- 8 Kasım 2021
- 964
- 1.714
- 63
- 30
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #38.581
Merhaba kızlar aşıya gittik tartıldık 500gr almış kuzucum şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2. Ay aşısı mı? Nasıl geçti kuzuMerhaba kızlar aşıya gittik tartıldık 500gr almış kuzucum şükür
Valla kötünün iyisi diyelim. Ama 3 ayrı aşı oldu ya bir koldan iki bacaktan kıyamam ağladı. Sabaha kdr ateş takibi yaptım. Birisi canlı aşı olduğundan ateş olabilir dedi. 37.2 oldu max… huzursuz uyudu , uyandı hep. Ertesi gün sürekli uyudu . Korktum hatta uyandırıp emzirmeye çalıştım ama gözünübilr açmadı. Öyle öyle geçti gitti şükür…ebe ye de doktorun mama ver dediğini söyledim kızdı verme iyi gayet kilosu dedi2. Ay aşısı mı? Nasıl geçti kuzu
Kaç kilo oldu canım maşallah güzel almışMerhaba kızlar aşıya gittik tartıldık 500gr almış kuzucum şükür
Hayır olmuyoruz. Önceki çocuklarım 3 aylıkken falan olmuştum ve sonrası düzenli gitti bunda da öyle bi zamanda bekliyorumAdet olmuş oluyor muyuz ben onu anlamadım. Bugün 54. Gün benim inşallah biter ya valla ped takmaktan fenalık geldi artık içime
Ben daha geçemedim ıslak mendile. Halen sıcak suda pamuk ıslatıp siliyorum popişi. Tavsiyelere ben de açığımHanımlar püre baby ıslak mendil kullanan var mı ? İndirme girmiş ama alınmalı mı. Normalde sleepy yenidoğan kullanıyorum
Ben oğlumda kanama bittikten bir ay sonra olmuştum hemen ondan sordum canım ama aktif emzirememiştim onu o yüzden çabuk oldum büyük ihtimalleHayır olmuyoruz. Önceki çocuklarım 3 aylıkken falan olmuştum ve sonrası düzenli gitti bunda da öyle bi zamanda bekliyorum
Emzirmeyle ilgisi var mı bilmiyorum ilk çocuğumu çok iyi emziriyordum ona rağmen hemen adet olmuştum hatta süt korur ekstra korunmaya gerek yok diyolardı meğerse ilk adet görene kadar korurmuş oğlum 8 aylıkken tekrar hamile kaldım da 10 aylıkken kesmek zorunda kalmıştım. Hormonlar yönetiyor her şeyimizi vallaBen oğlumda kanama bittikten bir ay sonra olmuştum hemen ondan sordum canım ama aktif emzirememiştim onu o yüzden çabuk oldum büyük ihtimalle
Gece 1bucukta artik yorgun düştü sızdı 5e kadar uyudu 5de uyandi alt degistirme emme fqsli ile uyumasi 7yi buldu sonra 11 e kadar uyudu bende dinlenmiş oldum bugunde esime pasladim emme harici o uyutmaya çalışıyor dun en zor gundu doğduğundan beri gozler fildir fildir uyumayacak gibiydi vallaNaptiniz canim geceyi nasil gecirdiniz
Hanımlar püre baby ıslak mendil kullanan var mı ? İndirme girmiş ama alınmalı mı. Normalde sleepy yenidoğan kullanıyorum
Ayyyy okurken bile bi tuhaf oluyo insan. Kolay kolay boğulmaz başını kaldıran çeviren bebek ama yine de dikkat etmek lazım tabii geçmiş olsunAlinin bugün çok gazı vardı, karın üstü yatırdım rahatladı. Sonra bir bakayım dedim yüzünü gömmüş yatağa burnu üstü yatmış, hemen çevirdim kafasını, ay bir nefes aldı derin derin. Havasız kalmış heralde çocuğum korktum. Başında bekliyorum artık karın üstü yatırınca
Kuzu kafasını çevirmiyo mu yatarken kendi sağa sola? O kurtarır kendini sen merak etme nefes alamicak duruma gelmez ben de çok korkuyordum önceden artık rahatımAlinin bugün çok gazı vardı, karın üstü yatırdım rahatladı. Sonra bir bakayım dedim yüzünü gömmüş yatağa burnu üstü yatmış, hemen çevirdim kafasını, ay bir nefes aldı derin derin. Havasız kalmış heralde çocuğum korktum. Başında bekliyorum artık karın üstü yatırınca
Çeviriyor ya, aslında kaldırıp bakıyor bile. Ama öyle görünce stres oldum. Eşim de nefes alıyordur o bir kenardan sen ellediğin için derin nefes almıştır dediKuzu kafasını çevirmiyo mu yatarken kendi sağa sola? O kurtarır kendini sen merak etme nefes alamicak duruma gelmez ben de çok korkuyordum önceden artık rahatım