- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #37.921
Uyku eğitimini iyi düşün derim. Ömür boyu vicdan azabı çekebilirsin. Çocuğu ağlamaya bırakıp, sakınlestırıp sakınlestırıp tekrar o döngüye sokmak aslında uyku eğitimi değil bana göre çocuğu çaresizliğe alıştırmak. Çocuk çaresizce susmayı ve uyumayı öğreniyor.Ya benim kız da genelde sabaha karşı uyuyor ve öğleden sonraya kadar iki üç emzirmede güzel uyuyor sonra akşama kadar uyanık, akşam bir kez uyuyor ve bütün gece yine ayakta. Cidden saatlerce nasıl uyanık kalıyor anlamıyorum. Uyku eğitimi aldırmak istiyorum kesinlikle 4 aylık olduğu zaman ama kim bilir nasıl zorlayacak beni. Nasıl beceriyorlar onu da bilmiyorum yatağa bırakıyoruz ağlasa da kendisi mi alışıyor uyumaya vs bilgisi olan var mı kızlar
Hiç belli olmaz :) geçen kış 2018 mayıs anneleri grubundan çorludaki arkadaş ile buluştuk. Ben kayseri o çorlu nerden nereye :)Kızlar Dün annem geldi ona sizi anlatıyorum Yalnızlığımı yoldaşları diye özellikle seliz Aydan bahsediyorum beni Çok güldürüyor motive ediyor diye diyor ki yakınsa buluşsanıza dedim anne Türkiye'nin her ilinden var hiç yakın değiliz birbirimize hiçbirimiz
Nerden aldın astronot tulumuBenim patikliler 2 haftadır küçük geliyordu bende uçlarından kestim napayım nasılsa 3. Çocuk düşünmüyorum 2 hafta giyip atsa mıydık şimdi çorapla giydirmeye devam.üstleri kısaldı ama yenidoğanların.1-3 aylıkları daha oluyor.astronot kaban söyledim 1-3 aylık geldi daha denemedik inşallah küçük gelmez.on büyük almak istemedim 3-6 ay alsam baharda anca tam gelirdi ozaman napayım astronot kabanı bana şimdi lazım.yarın denicem bakalım olursa siftah yapıp aşağı gezmeye çıkarıcam kızımı
Ay iyi hatırlattın oğlumdan kalan uylu tulumu vardı çıkarayım meydana kangruyla çıkınca iyi olurBen dışarda giymeye 1 3 ay 3 6 ay 6 9 ay uyku tulumu aldım 2,5 togg çok iyi oldu