- 12 Temmuz 2022
- 562
- 380
- 23
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #37.461
Ben bu süt sağma işini pek anlayamadımHayirli olsun canimm, ben rezene cayi iciyorum her gun ve hurma icecegi var ondan iciyorumm2,5 saatte bir sutumu sagiyorumm
Benim de bebeğim 40 günlük oldu bugün doktor muayenesi vardı. Bu konuyu ben de doktora sordum. Sürekli meme istemesi eğer kilo alımı güzelse doymadığından değilmişKızlar 40 günlü k bebegim doymuyor surekli meme istiyor siz kaç saatte kaç cc mama veriyorsunuz ne yapacağımı şaşırdım
Bunu bende merak ediyorum bide ön süt son sütmolayı kafamı karıştırıyo ben şimdi sağıp emzirsem mi emzirip sağsam mıBen bu süt sağma işini pek anlayamadım
Emzirdikten sonra sagmam mi gerek acaba
Birkez denedim emzirdikten sonra 5 ml bile çıkmadı
E kilo alıyor onu napicazBenim de bebeğim 40 günlük oldu bugün doktor muayenesi vardı. Bu konuyu ben de doktora sordum. Sürekli meme istemesi eğer kilo alımı güzelse doymadığından değilmişAnneyle bağ kurmak istermiş. Meme onun için güvenli alanmış
Gayet de güzel kilo almış çok sık beslemeye gerek yok bence çocuk uyuyorsaBiz 2 kilo ile hastaneden çıktık şuan 3800 olduk doktora özellikle sordum 3 saati geçirme dedi sarılık 5ti en son
Açıkiyosa mecbur emecek ama uyuduğu zamanlar biraz rahat takil bence canım, uyandıracak olduğun zamanlarda esnek davran1kılo aldı 3.400 suanda 2.300 doğmustu .ama uyanıyor acken uyumuyorda uzatsam saati
Şu an ne kadarlık bebiş canım? 1.ayda 4, 2.ayda 6 saate kadar dedi doktor bana bence aç kalmıyordur zaten acıkınca uyaniyorlarKızl
Kızlar benim kızımda 3140 gr doğdu 51 cm 1.ay kontrolü 54 cm 4600 oldu 1ay bi kac gün geçince 2 saate 1 beslenmeyi kabul etmedi 3 yada 4 saatte istiyor geceleride aynı 2 saatte vermeye kalksam almiyor memeyi sadece anne sutuyle besleniyor dogdugundan beri cok uzun değildir i şallah bazende 5 saat uyanmıyor 5 saat beslenmeyince çokmu ac kaldı diye uzüluyorüm özellikle geceleri
Ben doğru mu bilmiyorum ama yirmi dakika sonra yada yirmi beş dakika sonra kendim çekiyorum. Emzik veriyorum. Yoksa oyun haline geliyor çek bırak canım yaniyor artık. Kucağımda tutuyorum yine bana ihtiyacı varsa ihtiyaç sağlanmış oluyodur benceE kilo alıyor onu napicaz
Hiç sorma ihtiyacı kucaktan karşılaşırlar meme pert vaziyette artık :)Ben doğru mu bilmiyorum ama yirmi dakika sonra yada yirmi beş dakika sonra kendim çekiyorum. Emzik veriyorum. Yoksa oyun haline geliyor çek bırak canım yaniyor artık. Kucağımda tutuyorum yine bana ihtiyacı varsa ihtiyaç sağlanmış oluyodur bence
Aynen 35 gün oldu hala meme ucu aciyo sinirlenince sürekli çekip bırakıyor. Daha hiç sağım falan yapamadim ancak yetiyor.Hiç sorma ihtiyacı kucaktan karşılaşırlar meme pert vaziyette artık :)
İşte doktor da bana dedi ki 2 saatte bir beslenmesi dışında meme vermemeye çalışın. Tabi kilo almışsa, süt yarıyorsa. Benimki çok ağlıyor ama ben o kuralı uygulayabileceğimi sanmıyorum çokE kilo alıyor onu napicaz
Balgamlı oksurukle bızde gitmıstıktesekkurler sizede gecmis olsun evet ayirt edilmiyor gercekten ben öksurdugunu bile anlayamamisim kusarken genzine kaçiyor saniyordum bide şu gaz olmasa gazimiz hic bitmiyor
Hiç uyandırmıyorum kiGayet de güzel kilo almış çok sık beslemeye gerek yok bence çocuk uyuyorsa
Açıkiyosa mecbur emecek ama uyuduğu zamanlar biraz rahat takil bence canım, uyandıracak olduğun zamanlarda esnek davran
Şu an ne kadarlık bebiş canım? 1.ayda 4, 2.ayda 6 saate kadar dedi doktor bana bence aç kalmıyordur zaten acıkınca uyaniyorlar
42 günlük olduk ama dünden beri daha kötü. 10 dk emip bırakıyor ve uykusu da berbat asla düzgün uyumadı inşallah böyle devam etmezAmin insallah
Humana Steel tea aldım akşama kadar su, hurma, incir ne bulsam yiyorum sürekli emziriyorum
Yinede doymuyor ağlıyor
Sonra emerken sinirleniyor boğazına kaçıyor Nefes alamiyor
Gerçekten aşırı derece de yoruluyorum
40 i çıkmış sizin, 40 i çıktıktan sonra biraz olsun sakinlesiyor mu bu bebisler
kİzım 40 günlük canımGayet de güzel kilo almış çok sık beslemeye gerek yok bence çocuk uyuyorsa
Açıkiyosa mecbur emecek ama uyuduğu zamanlar biraz rahat takil bence canım, uyandıracak olduğun zamanlarda esnek davran
Şu an ne kadarlık bebiş canım? 1.ayda 4, 2.ayda 6 saate kadar dedi doktor bana bence aç kalmıyordur zaten acıkınca uyaniyorlar
Aynen bende dün gittim yok denildiKızlar hepatit b aşısı sağlık ocaklarında yokmuş, ne zaman geleceği de belli değilmiş. Bebeler birinci ay aşılarını ne zaman yaptırabileceğiz bakalım
37.5 lara gitti geldi. Huysuzluk olmadıkar_bella ne durumdasınız? Ateş yükseldi mi.? Huysuzluk var mı
Kaka tamam da çiş Normal değil canım sabaha kadar yapmazsa doktora danış.Kızlar bebeğim 11 saattir hiç çiş kaka yapmadı normalmi.Zaten kakasını iki günde bir yapabiliyor.Ama çişini yapmadı 11 saattir
Gercekten erkek cocuk daha zormuş gaz olayi ayri bi zor ablamin kizini büyuttuk beraber ama hic böyle seyker yasamamistik ben de surekli gaz masaji yapiyorum cikariyoda ama yetmiyormus daha ne yapilabilir bilmiyorum kiBalgamlı oksurukle bızde gitmıstıkErkek cocugu daha gazlı olurmus maalesef cekmekten baska bısey gelmiyor elden.gece uyutmadan gaz masajı yapıyorum birde yüz üstü yatırırım poposunu hafif domaltarak o sekılde hem uyuyor hemde biraz da olsun rahat uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?