- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #37.901
Benim oğlumda surekli emmek isterdii 2gündur memeye gelince 2cekiyor basliyor aglamaya emmek istemiyor kavga ediyor ama karni aç kaliyo böylede mama vereyim dedim onuda asla yemedi sütumu sagip vermeyi denedim onuda icmedi ne yapacagimi sasirdimBenimki de 2 gündür memeye alınca iğne batmış gibi ciyak ciyak bağırıyor.memeyi tutsa bağırmaya devam edip tutup tutup bırakıyor hiç verimli emmiyor.hergün huyları değişiyor bunların nasıl baş edicez böyle bilmem
Canım arkasından gitmediniz mi kediyi çıkarken görünce yangın merdivenlerine doğru gitti diyorsun. Benim iki kedim var bizimkiler de yaklaşmıyor. Bazen kapı açıkken apartmana çıkmaya çalışıyor bir tanesi ama biz izin vermiyoruz hiç. İnşallah ses çıkar apartmandan biri almıştır umarımArkadaşlar evinde kedisi olan var mı? Nasıl karşıladı bebeği hareketleri değişti mi? Benim bi İran cinsi kedim var erkek 6 yaşında. Bebeğe birkaç kez yaklaştı ama her defasında korkarak kaçtı yanından ne yaptıysam yaklaştıramadım bebeğime. Ve 3 gün önce kapıya çöp koyarken çıktı apartmana normalde de yapardı böyle ama birkaç dk takılır gelirdi eve. Bu kez yangın merdivenlerine doğru gitti ve geri gelmediçok üzülüyorum bu duruma hiç bunu yapacak bi kedi değildi. Cins olduğu için apartmandan birileri evine aldı herhalde diye kendimi avutmaya çalışıyorum. Asansörlere fotoğrafını astım bulan getirsin diye ama ses seda yok şimdilik.
Yaa hepsi öyle galiba. Benim kız da 100ml mamayı yerdi 75i zor yiyor şimdi. Ağzından ittiriyor biberonu mamayı tükürüyorBenim oğlumda surekli emmek isterdii 2gündur memeye gelince 2cekiyor basliyor aglamaya emmek istemiyor kavga ediyor ama karni aç kaliyo böylede mama vereyim dedim onuda asla yemedi sütumu sagip vermeyi denedim onuda icmedi ne yapacagimi sasirdim
Peşinden gitmedim çünkü çok yabani korkak bi kedi yabancılara karşı. Apartmandan çıt sesi duysa koşarak döner eve. Hep de döndü yani dışarıda durması Max 3 dakikadır. Bebek paikolojisini mi bozdu acaba diyorum beni terk etmeye mi karar verdi naptı çok kafaya taktım onuCanım arkasından gitmediniz mi kediyi çıkarken görünce yangın merdivenlerine doğru gitti diyorsun. Benim iki kedim var bizimkiler de yaklaşmıyor. Bazen kapı açıkken apartmana çıkmaya çalışıyor bir tanesi ama biz izin vermiyoruz hiç. İnşallah ses çıkar apartmandan biri almıştır umarım
Bizde öyle yapalım diyoruz ama daha çok minik hicbi oyun moyun anlamıyor bi de uykusu gelince agliyo ki nasıl uyanık tutucazAkşam uyuyor demişsiniz ya benim oğlum da aynen öyleydi ve akşam uykusunu iptal ettik türlü oyunlarla. 3 gecedir uyuyor çok şükür
13 15 gibi genellikleKızlar bebekleriniz günde toplam kaç saat uyuyor takip ediyor musunuz?
Ben saat olarak dikkat etmedim ama uyanık kalma saati görünür şekilde artıyor. İki yemek arasında direk uyuduğu zaman hiç yok artık.Kızlar bebekleriniz günde toplam kaç saat uyuyor takip ediyor musunuz?
Benim kızım bu ara benimle daha az yiyor. Yerken uyukluyor çünkü.. babası ile sanki üç gündür aç kalmış gibi yiyor. Hem miktar olarak fazla yiyor hem de sürekli uyanık. Anlamadım neden böyle oluyor.Yaa hepsi öyle galiba. Benim kız da 100ml mamayı yerdi 75i zor yiyor şimdi. Ağzından ittiriyor biberonu mamayı tükürüyor
Eki Görüntüle 3195144 kızlar bu torpuden aldım ama beyaz olan düz o ne ise yarıyor bi de bu renklerden hangisini kullanıcam hepsi aynı işlev de mi
Ortalama 16-18 saat arası kriz günleri oluyor tabi 13 e düşüyor bazenKızlar bebekleriniz günde toplam kaç saat uyuyor takip ediyor musunuz?
Sen eşittir ben bebeyimBu çocuk bana vicdan azabı çektirtiyor ya , uyumayınca sinir oluyorum sallamaktan pert olunca iyice sinirleniyorum, uykuya geçtiği anda da masumluğunu görünce kendimden soğuyorum
Benim anca aşırı yorgun ve uykusuz da direkt uyur yoksa saatlerce uyanık kaldığı oluyor 7-10saat gibiBen saat olarak dikkat etmedim ama uyanık kalma saati görünür şekilde artıyor. İki yemek arasında direk uyuduğu zaman hiç yok artık.
Aa ben bunu bilmiyordum rastgele pembeyi takmıştım doğru tercihmiş
16-18 çok iyiymiş ya ihtiyaçları o kadar zaten ama benimki normal gününde 12.5 falan uyuyordu bugün arttı uykusu biraz şu ana kadar 12saat uyumuş inşallah gazı azaldığı içindir 15-16 uyusun en azından istiyorumOrtalama 16-18 saat arası kriz günleri oluyor tabi 13 e düşüyor bazen
Sen eşittir ben bebeyim
Gazı nasil azaldi acaba benin oglumda cok uzun saatler uyanik kaliyor 12 saat uyursa cok iyi diyorum sürekli sallaanrak uyumak istiyoBenim anca aşırı yorgun ve uykusuz da direkt uyur yoksa saatlerce uyanık kaldığı oluyor 7-10saat gibi
Aa ben bunu bilmiyordum rastgele pembeyi takmıştım doğru tercihmiş
16-18 çok iyiymiş ya ihtiyaçları o kadar zaten ama benimki normal gününde 12.5 falan uyuyordu bugün arttı uykusu biraz şu ana kadar 12saat uyumuş inşallah gazı azaldığı içindir 15-16 uyusun en azından istiyorum
Benimki allahtan biberon alıyor.bugün 1 kere güzelce emdi tek memeyi, ikinciye geçince yine ciyak ciyakBenim oğlumda surekli emmek isterdii 2gündur memeye gelince 2cekiyor basliyor aglamaya emmek istemiyor kavga ediyor ama karni aç kaliyo böylede mama vereyim dedim onuda asla yemedi sütumu sagip vermeyi denedim onuda icmedi ne yapacagimi sasirdim
Yalniz degilsin yavrumBu çocuk bana vicdan azabı çektirtiyor ya , uyumayınca sinir oluyorum sallamaktan pert olunca iyice sinirleniyorum, uykuya geçtiği anda da masumluğunu görünce kendimden soğuyorum
Ben dışarda giymeye 1 3 ay 3 6 ay 6 9 ay uyku tulumu aldımBenim patikliler 2 haftadır küçük geliyordu bende uçlarından kestimnapayım nasılsa 3. Çocuk düşünmüyorum 2 hafta giyip atsa mıydık şimdi çorapla giydirmeye devam.üstleri kısaldı ama yenidoğanların.1-3 aylıkları daha oluyor.astronot kaban söyledim 1-3 aylık geldi daha denemedik inşallah küçük gelmez.on büyük almak istemedim 3-6 ay alsam baharda anca tam gelirdi ozaman napayım astronot kabanı bana şimdi lazım.yarın denicem bakalım olursa siftah yapıp aşağı gezmeye çıkarıcam kızımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?