• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Analık mesaisinde olan tüm arkadaşlarıma selam verip beni çok endişelendiren bi şey danışmak istiyorum. Dünden beri eşim de ben de sıtmalanıyoruz eklem ağrısı boğaz ağrısı vs her şey var. Gece bebişe 110ml mama verdim ve üçümğz de çok derin uyumuşuz. Tam 6saat uyanmamış oğlum 3.30da ben uyandrdım emzirmeye. Aşırı üzgünüm ya aşırı. 3saati asla geçirmiyıdum mama aldı diye mi uyudu bu kadar anlamadım
Bana doktor 2.ayda 6 saate kadar uyandırma dedi canım hiç sıkıntı olmaz dinlenmiş işte ne güzel uykuya da çok ihtiyaçları var

Analık mesaisinde olan tüm arkadaşlarıma selam verip beni çok endişelendiren bi şey danışmak istiyorum. Dünden beri eşim de ben de sıtmalanıyoruz eklem ağrısı boğaz ağrısı vs her şey var. Gece bebişe 110ml mama verdim ve üçümğz de çok derin uyumuşuz. Tam 6saat uyanmamış oğlum 3.30da ben uyandrdım emzirmeye. Aşırı üzgünüm ya aşırı. 3saati asla geçirmiyıdum mama aldı diye mi uyudu bu kadar anlamadım
Bende geçen gün 4 saat uyanmamism.Cok vicdan ettim.. Kızlar sizce uyuyan bebek uyandirulmali mi emzirmek icin

Bende geçen gün 4 saat uyanmamism.Cok vicdan ettim.. Kızlar sizce uyuyan bebek uyandirulmali mi emzirmek icin
Benim doktorun dediğine göre 1 aylık bebek 4 saat, 2 aylık bebek 6 saat idare edebiliyor eğer kilo alımı iyiyse. Onlara da yazık günah gazları oluyor zor dalıyorlar uykuya, mümkün olduğunca uyumalarina izin vermek lazım zaten uyumuyo çoğu zaman da keşke dert uyandırmak olsa

Güüüünnnnnaaaayyyydddıııııınnnnnn

İşte o gün bugün. 100 gün sonra evimizeeee gidiyoruuuuzzzzzz
Sonunda beklenen gün geldi desene 😍😍 harika bir iş çıkardınız anne kız bundan sonra sağlıklı keyifli bir hayatı doya doya yaşamakla geçsin günleriniz :KK68:

Geçmiş olsun.. acıksa uyanırdı zaten. Güzelce uyumuşsunuz umarım hepinize iyi gelmiştir

Uzulme canim o aciksa uyanir zaten artikk cok kucuk degiller endise edecek bi durum yok, bende geceleri kldirmiyorum artik kendi nezaman kalkmak isterse bazen 4 bazen 5 saat uyuyorr. Bende 3 gundur hastaydim ogluma gecti bendende huzursuz kac gundur🥺
Geçmiş olsun bir an önce toparlarsınız umarım..

Yenidoğan olsa sarılık nedeniyle uyandırıp yedirmek gerekiyor belki ama o aşamayı geçtik artık. Uyandırmaya gerek yok. Zaten acıkıyorlar ve kendileri kalıyorlar..

Benimkinin akşam huysuzlukşarı gaz sancısıymış damla verdi doktor. Bir de reflüsü varmış. Ağzında tükürük birikiyomu akıyo mu dedi grupta bebeğinin tükürüklendiğini söyleyenler vardı fikir olsun.
Birde reflü yatağı öneriniz var mı

Benimkinin akşam huysuzlukşarı gaz sancısıymış damla verdi doktor. Bir de reflüsü varmış. Ağzında tükürük birikiyomu akıyo mu dedi grupta bebeğinin tükürüklendiğini söyleyenler vardı fikir olsun.
Aaa benimkinin de ağzında tükürük birikip akıyo refl için bi şey verdi mi ben e bebekten aldım

Geçen gün ben de 4 saat uyuyunca çok üzülmüştüm ama artık hiç takmıyorum dün yine uyuya kalmışım alarm da kuramadım kendisi uyandırdı beni acıkınca hiç sıkma canını o yüzden onlar acıkınca öyle bir uyanıyor uyandırıyorlar ki 😅
Güüüünnnnnaaaayyyydddıııııınnnnnn

İşte o gün bugün. 100 gün sonra evimizeeee gidiyoruuuuzzzzzz
Ne güzel bir haber canım bundan sonra hiç ayrılmayın hep yan yana olun inşallah 🙏

Ağzından dışarı akması mi reflü belirtisi ağzında birikmesi mi

Back