslında kaldırıp bakıyor bile. Ama öyle görünce stres oldum. Eşim de nefes alıyordur o bir kenardan sen ellediğin için derin nefes almıştır dedi
Deli mi ne bu millet ya çok afedersin çok kızıyorum böyle şeylere. Ben misafirliğe gelenlerin bile kucağına vermedim bir iki kişi dışında kimse de ağzını açamadı. Çok sertim bu konuda yazık değil mi daha küçücükler. Kimseye ayıp olacak diye düşünme bence bundan sonra bebiş her şeyden önemliAy resmen sinir krizi geçiriyorum . Eşimin ailesi geçen haftalarda hastalardı gelip gitmesinler dedim eşime o hafta çat kapı geldiler hasta hasta . Zor tuttum çocuğa dokundurmadım ertesi günlerde bi daha geldiler. Eşim ayıp olmasın diye bi şey diyemedi . Bebiş o sıra huzursuzluk çekti burnu tıkandı banyo yaptırdık düzeldi . Dün de gözü çapaklandı meğer yazığım grip atlatıyormuş. Bugün yine geldi babası yüzsüz yüzsüz haber vermeden . Onların 2 dakikalık zevki için oğlum şu an grip atlatıyor . Yüzlerine de bakmıyorum ama anlamıyorlar ne yapacağımı şaşırdım . Bi parça çocuk yani uğraşmak zorunda mı şu an hastalıkla
Evet benim de baya canım yandı ben uzun süredir ilişki olmadığı için diye düşündüm ama sanırım kuruluktan arkadaşlar da söylemiş emzirirken oluyormuşKızlar dogum sonrasi ilk iliskide caniniz yandimi ya benim nerdeyse 11 aydir tik yoktu yasakti.cnku tup bebek tedavisi suresince ve gebelikte. Cok canim yandi ve pembe kan geldi.ama dogum sonrasi gelen kanama gibi degil daha acik renkti
Kıyamam ya. Ben tırnak törpüsü aldım sırf bu yüzden tırnak makasiyla canını yakmamak için tavsiye ederim canım çok rahat oluyorBebeğimin tırnağını keserken etini kestim çok kanadımaf oldum ya iyileşir mi kanamayı durduramadım ağız mendiliyle bastırdım epey ama durmadı suyla yıkadım yara bandı sardım ne yapmam lazım elim ayağım dolaştı
Benimki yine zor olduğunu biliyor da kendisine emanet ettiğimde susturamiyo çocuğu pek. Biraz uyuyayım diye veriyorum bazen sonra çocuk ağlıyor diye uyuyamiyorumEşimi de buraya üye yapmam lazım. Neymis bebek dediğin emer altını degistirisin uyurmuş . Öyle bi dünya mi var ya . Hanginizin bebegi böyle arkadaşlar ay bu eşler niye böyle ya
Eşim maalesef çekiniyor ailesinden doğulu kafasında büyümüşler çemkiren benim o yüzden hep ama boş anlamadıktan sonra ben be desem işe yaramıyorBöyle durumlarda olay eşte bitiyor. Ailen beni yanlış anlayabilir ama senin nazın geçer, uygun bir dille sen ikaz et derseniz böyle sorunlar yaşanmaz sanki ama ailenin de anlayış kabiliyeti önemli tabii. Olan miniklere oluyor hep
Evet bence de ondandır canım
Deli mi ne bu millet ya çok afedersin çok kızıyorum böyle şeylere. Ben misafirliğe gelenlerin bile kucağına vermedim bir iki kişi dışında kimse de ağzını açamadı. Çok sertim bu konuda yazık değil mi daha küçücükler. Kimseye ayıp olacak diye düşünme bence bundan sonra bebiş her şeyden önemli
Benim zerre umrumda değiller zaten ayıp olursa da olsun hatta keşke küsseler. Ama arada olan eşime oluyor bi de bize tabi . Bi kurtulamadım gitti resmen
Evet canım hala acıyor, kuruluk var ondan sanırım. Jel alacağımKızlar dogum sonrasi ilk iliskide caniniz yandimi ya benim nerdeyse 11 aydir tik yoktu yasakti.cnku tup bebek tedavisi suresince ve gebelikte. Cok canim yandi ve pembe kan geldi.ama dogum sonrasi gelen kanama gibi degil daha acik renkti
Ben silikon uç kullanmıyorum ona rağmen sütüm az canım arttırmak için her gün sabah akşam dere otu yedim. 2 bardak rezene çayı, bir bardak anason çayı, 3 bardak ayva kompostosu tüketiyorum her gün. Ara öğün olarak yulaf yiyorum yoğurda koyup o da aşırı işe yarıyor bir de tahin helvası bir parça yiyorum. Kahvaltıda da bir tatlı kaşığı tahin pekmez. Bunlara rağmen anca arttı sütüm. Bebiş aktif emmeyince de azalıyor. Bir de neredeyse her emzirmeden sonra sağdım o da baya arttırdıSilikon uç kullanan kızlar benim sütümde ciddi bir azalma var artık bomboş göğüslerim çok üzülüyorum acaba silikon uçtan mı bebiş memeyle temas etmiyor ya ondan mı azalıyor. Doktor silikon uç sütünü azaltır demişti bebis 10 günlükkenBi de ciddi anlamda sütüm arttı şunu kullan dediğiniz bir şey var mı?
Bende bunlara ek huzursuz bağırsak sendromu başladı ya sürekli gazım var ve geçmeyen kabızlık kalıcı olabiliyormuş bir de onu duyunca iyice canım sıkıldıOyy bir o eksikti uykusuz geceler süzülmüş memeler bide sey kuruluğubi dogurduk dagittik her yeri
Bana da doktor şerit tam renk değiştiriyorsa bez dolu dolu oluyor demişti canım. 3 saatte bir değiştiriyorum bende bez dolmuş oluyorKizlar iyi aksanlar,biz suanda 40 günlük olduk günde 5 tane cisli bez degisiyrm,bezlerin seriti renk degisince cikaryrm
Sizce azmi,cevap verirmisnz lütfen
Canım bez ağırlığı da önemli. Bez şeritleri bana doğru gelmiyor. Bazen bez önüne toplanıyor çiş, bez afedersin 1 kilo olmuş nerdeyse, ama arka şeridi sarı hala,Kizlar iyi aksanlar,biz suanda 40 günlük olduk günde 5 tane cisli bez degisiyrm,bezlerin seriti renk degisince cikaryrm
Sizce azmi,cevap verirmisnz lütfen
Garmastan pomat deneediniz mi?Amin inşallah sağolun bazen hiç geçmeyecekmiş gibi geliyoriki göğüsümün ucu da kopuk ağlaya ağlaya emziriyorum. Bana ümit oldunuz inşallah benim de bir sabah uyandığımda düzelmiş olur ve tekrarlamaz. Allah kimseye vermesin çok kötü bir şey
Gaz sancısı olduğu zaman yapıyor gerinmeyiKızlar benim bebeğim sürekli geriniyor. Yani uyumayıp uzandığı zamanların çoğunda geriniyor, uykuda ve memede de geriniyor. Sizinkiler de öyle mi?
Bizim de 1 hafta yapmadı kakasını bugün yaptıBenim oğlumun her altını aldığımda ya kakalı ya da o esnada yapıyor. Bizimde çok nadir tek çişli bez.
Biz kullanıyoruz baby turco ile aynı kalite hatta üretim adresleri de aynı görünüyor. Biz memnun kaldık hatta indirimde görünce 4 koli daha sipariş veerdikHanımlar püre baby ıslak mendil kullanan var mı ? İndirme girmiş ama alınmalı mı. Normalde sleepy yenidoğan kullanıyorum
Anne sütü kabızlığı diye birşey varmış bizim bu gçhafta 1 hafta yapmadı.Kizlar ben kizimi daha fazla Anne sütü ile besliyorum su anda, arti mama. sanirim sütüm kabiz yapti, Bende de var ayni sorun cünkü . En son persembe günü koskocaman bir bez dolusu tasmali vs yapmisti hala tik yok. Ama karni da cok sis degil. Resmen kaka yapsa mutluluktan ucacagiz. Benim sütüm nedeniyle olabilir mi kaka yapmama durumu?
Benim sütüm kesilmişti neredeyse ben promaltın çok faydadını gördüm, birde doğuş anne çayının çok faydasını gördüm.. Promalt kilo yapıyor amaSilikon uç kullanan kızlar benim sütümde ciddi bir azalma var artık bomboş göğüslerim çok üzülüyorum acaba silikon uçtan mı bebiş memeyle temas etmiyor ya ondan mı azalıyor. Doktor silikon uç sütünü azaltır demişti bebis 10 günlükkenBi de ciddi anlamda sütüm arttı şunu kullan dediğiniz bir şey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?