2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Selam kızlar, en basından beri sütüm az gelıyordu süt, mama o sekılde devam ettik. Süt arttırıcı cay, damla kullandım ve baya cogalmıstı sonra mastit oldum sımdı tekrar azaldı. Son bir kaç gündür mama coğaltmak zorunda kaldım ve biberona cok alıstı. Sımdıde meme reddi var. Napmam lazım tekrar alıstırmak ıcın

2 bez artık kenarları çok fazla iz yapmaya başladı kızlar. 3 dedim alıyım 2-3 paket aldım öyle. Oda o kadar büyük geldi ki arasında bu kadar farkı görünce cok sasırdım. Kac kullancam bılemedım keske 2,5 olaydı

Bebeği emzirir pozisyonda tutarken mamayı memeye damlatıp bebeğe tutturmaya çalıştıkları bi video görmüştüm bulursam paylaşmaya çalışırım

Hangi marka biberon canım?
Evet benim kız da aynı ama 3 kullanıyoruz yavaş yavaş daha iyi olmaya başladı.

Anladim canm tesekkurlet,8 bez doluyormu peki

Emzirme destekli sistem var canım meme reddi yapan bebeklerin çoğu bu şekilde dönüyor tekrar bir bak istersen videolarına falan

Benim oğlumda sütüm çoktu buzluya atmıştım.buldukta 3 ay kalıyor.ama şöyle don açıldıktan sonra tadı inanılmaz değişiyor baya kötüleşiyor.ben bakmıştım tadına tazesiyle alakası yok.zaten bi süre sonra oğlum buzluktaki sütleri içmek istememişti ben uykusunda veriyordum anlamadan.sonra da azalttım sütü buzluğa koymamak için.ek gıdadan sonra baya süt artıyor

Birde emzirme boyunca adet olmazsın yani sütü çok verdiğin sürece.ben ilk çocukta 2 sene süt verdim doğumdan sonra 15.ay adet oldum

Ouu fenaa. Bebekler henüz küçükler kafayı tutmak için yoruluyolar yüz üstü ben mümkünse sert zeminde yatırıyorum ki kafayı gömme gibi bişey olmasın

Muhtemelen tedirgin oluyor yalnız hissediyor annesinin kokusunu sıcaklığını hissetmek istiyor. Ortalama 45 dklık uyku döngüleri var bazen döngüyü tamamlayınca desteksiz devam edemiyolar bizim de onlara yardımcı olmamız gerekiyor uykuya devam etmelerinde. Gündüz uyaranlar fazla olduğu, kortizon yükseldiği için gece uykusu gibi uyuyamazlar bazen alışkanlık değil fizyolojik ihtiyaç durumu bence

Insallah tez zamanda gecer bu lohusalikta da 40 cesit sey cikiyo pamuklarda yatsak anca yetcek heralde herseyden etkileniyo bünyemiz allah hepimize saglik guc kuvvet versin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…