• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
İki saattir pışpış yapıyorum aha böyle bakıyor
images - 2023-01-21T233859.539.jpeg

Kızlar ya memeleriniz boşken yumuşacıkken içinde sert bir kitle gibi bişey var mı yoksa komple yumuşak mı

Yaa bence de dimi. Psikolojimi bozdular benim.
Kız biraz sal ya, ben bir video izlemiştim 5. Haftasında neymis nesneleri takip edermis e bebe daha 1 aylık gözlerini yeni açıp bakiyo doğru düzgün ve moralim bozulmuştu Allah Allah takip etmiyo diyordum sonra araştırdım erkenmiş çok, şu an gayet de güzel bakıyor oyuncaklara. O kadar çok bilgi kirliliği var ki ortalıkta pek kafaya takmamak lazım doktora sormak veya burda arkadaşlara danışmak lazım onun dışında çöp bilgi çok fazla

Benim anca aşırı yorgun ve uykusuz da direkt uyur yoksa saatlerce uyanık kaldığı oluyor 7-10saat gibi

Aa ben bunu bilmiyordum rastgele pembeyi takmıştım doğru tercihmiş 😂

16-18 çok iyiymiş ya ihtiyaçları o kadar zaten ama benimki normal gününde 12.5 falan uyuyordu bugün arttı uykusu biraz şu ana kadar 12saat uyumuş inşallah gazı azaldığı içindir 15-16 uyusun en azından istiyorum
O kadar uyanık kalmıyor. Benim dediğim daha çok bir saat uyanık sonra uyku gibi.. ama daha küçük belki ondandır . Zamanla artacaktır.

Kız biraz sal ya, ben bir video izlemiştim 5. Haftasında neymis nesneleri takip edermis e bebe daha 1 aylık gözlerini yeni açıp bakiyo doğru düzgün ve moralim bozulmuştu Allah Allah takip etmiyo diyordum sonra araştırdım erkenmiş çok, şu an gayet de güzel bakıyor oyuncaklara. O kadar çok bilgi kirliliği var ki ortalıkta pek kafaya takmamak lazım doktora sormak veya burda arkadaşlara danışmak lazım onun dışında çöp bilgi çok fazla
Ya komşu da doğum yaptı o 40 haftada doğurdu ben 36 haftada. Onun kızı hep çipil çipil bakıyormuş. İnsanlar konuşurken takip ediyormuş. Adına dönüp bakıyormuş. Benim ki hep uyuyormuş. Zaten stresliyim iyice kafayı yedircekler insana gerçekten

Yok kuzu, kanal tıkanıklığı olabilir o sıcak kompres yapıp emzir ya da sağ.
Ya ben 2 kere mastit geçirdim antibiyotik kullandım. Şuan dışarıdan sertlik ya da ağrı falan yok ama sütüm çok azaldı. Bugün sıcak kompres yapıp sağayım masaj yapayım dedim de içeride koca koca kitle var. Acaba meme dokusu mu diye düşündüm de ondan size sorayım dedim. Kistleştiyse bu bittim ben 😔

Ya komşu da doğum yaptı o 40 haftada doğurdu ben 36 haftada. Onun kızı hep çipil çipil bakıyormuş. İnsanlar konuşurken takip ediyormuş. Adına dönüp bakıyormuş. Benim ki hep uyuyormuş. Zaten stresliyim iyice kafayı yedircekler insana gerçekten
benim kızım beşikten kalkmak istediğinde elini kolunu bize doğru kaldırıyor. Bir yakınımız var ona diyorum “ bak, beni al diyor “ o da “ ne bilecek çocuk böyle bir şey söyleyecek” diyor 😂 gerçekten çocuk ne bilecek. Ama annelik saçmalamaya neden oluyor bazen. Sen de benim gibi şuursuz birisine denk gelmişsin çok takılma canım..

Kızlar memelerimde bi his var hassasiyet gibi bir de kahverengi kısımlar şiş şiş duruyo biberon gibi ne olduğu konusunda tecrübesi olan var mı

Benim yavru bir tek benim sesimi takip ediyor 🤣 daha doğrusu görüş alanından çıktıgımda sesimin geldiği yöne doğru kafayı çeviriyor. İsmine tepki vermesi ıcın, her sesi veya nesneyi takip etmesi için çok erken.

Bugün çok huzursuz çocuğum 🥺 10 dk da bir uyanıyor. Hiç böyle olmamıştı. Büyük oğlum böyleydi onun gibi olacak diye çok korkuyorum 😬

Bugün çok huzursuz çocuğum 🥺 10 dk da bir uyanıyor. Hiç böyle olmamıştı. Büyük oğlum böyleydi onun gibi olacak diye çok korkuyorum 😬
Bugün Merkür retrosu falan mı 😃 hepsi aynı şekilde delirmişti boşver düzelir yarına . Elleri açılsa kapat ama bence canım . Biz uyanma sorununu o şekilde çözdük

Back