• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kizlar 2 aylik bebek huy edinebilirmii yaa? Bebegim geceleri sutunu icip uyuyor mesela ama gunduz uykularina gectigimizdee bir saat anca dayaniyor uykusu geliyor yatiriyorum basliyor aglamaya dalana kadar, gidip susturuyorum daliyor geri uyaniyor filan, dalinca iyi uyuyor 3 saat filan oglenleri. Ama dalana kadar omrumu yiyor bazen. Deminde sinir oldum agla ozaman dedim aglattim, baktim susuyor kendi kendine agladikca 😂 dedim acaba yalandan ben geliyim diyemi agliyorr, beni gordukce daha fazla agliyor cunku. Huy edinme zamanlari basladimi acabaa, kucagima filan alip susturmakta istemiyorum alismasin diyee, o yuzden yataginda susturmaya calisiyorum ama bazen 1 / 1,5 saatimi aliyor ozellikle aksam🫣 enerjimi tuketiyor, agrisi filanda yok cunkuu gaz sancilarimiz artik gecti gibi yavas yavass

Gece 1bucukta artik yorgun düştü sızdı 5e kadar uyudu 5de uyandi alt degistirme emme fqsli ile uyumasi 7yi buldu sonra 11 e kadar uyudu bende dinlenmiş oldum bugunde esime pasladim emme harici o uyutmaya çalışıyor dun en zor gundu doğduğundan beri gozler fildir fildir uyumayacak gibiydi valla🤣
Yaaa bizde simdiye kadar iki kere yasadikk oyle uyumamaa aglamasii geceye kadar sonra yorgunluktan uyuyorlar artik😂 cok fenalar yaaa, her gununuz boyle gecmiyor ama dimii

Kizlar ben kizimi daha fazla Anne sütü ile besliyorum su anda, arti mama. sanirim sütüm kabiz yapti, Bende de var ayni sorun cünkü . En son persembe günü koskocaman bir bez dolusu tasmali vs yapmisti hala tik yok. Ama karni da cok sis degil. Resmen kaka yapsa mutluluktan ucacagiz. Benim sütüm nedeniyle olabilir mi kaka yapmama durumu?

Son düzenleme:
Ay resmen sinir krizi geçiriyorum . Eşimin ailesi geçen haftalarda hastalardı gelip gitmesinler dedim eşime o hafta çat kapı geldiler hasta hasta . Zor tuttum çocuğa dokundurmadım ertesi günlerde bi daha geldiler. Eşim ayıp olmasın diye bi şey diyemedi . Bebiş o sıra huzursuzluk çekti burnu tıkandı banyo yaptırdık düzeldi . Dün de gözü çapaklandı meğer yazığım grip atlatıyormuş. Bugün yine geldi babası yüzsüz yüzsüz haber vermeden . Onların 2 dakikalık zevki için oğlum şu an grip atlatıyor . Yüzlerine de bakmıyorum ama anlamıyorlar ne yapacağımı şaşırdım . Bi parça çocuk yani uğraşmak zorunda mı şu an hastalıkla

Kizlar ben kizimi daha fazla Anne sütü ile besliyorum su anda, arti mama. sanirim sütüm kabiz yapti, Bende de var ayni sorun cünkü . En son persembe günü koskocaman bir bez dolusu tasmali vs yapmisti hala tik yok. Ama karni da cok sis degil. Resmen kaka yapsa mutluluktan ucacagiz. Benim sütüm nedeniyle olabilir mi kaka yapmama durumu?

Benim oğlum da 6 günün sonunda dün yaptı kakasını ama dediğin gibi bende de hafif kabızlık vardı geçen hafta. Su içmeyi ihmal etmemek lazım bi de kayısı yoldaşımız olsun böyle zamanlarda

Kızlar dogum sonrasi ilk iliskide caniniz yandimi ya benim nerdeyse 11 aydir tik yoktu yasakti.cnku tup bebek tedavisi suresince ve gebelikte. Cok canim yandi ve pembe kan geldi.ama dogum sonrasi gelen kanama gibi degil daha acik renkti

Kızlar dogum sonrasi ilk iliskide caniniz yandimi ya benim nerdeyse 11 aydir tik yoktu yasakti.cnku tup bebek tedavisi suresince ve gebelikte. Cok canim yandi ve pembe kan geldi.ama dogum sonrasi gelen kanama gibi degil daha acik renkti
Evet canım çok acımıştı. Kuruluktan oluyormuş. Emzirdiğimiz sürece de kuruluk olacakmış

Bebeğimin tırnağını keserken etini kestim çok kanadı 😭 maf oldum ya iyileşir mi kanamayı durduramadım ağız mendiliyle bastırdım epey ama durmadı suyla yıkadım yara bandı sardım ne yapmam lazım elim ayağım dolaştı

Bebeğimin tırnağını keserken etini kestim çok kanadı 😭 maf oldum ya iyileşir mi kanamayı durduramadım ağız mendiliyle bastırdım epey ama durmadı suyla yıkadım yara bandı sardım ne yapmam lazım elim ayağım dolaştı
Oy kıyamam miniğe çok canı yanmamıştır inşallah. Öyle kanamaları durdurmak için temiz bezle birkaç dk bastırmak ve kalp seviyesinin üzerinde tutmak yeterli çok geçmiş olsun

Emzirmeyle ilgisi var mı bilmiyorum ilk çocuğumu çok iyi emziriyordum ona rağmen hemen adet olmuştum hatta süt korur ekstra korunmaya gerek yok diyolardı meğerse ilk adet görene kadar korurmuş🙃 oğlum 8 aylıkken tekrar hamile kaldım da 10 aylıkken kesmek zorunda kalmıştım. Hormonlar yönetiyor her şeyimizi valla
Sütün korumadığını duymuştum 😊 benimki tam emmiyor ucunu alıyor hala dolayısıyla çok aktif emmemiş oluyor ama 3 saatte bir emziriyorum yine de. Etrafımdakiler düzgün emmeyince benim kız erken adet olursun dediler ama sanırım çok alakası yokmuş 😊

Eşimi de buraya üye yapmam lazım. Neymis bebek dediğin emer altını degistirisin uyurmuş . Öyle bi dünya mi var ya . Hanginizin bebegi böyle arkadaşlar ay bu eşler niye böyle ya
Benim oğlum öyleydi 🙈 2 saatte bir kalkar beslenir uyurdu hatta altını bile uyurken alırım ben uyanmazdı biraz daha hareketlenene kadar da böyle gitti ama kızım asla öyle değil sürekli kucakta uyumak istiyor sıkıntısı olmasa bile uyumak istemiyor. Benimki de diyordu kız neden emip uyumuyor diye ama alıştı artık zorluğunu göre göre 😅

Silikon uç kullanan kızlar benim sütümde ciddi bir azalma var artık bomboş göğüslerim çok üzülüyorum acaba silikon uçtan mı bebiş memeyle temas etmiyor ya ondan mı azalıyor. Doktor silikon uç sütünü azaltır demişti bebis 10 günlükken 😔 Bi de ciddi anlamda sütüm arttı şunu kullan dediğiniz bir şey var mı?

Silikon uç kullanan kızlar benim sütümde ciddi bir azalma var artık bomboş göğüslerim çok üzülüyorum acaba silikon uçtan mı bebiş memeyle temas etmiyor ya ondan mı azalıyor. Doktor silikon uç sütünü azaltır demişti bebis 10 günlükken 😔 Bi de ciddi anlamda sütüm arttı şunu kullan dediğiniz bir şey var mı?
Tahin pekmez karisimi tahin helvasi yani ksiaca tahin candir kuzum bide bol su bol yeşillik ben bestlak kullaniyorum bide humana stiltee. Ama slikon uc icin ayni seyi duydum bende o yuzdn ten tene temas en önemlisi

Back