- 1 Ocak 2019
- 267
- 270
- 103
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #38.641
Öyle bebeek varsa 3-5 tane daha yapalımEşimi de buraya üye yapmam lazım. Neymis bebek dediğin emer altını degistirisin uyurmuş . Öyle bi dünya mi var ya . Hanginizin bebegi böyle arkadaşlar ay bu eşler niye böyle ya
Hırıltı göğsünden gelmıyorsa sorun yok bence, ama balgam ıcın bi gitmelisin bilemedim normalmiBu ara benim bebikte hırıltı balgamlı kusma ve salya başladı. Sizdede oluyor mu normal mi sence olmazsa haftaya randevu alacağım doktoruna
Bebeği emzirir pozisyonda tutarken mamayı memeye damlatıp bebeğe tutturmaya çalıştıkları bi video görmüştüm bulursam paylaşmaya çalışırımSelam kızlar, en basından beri sütüm az gelıyordu süt, mama o sekılde devam ettik. Süt arttırıcı cay, damla kullandım ve baya cogalmıstı sonra mastit oldum sımdı tekrar azaldı. Son bir kaç gündür mama coğaltmak zorunda kaldım ve biberona cok alıstı. Sımdıde meme reddi var. Napmam lazım tekrar alıstırmak ıcın
Hangi marka biberon canım?Selam kızlar, en basından beri sütüm az gelıyordu süt, mama o sekılde devam ettik. Süt arttırıcı cay, damla kullandım ve baya cogalmıstı sonra mastit oldum sımdı tekrar azaldı. Son bir kaç gündür mama coğaltmak zorunda kaldım ve biberona cok alıstı. Sımdıde meme reddi var. Napmam lazım tekrar alıstırmak ıcın
Evet benim kız da aynı ama 3 kullanıyoruz yavaş yavaş daha iyi olmaya başladı.2 bez artık kenarları çok fazla iz yapmaya başladı kızlar. 3 dedim alıyım 2-3 paket aldım öyle. Oda o kadar büyük geldi ki arasında bu kadar farkı görünce cok sasırdım. Kac kullancam bılemedım keske 2,5 olaydı
O da neymis canim ya yokmu caresiBende bunlara ek huzursuz bağırsak sendromu başladı ya sürekli gazım var ve geçmeyen kabızlık kalıcı olabiliyormuş bir de onu duyunca iyice canım sıkıldı
Bende aliyim.hic cekemem vallaa acısını her seyin acisi bize keyfi heriflereEvet canım hala acıyor, kuruluk var ondan sanırım. Jel alacağım
Yani 8 bez canm,bizim az ozamnBana da doktor şerit tam renk değiştiriyorsa bez dolu dolu oluyor demişti canım. 3 saatte bir değiştiriyorum bende bez dolmuş oluyor
Anladim canm tesekkurlet,8 bez doluyormu pekiCanım bez ağırlığı da önemli. Bez şeritleri bana doğru gelmiyor. Bazen bez önüne toplanıyor çiş, bez afedersin 1 kilo olmuş nerdeyse, ama arka şeridi sarı hala,bazen de bir kere işemiş, bez boş belli ama yayılmış çiş. O zaman dolu gösteriyo. Ben el yordam ile bezi mıncıklamak sureti ile dolup dolmadığını anlıyorum bu arada biz günde 8-10 arası değiştiriyoruz bez. Değiştirme sıklığı sana kalmış. Ben her beslenme öncesi değiştiriyorum çünkü emerken uyuyor bazen uyuyunca pişik olmasın diye
Emzirme destekli sistem var canım meme reddi yapan bebeklerin çoğu bu şekilde dönüyor tekrar bir bak istersen videolarına falanSelam kızlar, en basından beri sütüm az gelıyordu süt, mama o sekılde devam ettik. Süt arttırıcı cay, damla kullandım ve baya cogalmıstı sonra mastit oldum sımdı tekrar azaldı. Son bir kaç gündür mama coğaltmak zorunda kaldım ve biberona cok alıstı. Sımdıde meme reddi var. Napmam lazım tekrar alıstırmak ıcın
Yani probiyotiklerle falan kontrol altına alınıyormuş geçici ya da kalıcı oluyormuş. Doğumdan sonraki dönem stresli geçtiyse ortaya çıkabiliyormuş bu kadar şeyin üzerine geldi beni bulduO da neymis canim ya yokmu caresi
Ouu fenaa. Bebekler henüz küçükler kafayı tutmak için yoruluyolar yüz üstü ben mümkünse sert zeminde yatırıyorum ki kafayı gömme gibi bişey olmasınAlinin bugün çok gazı vardı, karın üstü yatırdım rahatladı. Sonra bir bakayım dedim yüzünü gömmüş yatağa burnu üstü yatmış, hemen çevirdim kafasını, ay bir nefes aldı derin derin. Havasız kalmış heralde çocuğum korktum. Başında bekliyorum artık karın üstü yatırınca
Muhtemelen tedirgin oluyor yalnız hissediyor annesinin kokusunu sıcaklığını hissetmek istiyor. Ortalama 45 dklık uyku döngüleri var bazen döngüyü tamamlayınca desteksiz devam edemiyolar bizim de onlara yardımcı olmamız gerekiyor uykuya devam etmelerinde. Gündüz uyaranlar fazla olduğu, kortizon yükseldiği için gece uykusu gibi uyuyamazlar bazen alışkanlık değil fizyolojik ihtiyaç durumu benceKizlar 2 aylik bebek huy edinebilirmii yaa? Bebegim geceleri sutunu icip uyuyor mesela ama gunduz uykularina gectigimizdee bir saat anca dayaniyor uykusu geliyor yatiriyorum basliyor aglamaya dalana kadar, gidip susturuyorum daliyor geri uyaniyor filan, dalinca iyi uyuyor 3 saat filan oglenleri. Ama dalana kadar omrumu yiyor bazen. Deminde sinir oldum agla ozaman dedim aglattim, baktim susuyor kendi kendine agladikcadedim acaba yalandan ben geliyim diyemi agliyorr, beni gordukce daha fazla agliyor cunku. Huy edinme zamanlari basladimi acabaa, kucagima filan alip susturmakta istemiyorum alismasin diyee, o yuzden yataginda susturmaya calisiyorum ama bazen 1 / 1,5 saatimi aliyor ozellikle aksam enerjimi tuketiyor, agrisi filanda yok cunkuu gaz sancilarimiz artik gecti gibi yavas yavass
Insallah tez zamanda gecer bu lohusalikta da 40 cesit sey cikiyo pamuklarda yatsak anca yetcek heralde herseyden etkileniyo bünyemiz allah hepimize saglik guc kuvvet versin kuzumYani probiyotiklerle falan kontrol altına alınıyormuş geçici ya da kalıcı oluyormuş. Doğumdan sonraki dönem stresli geçtiyse ortaya çıkabiliyormuş bu kadar şeyin üzerine geldi beni bulduinşallah geçicidir benimki
4 tanesi tam doluyorsa 4 tanesi yarım doluyordurAnladim canm tesekkurlet,8 bez doluyormu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?