- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.386
- 548
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #38.601
En fazla 3 ay bekliyormuş. Okadar sağdığım süt var bekliyor buzlukta, şuan sütüm yeterli. Süresi geçince ne yapacam onları bilmiyorum.kızlar sütümüz şuan bolken sağıpvkoymak mı lazım ? Ben sıkıntı olursa Haziran gibi işe başlayabilirim cünkü..
12 ay diyor Osman HocaEn fazla 3 ay bekliyormuş. Okadar sağdığım süt var bekliyor buzlukta, şuan sütüm yeterli. Süresi geçince ne yapacam onları bilmiyorum.
Oha çok sevindim şuan link atsana12 ay diyor Osman Hoca
Canım derin dondurucuda baya bekliyor diye biliyorumEn fazla 3 ay bekliyormuş. Okadar sağdığım süt var bekliyor buzlukta, şuan sütüm yeterli. Süresi geçince ne yapacam onları bilmiyorum.
Yaaa bizde simdiye kadar iki kere yasadikk oyle uyumamaa aglamasii geceye kadar sonra yorgunluktan uyuyorlar artikGece 1bucukta artik yorgun düştü sızdı 5e kadar uyudu 5de uyandi alt degistirme emme fqsli ile uyumasi 7yi buldu sonra 11 e kadar uyudu bende dinlenmiş oldum bugunde esime pasladim emme harici o uyutmaya çalışıyor dun en zor gundu doğduğundan beri gozler fildir fildir uyumayacak gibiydi valla
Kizlar ben kizimi daha fazla Anne sütü ile besliyorum su anda, arti mama. sanirim sütüm kabiz yapti, Bende de var ayni sorun cünkü . En son persembe günü koskocaman bir bez dolusu tasmali vs yapmisti hala tik yok. Ama karni da cok sis degil. Resmen kaka yapsa mutluluktan ucacagiz. Benim sütüm nedeniyle olabilir mi kaka yapmama durumu?
Evet canım çok acımıştı. Kuruluktan oluyormuş. Emzirdiğimiz sürece de kuruluk olacakmışKızlar dogum sonrasi ilk iliskide caniniz yandimi ya benim nerdeyse 11 aydir tik yoktu yasakti.cnku tup bebek tedavisi suresince ve gebelikte. Cok canim yandi ve pembe kan geldi.ama dogum sonrasi gelen kanama gibi degil daha acik renkti
Oy kıyamam miniğe çok canı yanmamıştır inşallah. Öyle kanamaları durdurmak için temiz bezle birkaç dk bastırmak ve kalp seviyesinin üzerinde tutmak yeterli çok geçmiş olsunBebeğimin tırnağını keserken etini kestim çok kanadımaf oldum ya iyileşir mi kanamayı durduramadım ağız mendiliyle bastırdım epey ama durmadı suyla yıkadım yara bandı sardım ne yapmam lazım elim ayağım dolaştı
Sütün korumadığını duymuştumEmzirmeyle ilgisi var mı bilmiyorum ilk çocuğumu çok iyi emziriyordum ona rağmen hemen adet olmuştum hatta süt korur ekstra korunmaya gerek yok diyolardı meğerse ilk adet görene kadar korurmuşoğlum 8 aylıkken tekrar hamile kaldım da 10 aylıkken kesmek zorunda kalmıştım. Hormonlar yönetiyor her şeyimizi valla
Benim oğlum öyleydiEşimi de buraya üye yapmam lazım. Neymis bebek dediğin emer altını degistirisin uyurmuş . Öyle bi dünya mi var ya . Hanginizin bebegi böyle arkadaşlar ay bu eşler niye böyle ya
Oyy bir o eksikti uykusuz geceler süzülmüş memeler bide sey kuruluğuEvet canım çok acımıştı. Kuruluktan oluyormuş. Emzirdiğimiz sürece de kuruluk olacakmış
Tahin pekmez karisimi tahin helvasi yani ksiaca tahin candir kuzum bide bol su bol yeşillik ben bestlak kullaniyorum bide humana stiltee. Ama slikon uc icin ayni seyi duydum bende o yuzdn ten tene temas en önemlisiSilikon uç kullanan kızlar benim sütümde ciddi bir azalma var artık bomboş göğüslerim çok üzülüyorum acaba silikon uçtan mı bebiş memeyle temas etmiyor ya ondan mı azalıyor. Doktor silikon uç sütünü azaltır demişti bebis 10 günlükkenBi de ciddi anlamda sütüm arttı şunu kullan dediğiniz bir şey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?