• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Giriyor tabiki canım ben hiç dert etmiyorum yapacak bisey yok ona. Hatta az önce banyo yaptirdim ellerine gelen suyu sapır supur çekmeye başladı 🤭 büyük kızımda yutardi maşallah bir sorun olmadı hiç

Girmiyor bildiğin emiyor 😂😂 yapacak bir şey yok olur o kadar 😂
Benim de emneye çalıştı ellerini normal o zamsn çok sağ olun kızlar ❤️❤️ Kulağına kaçmaması için bi şey yapıyo musunuz
Ay tamam canım sağol biraz sık emmişti sanırım ondan oldu uyumak istiyor uyuyamayinca meme istiyor ondan oldu herhalde
Cwnım o sekil kusmasını ben dr a sordum çok normal hiç korkmw dedi

Benim de emneye çalıştı ellerini normal o zamsn çok sağ olun kızlar ❤️❤️ Kulağına kaçmaması için bi şey yapıyo musunuz

Cwnım o sekil kusmasını ben dr a sordum çok normal hiç korkmw dedi
Tabi, başına su dökerken kulakları kapat kıvırarak mutlaka içine su kaçmasın

Nasıl yani aynı elle memeyi sıkarken nasıl aynı zamanda bebeğin dudağını kaldıracağız?
🤣işte böyle anlatınca kafada canlandırması zor ama oluyo. Zaten o ara bebek memeye doğru arandığı için meme tutan elınız ve bebegın agzı bırbırıne çok yakın oluyor. Aslında görseniz daha kolay olur. Video var kı nette bş bakayım
Aa anladım bize hep baş parmakla memeyi üstten hafif yukarı kaldırın falan diyorlardı benim kahve kısımda büyük olduğu için öyle yapınca bebiş alamıyor. Bunu da deneyeyim dediğin gibi zor görünüyor aynı anda bir sürü şey yapıcam gibi 😂 ama denicem teşekkür ederim 🥰 böylece bebiş de memeyi daha iyi boşaltıp daha iyi doyar
🤣 inşallah yapabılırsın canım

kızlar acil cevaplar mısıjız banyo olurken az da olsa bebeğinizin ağzına su giriyo mu? Biz yıkarken azar azar da olsa ağzına su kaçıyo çok takıntı yaptım bu durumu bi şey olur mu nasıl önlerim bu durumu siz neler yapıyosunuz
Ben bebeğimi omzuma alıp duşun altında banyo yaptırıyorum kendisi o ara resmen omzumu kemiriyor yalana yalana 🤣 bir şey olmaz korkma. Doğal bağışıklık denir böyle şeylere 🤪

🤣işte böyle anlatınca kafada canlandırması zor ama oluyo. Zaten o ara bebek memeye doğru arandığı için meme tutan elınız ve bebegın agzı bırbırıne çok yakın oluyor. Aslında görseniz daha kolay olur. Video var kı nette bş bakayım

🤣 inşallah yapabılırsın canım
Ay video varsa çok iyi olur cidden ben memeyi tutarken üst dudağını kaldırmayı beceremedim 😅

Bende bu hafta kartlara başladım 3 4 defa denedim çok şükür kartları takip ediyor henüz sesli birşey denemedim

Kızlarcım ya benim sütüm çok azaldı. Sıkıyorum 1 damla çıkıyor göğsümden ne yapsam da artsa bu hafta çok stresli geçti ondan mı acaba
3 ayvayı soy doğra 1 çay kaşığı tarçın koy. 4-5 karanfil, 1 çay kaşığı limon tuzu(ben koymadım) 2-2.5 lt su tatlandıracak kadar üzüm pekmezi. Hepsini kaynat günde 2 bardak iç baya iyi geliyor. Bir de aklıma gelen çemen otu tozu. Tadı çok kötü ama aşırı süt yapıyor o da aklında bulunsun canım. Ben dünden beri bu kullanıyorum ikisini bugün bebiş emdikten sonra sağdım 90 cc süt çıktı hep 40-50 çıkarken. 3 saatte taş gibi yapıyor göğüslerimi bu tarif bir dene istersen

Ay video varsa çok iyi olur cidden ben memeyi tutarken üst dudağını kaldırmayı beceremedim 😅
Bulamadım valla video da:(
3 ayvayı soy doğra 1 çay kaşığı tarçın koy. 4-5 karanfil, 1 çay kaşığı limon tuzu(ben koymadım) 2-2.5 lt su tatlandıracak kadar üzüm pekmezi. Hepsini kaynat günde 2 bardak iç baya iyi geliyor. Bir de aklıma gelen çemen otu tozu. Tadı çok kötü ama aşırı süt yapıyor o da aklında bulunsun canım. Ben dünden beri bu kullanıyorum ikisini bugün bebiş emdikten sonra sağdım 90 cc süt çıktı hep 40-50 çıkarken. 3 saatte taş gibi yapıyor göğüslerimi bu tarif bir dene istersen
Çemen otu tozu şu sarımtırak, normal bildiğimiz çemen yapılırken eklenen toz my?

Eklentiler

• Screenshot_20230121-015423_ebebek.jpg
    Screenshot_20230121-015423_ebebek.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 70
kızlar acil cevaplar mısıjız banyo olurken az da olsa bebeğinizin ağzına su giriyo mu? Biz yıkarken azar azar da olsa ağzına su kaçıyo çok takıntı yaptım bu durumu bi şey olur mu nasıl önlerim bu durumu siz neler yapıyosunuz
Bence yapacak bişey yok benimde dikkatimi çekti ama çok takılmadım

Kızlar eşimin de benim de covid testi pozitif çıktı bugün 3.günümüz. İlk günler çok ağır geçirdik bugün çok şükür iyiyiz boğaz ağrısı kaldı sadece. Oğlumu emzirirkem alıyorum sadece. Annem bizdeydi o da karantinada mahsur kaldı bizimle. Oğluma sarılmayı öpmeyi çok özledim çok şükür herhangi bi semptom fark etmedik inşallaj böyle atlatırız.
Çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsınız umarım..

Çook çok geçmiş olsun umarım biter bir an önce
Kızlar eşimin de benim de covid testi pozitif çıktı bugün 3.günümüz. İlk günler çok ağır geçirdik bugün çok şükür iyiyiz boğaz ağrısı kaldı sadece. Oğlumu emzirirkem alıyorum sadece. Annem bizdeydi o da karantinada mahsur kaldı bizimle. Oğluma sarılmayı öpmeyi çok özledim çok şükür herhangi bi semptom fark etmedik inşallaj böyle atlatırız

Bi arkadaşım bebeğini damacana suyu ile yıkıyor😀 ben benimkini normal şebeke suyu ile yıkadığım için ağzına kaçması sorun olcak sandım aklım çıktı 😀
Masallah kiz neler var ona su mu dayanir valla biz standart sebeke suyu devam o kadardan bisey olmaz off herseyide sakinmaya calisinca kafalari yeriz valla 😀😀

Gece 12den beri bebeyi uyutmaya çalışıyorum beni uyutmak icin boyle ugrasilsa emeklerine saygidan uyurdum en azindan ama bizim oglanda tik yok sabah oldu bir gramda uyku belirtisi yok cin cin bakınıyor hicmi yorulmazsin be oglum diyorum bakiyo yuzume🙈🤣
O bakışı çok iyi biliyorum 😂 kibar feyzo flminde adile naşitin uykum yok karnım aç derkenki bakış 🙃

Gece 12den beri bebeyi uyutmaya çalışıyorum beni uyutmak icin boyle ugrasilsa emeklerine saygidan uyurdum en azindan ama bizim oglanda tik yok sabah oldu bir gramda uyku belirtisi yok cin cin bakınıyor hicmi yorulmazsin be oglum diyorum bakiyo yuzume🙈🤣
Ya benim kız da genelde sabaha karşı uyuyor ve öğleden sonraya kadar iki üç emzirmede güzel uyuyor sonra akşama kadar uyanık, akşam bir kez uyuyor ve bütün gece yine ayakta. Cidden saatlerce nasıl uyanık kalıyor anlamıyorum. Uyku eğitimi aldırmak istiyorum kesinlikle 4 aylık olduğu zaman ama kim bilir nasıl zorlayacak beni. Nasıl beceriyorlar onu da bilmiyorum yatağa bırakıyoruz ağlasa da kendisi mi alışıyor uyumaya vs bilgisi olan var mı kızlar

Ya benim kız da genelde sabaha karşı uyuyor ve öğleden sonraya kadar iki üç emzirmede güzel uyuyor sonra akşama kadar uyanık, akşam bir kez uyuyor ve bütün gece yine ayakta. Cidden saatlerce nasıl uyanık kalıyor anlamıyorum. Uyku eğitimi aldırmak istiyorum kesinlikle 4 aylık olduğu zaman ama kim bilir nasıl zorlayacak beni. Nasıl beceriyorlar onu da bilmiyorum yatağa bırakıyoruz ağlasa da kendisi mi alışıyor uyumaya vs bilgisi olan var mı kızlar
Akşam uyuyor demişsiniz ya benim oğlum da aynen öyleydi ve akşam uykusunu iptal ettik türlü oyunlarla. 3 gecedir uyuyor çok şükür

Back