2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benimki de 2 gündür memeye alınca iğne batmış gibi ciyak ciyak bağırıyor.memeyi tutsa bağırmaya devam edip tutup tutup bırakıyor hiç verimli emmiyor.hergün huyları değişiyor bunların nasıl baş edicez böyle bilmem

Benim bebegimde o şekilde davranıyor sonra fark ettim ki gazını çikarmaya calişiyor , bırakıp gazinı çikarmaya yardım ediyorum karnını hafifce ovalayarak, sağa sola ,karnının üstüne yatırıyorum pırtlatiyor so rada güzelce emiyor .

Kızlar bebeğinizin burnundan süt geliyor mu? Benimki bazen emerken bazen de hapşırınca burnundan süt geliyor.
Geliyor canım neredeyse dogdugumuzdan beri, reflu kaynaklı maalesef. Doktor ortalama 6 ayda geçiyor dedi, sabırla 6.ayi bekliyorum
Benim de emneye çalıştı ellerini normal o zamsn çok sağ olun kızlar Kulağına kaçmaması için bi şey yapıyo musunuz
Ben yıkarken değil de kaldırınca kulağındaki suyu çekiyorum ağzımla, büyükler böyle göstermişti sorgulamadan devam ettim açıkçası

Arkadaşlar evinde kedisi olan var mı? Nasıl karşıladı bebeği hareketleri değişti mi? Benim bi İran cinsi kedim var erkek 6 yaşında. Bebeğe birkaç kez yaklaştı ama her defasında korkarak kaçtı yanından ne yaptıysam yaklaştıramadım bebeğime. Ve 3 gün önce kapıya çöp koyarken çıktı apartmana normalde de yapardı böyle ama birkaç dk takılır gelirdi eve. Bu kez yangın merdivenlerine doğru gitti ve geri gelmedi çok üzülüyorum bu duruma hiç bunu yapacak bi kedi değildi. Cins olduğu için apartmandan birileri evine aldı herhalde diye kendimi avutmaya çalışıyorum. Asansörlere fotoğrafını astım bulan getirsin diye ama ses seda yok şimdilik.

Sen hangi şehirdeydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…