• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benimki de 2 gündür memeye alınca iğne batmış gibi ciyak ciyak bağırıyor.memeyi tutsa bağırmaya devam edip tutup tutup bırakıyor hiç verimli emmiyor.hergün huyları değişiyor bunların nasıl baş edicez böyle bilmem
Benim oğlumda surekli emmek isterdii 2gündur memeye gelince 2cekiyor basliyor aglamaya emmek istemiyor kavga ediyor ama karni aç kaliyo böylede mama vereyim dedim onuda asla yemedi sütumu sagip vermeyi denedim onuda icmedi ne yapacagimi sasirdim

Arkadaşlar evinde kedisi olan var mı? Nasıl karşıladı bebeği hareketleri değişti mi? Benim bi İran cinsi kedim var erkek 6 yaşında. Bebeğe birkaç kez yaklaştı ama her defasında korkarak kaçtı yanından ne yaptıysam yaklaştıramadım bebeğime. Ve 3 gün önce kapıya çöp koyarken çıktı apartmana normalde de yapardı böyle ama birkaç dk takılır gelirdi eve. Bu kez yangın merdivenlerine doğru gitti ve geri gelmedi 🥺 çok üzülüyorum bu duruma hiç bunu yapacak bi kedi değildi. Cins olduğu için apartmandan birileri evine aldı herhalde diye kendimi avutmaya çalışıyorum. Asansörlere fotoğrafını astım bulan getirsin diye ama ses seda yok şimdilik.
Canım arkasından gitmediniz mi kediyi çıkarken görünce yangın merdivenlerine doğru gitti diyorsun. Benim iki kedim var bizimkiler de yaklaşmıyor. Bazen kapı açıkken apartmana çıkmaya çalışıyor bir tanesi ama biz izin vermiyoruz hiç. İnşallah ses çıkar apartmandan biri almıştır umarım

Benim oğlumda surekli emmek isterdii 2gündur memeye gelince 2cekiyor basliyor aglamaya emmek istemiyor kavga ediyor ama karni aç kaliyo böylede mama vereyim dedim onuda asla yemedi sütumu sagip vermeyi denedim onuda icmedi ne yapacagimi sasirdim
Yaa hepsi öyle galiba. Benim kız da 100ml mamayı yerdi 75i zor yiyor şimdi. Ağzından ittiriyor biberonu mamayı tükürüyor

20230120_180216.jpg
kızlar bu torpuden aldım ama beyaz olan düz o ne ise yarıyor bi de bu renklerden hangisini kullanıcam hepsi aynı işlev de mi

Canım arkasından gitmediniz mi kediyi çıkarken görünce yangın merdivenlerine doğru gitti diyorsun. Benim iki kedim var bizimkiler de yaklaşmıyor. Bazen kapı açıkken apartmana çıkmaya çalışıyor bir tanesi ama biz izin vermiyoruz hiç. İnşallah ses çıkar apartmandan biri almıştır umarım
Peşinden gitmedim çünkü çok yabani korkak bi kedi yabancılara karşı. Apartmandan çıt sesi duysa koşarak döner eve. Hep de döndü yani dışarıda durması Max 3 dakikadır. Bebek paikolojisini mi bozdu acaba diyorum beni terk etmeye mi karar verdi naptı çok kafaya taktım onu

Yaa hepsi öyle galiba. Benim kız da 100ml mamayı yerdi 75i zor yiyor şimdi. Ağzından ittiriyor biberonu mamayı tükürüyor
Benim kızım bu ara benimle daha az yiyor. Yerken uyukluyor çünkü.. babası ile sanki üç gündür aç kalmış gibi yiyor. Hem miktar olarak fazla yiyor hem de sürekli uyanık. Anlamadım neden böyle oluyor.

Kızlar bebekleriniz günde toplam kaç saat uyuyor takip ediyor musunuz?
Ortalama 16-18 saat arası kriz günleri oluyor tabi 13 e düşüyor bazen
Bu çocuk bana vicdan azabı çektirtiyor ya , uyumayınca sinir oluyorum sallamaktan pert olunca iyice sinirleniyorum, uykuya geçtiği anda da masumluğunu görünce kendimden soğuyorum
Sen eşittir ben bebeyim 😂

Ben saat olarak dikkat etmedim ama uyanık kalma saati görünür şekilde artıyor. İki yemek arasında direk uyuduğu zaman hiç yok artık.
Benim anca aşırı yorgun ve uykusuz da direkt uyur yoksa saatlerce uyanık kaldığı oluyor 7-10saat gibi
Aa ben bunu bilmiyordum rastgele pembeyi takmıştım doğru tercihmiş 😂
Ortalama 16-18 saat arası kriz günleri oluyor tabi 13 e düşüyor bazen

Sen eşittir ben bebeyim 😂
16-18 çok iyiymiş ya ihtiyaçları o kadar zaten ama benimki normal gününde 12.5 falan uyuyordu bugün arttı uykusu biraz şu ana kadar 12saat uyumuş inşallah gazı azaldığı içindir 15-16 uyusun en azından istiyorum

Benim anca aşırı yorgun ve uykusuz da direkt uyur yoksa saatlerce uyanık kaldığı oluyor 7-10saat gibi

Aa ben bunu bilmiyordum rastgele pembeyi takmıştım doğru tercihmiş 😂

16-18 çok iyiymiş ya ihtiyaçları o kadar zaten ama benimki normal gününde 12.5 falan uyuyordu bugün arttı uykusu biraz şu ana kadar 12saat uyumuş inşallah gazı azaldığı içindir 15-16 uyusun en azından istiyorum
Gazı nasil azaldi acaba benin oglumda cok uzun saatler uyanik kaliyor 12 saat uyursa cok iyi diyorum sürekli sallaanrak uyumak istiyo

Benimki allahtan biberon alıyor.bugün 1 kere güzelce emdi tek memeyi, ikinciye geçince yine ciyak ciyak

Benim kız bugün öğlen 2 saat uyudu, uyuyuş o uyuyuş.sabah da 8 de kalktı.bu saate kadar başka uyumadı.daha doğrusu yavrum uyuyor ama abisi var 6 yaşında sessiz oldan anlamadığı için kızım dalamıyor uyanıyor hemen.bi çıt çıksa hemen uyanıyor bu da çok hassas.oğlum top atsan uyanmazdı ne iyiymiş.şimdi uyudu öğlenden beri.gece de genelde 12-1 gibi uyandığında bi 2 saat uyumuyor.onun dışında yarın saat içinde dalıyor sütünü içip.allahtan tüm gece uyanık değil o yüzden gündüzü çok önemsemiyorum

Benim patikliler 2 haftadır küçük geliyordu bende uçlarından kestim😂 napayım nasılsa 3. Çocuk düşünmüyorum 2 hafta giyip atsa mıydık 😂😂şimdi çorapla giydirmeye devam.üstleri kısaldı ama yenidoğanların.1-3 aylıkları daha oluyor.astronot kaban söyledim 1-3 aylık geldi daha denemedik inşallah küçük gelmez.on büyük almak istemedim 3-6 ay alsam baharda anca tam gelirdi ozaman napayım astronot kabanı bana şimdi lazım.yarın denicem bakalım olursa siftah yapıp aşağı gezmeye çıkarıcam kızımı

Benim patikliler 2 haftadır küçük geliyordu bende uçlarından kestim😂 napayım nasılsa 3. Çocuk düşünmüyorum 2 hafta giyip atsa mıydık 😂😂şimdi çorapla giydirmeye devam.üstleri kısaldı ama yenidoğanların.1-3 aylıkları daha oluyor.astronot kaban söyledim 1-3 aylık geldi daha denemedik inşallah küçük gelmez.on büyük almak istemedim 3-6 ay alsam baharda anca tam gelirdi ozaman napayım astronot kabanı bana şimdi lazım.yarın denicem bakalım olursa siftah yapıp aşağı gezmeye çıkarıcam kızımı
Ben dışarda giymeye 1 3 ay 3 6 ay 6 9 ay uyku tulumu aldım 😂😂😂😂 2,5 togg çok iyi oldu 😂😂😂

Back