- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #37.921
Uyku eğitimini iyi düşün derim. Ömür boyu vicdan azabı çekebilirsin. Çocuğu ağlamaya bırakıp, sakınlestırıp sakınlestırıp tekrar o döngüye sokmak aslında uyku eğitimi değil bana göre çocuğu çaresizliğe alıştırmak. Çocuk çaresizce susmayı ve uyumayı öğreniyor.Ya benim kız da genelde sabaha karşı uyuyor ve öğleden sonraya kadar iki üç emzirmede güzel uyuyor sonra akşama kadar uyanık, akşam bir kez uyuyor ve bütün gece yine ayakta. Cidden saatlerce nasıl uyanık kalıyor anlamıyorum. Uyku eğitimi aldırmak istiyorum kesinlikle 4 aylık olduğu zaman ama kim bilir nasıl zorlayacak beni. Nasıl beceriyorlar onu da bilmiyorum yatağa bırakıyoruz ağlasa da kendisi mi alışıyor uyumaya vs bilgisi olan var mı kızlar
Hiç belli olmaz :) geçen kış 2018 mayıs anneleri grubundan çorludaki arkadaş ile buluştuk. Ben kayseri o çorlu nerden nereye :)Kızlar Dün annem geldi ona sizi anlatıyorum Yalnızlığımı yoldaşları diye özellikle seliz Aydan bahsediyorum beni Çok güldürüyor motive ediyor diye diyor ki yakınsa buluşsanızadedim anne Türkiye'nin her ilinden var hiç yakın değiliz birbirimize hiçbirimiz
Nerden aldın astronot tulumuBenim patikliler 2 haftadır küçük geliyordu bende uçlarından kestimnapayım nasılsa 3. Çocuk düşünmüyorum 2 hafta giyip atsa mıydık şimdi çorapla giydirmeye devam.üstleri kısaldı ama yenidoğanların.1-3 aylıkları daha oluyor.astronot kaban söyledim 1-3 aylık geldi daha denemedik inşallah küçük gelmez.on büyük almak istemedim 3-6 ay alsam baharda anca tam gelirdi ozaman napayım astronot kabanı bana şimdi lazım.yarın denicem bakalım olursa siftah yapıp aşağı gezmeye çıkarıcam kızımı
Ay iyi hatırlattın oğlumdan kalan uylu tulumu vardı çıkarayım meydana kangruyla çıkınca iyi olurBen dışarda giymeye 1 3 ay 3 6 ay 6 9 ay uyku tulumu aldım2,5 togg çok iyi oldu
Doymasa ağlar huzursuz olur benceBize yeni güncelleme geldibizim kız asla silikon uçla emmek istemiyor iğreniyor. Bu çok güzel bişey ama normal şekilde de çok az emiyor maksimum 8 dk felan. Normalde silikonlu 15 20 dk emerdi. Silikonsuz süre azaldı acaba yeterli miktarı emiyor mudur?
Göğüs uçlarına elveda deBize yeni güncelleme geldibizim kız asla silikon uçla emmek istemiyor iğreniyor. Bu çok güzel bişey ama normal şekilde de çok az emiyor maksimum 8 dk felan. Normalde silikonlu 15 20 dk emerdi. Silikonsuz süre azaldı acaba yeterli miktarı emiyor mudur?
Bizde 3-6 ayliklar bile skiyo bazilariii0-3 ay kıyafet ve zıbınlar sıkmaya başladı. Masraflar bitmiyordu
Evet ya acıkınca mızırdanıyor cişli bezi de 6 tane oldu bu saate kadarDoymasa ağlar huzursuz olur bence
Ah sorma tam ucu tutuyor fena acıyor ki daha bu başlangıçGöğüs uçlarına elveda deilk ben nasıl mutlu olmuştum ta ki emzik niyetine beni kullanana kadar . Doyuyordur normal meme daha tazyikli gidiyor çünkü
Kuzu valla ben de şok oldum ikiz bi de bebelerMasallah kiz neler var ona su mu dayanir valla biz standart sebeke suyu devam o kadardan bisey olmaz off herseyide sakinmaya calisinca kafalari yeriz valla
Ay bizim de yenidoğanlar olmıyor 3 aya geçtik ya bebişlerimiz büyüyor0-3 ay kıyafet ve zıbınlar sıkmaya başladı. Masraflar bitmiyordu
Aynen sabaha kadar gözüme uyku girmiyor dite sinir küpü oluyorum spnra bi bakıyorum masum masum bakıp gülümsüyor kendime kızıyorum bu defaBu çocuk bana vicdan azabı çektirtiyor ya , uyumayınca sinir oluyorum sallamaktan pert olunca iyice sinirleniyorum, uykuya geçtiği anda da masumluğunu görünce kendimden soğuyorum
3.36 çıkmış,şimdi baktım.degerinden ziyade pozitif olması üzerinde durmuştur biz.Sizin de mi pozitifToksoplazma kaç çıkmıştı sizin
Muhtemelen sizin de pozitif hemen bilgi vereyim.İnsanin aklından neler neler geçiyor en iyi bilenler denim bebeğim 54 günlük, çok şükür sağlıklı sıhhatli.Hamilelik boyunca spiramisinli ilaç kullandım ancak ilacı bulmak çok zor.Her şehirden herkesle irtibata geçip eczane eczane topladık diye ilirim zira iki tane ilaç var spiramisinli.Biri burda üretiliyor diğeri ithal ancak ekonomik durum sebebiyle ithal edilmiyormus artık.birda üretilen de hammadde sorunu varmış yine üretim yok.Bi sebepten tanıdığınız herkesle irtibata geçip tek tek eczanelerde bulabilirsiniz.Toksoplazma kaç çıkmıştı sizin
50kusir gün oldu hala ara ara adet olacakmisim gibi ağrıyor,sarı akıntı var ama adet olamadım bir türlü.Dr um normal dedi.Diger iki çocuğumda kırkım biter bitmez adet olmustum ama bu sefer yaşlandım galibaKızlar ya kırk iki gün oldu doğum yapalı.Adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor normal mi, sizlerde de var mı adet sancısı.
Var görünüyor canımEki Görüntüle 3195323
Kızlar bat 2 gün geçti 4 test yaptım hep böyle silik çıkıyor gebelik var mı sizce yardımcı olabilir misiniz
Birkaç güne daha da belirginleşir muhtemelen, hayırlı olsunEki Görüntüle 3195323
Kızlar bat 2 gün geçti 4 test yaptım hep böyle silik çıkıyor gebelik var mı sizce yardımcı olabilir misiniz
Gayet iyi takma kafayaEvet ya acıkınca mızırdanıyor cişli bezi de 6 tane oldu bu saate kadar
Ah sorma tam ucu tutuyor fena acıyor ki daha bu başlangıç
Teşekkür ederim canım inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahVar görünüyor canım
Teşekkür ederim canım inşallahBirkaç güne daha da belirginleşir muhtemelen, hayırlı olsun
Birkaç gün sonra 2.5 aylık olacak benim kızım canım o yüzden azaldı tamamen zamanla ilgisi var artık kendi daha güzel çıkarabilmeye başladıGazı nasil azaldi acaba benin oglumda cok uzun saatler uyanik kaliyor 12 saat uyursa cok iyi diyorum sürekli sallaanrak uyumak istiyo
İşte nasıl yapılıyor pek bilmiyorum o şekildeyse içim rahat etmez zaten ama çalışacağım da kısa süre sonra bakalım nasıl olacak. Benim işte olacağım saatler uyuyo sadece nerdeyseUyku eğitimini iyi düşün derim. Ömür boyu vicdan azabı çekebilirsin. Çocuğu ağlamaya bırakıp, sakınlestırıp sakınlestırıp tekrar o döngüye sokmak aslında uyku eğitimi değil bana göre çocuğu çaresizliğe alıştırmak. Çocuk çaresizce susmayı ve uyumayı öğreniyor.
Hiç belli olmaz :) geçen kış 2018 mayıs anneleri grubundan çorludaki arkadaş ile buluştuk. Ben kayseri o çorlu nerden nereye :)
Nerden aldın astronot tulumu
Ay iyi hatırlattın oğlumdan kalan uylu tulumu vardı çıkarayım meydana kangruyla çıkınca iyi olur
Var canım benim de böyleydi hayırlı olsun kan testi de yap. Kuruma çizgisi değil bu pembelik varEki Görüntüle 3195323
Teşekkür ederim canım inşallah vardır içimi rahatlattınBirkaç gün sonra 2.5 aylık olacak benim kızım canım o yüzden azaldı tamamen zamanla ilgisi var artık kendi daha güzel çıkarabilmeye başladı
İşte nasıl yapılıyor pek bilmiyorum o şekildeyse içim rahat etmez zaten ama çalışacağım da kısa süre sonra bakalım nasıl olacak. Benim işte olacağım saatler uyuyo sadece nerdeyse
Var canım benim de böyleydi hayırlı olsun kan testi de yap. Kuruma çizgisi değil bu pembelik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?