- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #37.421
Koliktir canjm. Aynı saatlerde tutuyor çünküSelam kızlar bebeğim heraksam saat 6 gibi ağlamaya başlıyor kurulu saat gibi.avazi çıktığı kadar bağırarak ağlıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koliktir canjm. Aynı saatlerde tutuyor çünküSelam kızlar bebeğim heraksam saat 6 gibi ağlamaya başlıyor kurulu saat gibi.avazi çıktığı kadar bağırarak ağlıyor
Sling rahatlatır seni canım ama kangurun varsa yeni doğan aparatı al içine ayrıca sling almana gerek yokKızlar ya kanguru almıştım sling e de para vermeyim diye almadım ama galiba alıcam artık çünkü kızım çok ağırlaştı ve sağ bileğim zorlandı sanırım hem ağrıyor hem hiçbi şey tutup taşıyamıyprum. Bi de yardımcım olmayacak tek başıma büyüteceğim ciddi anlamda rahatlatır mı acaba beni
Çok geçmiş olsun canım inşallah hızlıca toparlanırAkradaslar bugun rabdevumuz vardi doktorumuz hastaneye yatiş yapti akcigerde balgam varmis antibiyotij hava tedavisi olcak 5gün boyunca ve cook fazla gazi var lagman yapildi bagirsaklari gaz doluymus oglumun
Canım goon ölçüleri nasıl? Kalıbı büyük müİlk önerim her zaman goon dur. Ama ikisi arasından seçim yapacaksan molfix olsun
Evet benimde birinden daha çok geliyor. Ben ne olur ne olmaz gün içinde tamamen boşaltmıyorum sadece rahatlatmak için biraz sağıyorumKızlar selam aklıma takılan bi kaç şey var, sizin de bi memeden daha fazla süt çıkıyor mu sağ memeden sola göre nerdeyse yarı oranda süt çıkıyo sağdığımda. Bide mesela hala şeyi oturtamadım, bu aralar oğlum tek meme emiyor ben de emmediği memeyi boşaltıyorum ama diyelim bebiş bi memeyi emdi diğerini de ben sağma makinesiyle boşalttım. Ama yarım saat sonra uyandı ve emmek istiyor. Ben de iki memeyi boşalttım o sürede süt akışı oluyo mu, yani biz memeyi boşalttığımz gibi süt dolmaya başlıyo muyuz yoksa örnek veriyorum 1 saat en azından geçmesi mi gerekiyor yeterli süt dolması için
Canım o saatlerde gaz sancıları oluyormuş bizimki de öyle.Selam kızlar bebeğim heraksam saat 6 gibi ağlamaya başlıyor kurulu saat gibi.avazi çıktığı kadar bağırarak ağlıyor
Yorumları hep geniş olduğu yönünde ama bence geniş değil. Molfix 2 numara ile aynı boyutta. Bebeğim şuan 5200 gram, 2 numara bez küçük geliyor kilo aralığı 4-8 olmasına rağmen.Çok geçmiş olsun canım inşallah hızlıca toparlanır
Canım goon ölçüleri nasıl? Kalıbı büyük mü?
Kilosu nasıl? Doğumdan sonra ilk ay ne kadar kilo aldı bebiş? İlk ay kontrolünde 4 saate kadar uyuyabilir dedi benim doktorum.Bizde 43 günlüğüz ama 2saatte bir besleniyor zaten emmesi gaz cıkarması yatırması dalması yarım saati buluyor dinlenemıyorum bu süre ne zaman uzar acaba ilk kızım mama içer uyurdu 4 saat .anne sütü aldığı için cok sık acıkıyor
2 aylık bebek için 2.5 saat sık aslında canım bana 6 saate kadar dedi. Ne kadar doğdu ne kadar kilo aldı? Gerçi 6 saat beklemiyolar tabi ama uyuyunca uyandırmayacak olmak bile rahatlatiyo beniBizde 2 aylık olduk doktor süreyi uzatır diye bekledim ama yine 2.5 saati aşma dedi. Bizimde kilo alımımız iyi.
Ama bizim kız bu aralar 2 saati bile beklemiyor atak dönemi galiba geceleri maksimum 1.5 saat uyuyup uyanıyorum. Heyecanla 4 5 saat ara ile besleneceği günleri bekliyorum
Çok geçmiş olsun canım haberdar et bizi deAkradaslar bugun rabdevumuz vardi doktorumuz hastaneye yatiş yapti akcigerde balgam varmis antibiyotij hava tedavisi olcak 5gün boyunca ve cook fazla gazi var lagman yapildi bagirsaklari gaz doluymus oglumun
Ben de sleepy kullanıyorum canım memnunum şu an sen niye kullanmiyosun? Önermiyolarsa ben de değiştirebilirim ama etrafımdakiler hep sleepy kullanıyor sankiİlk kızımda sleepy kullanıyordum çok memnundum ama bu kızıma hamileyken o kadar kötü yorumlar duydum okudum ki hiç bulasmadim. Molfix kullanıyorum doğduğundan beri mavi paket olandan şimdilik memnunum, bir kez pişik oldu onda da ıslak mendil değiştirmiştim o yüzden oldu eskisine dönünce pişik kalmadi
2 saat emzirme anca göğüs dolar diyor benim doktorum ama öncesinde emzirince de bebek emdikçe süt gelir tabi, tamamen doymasina belki yetmez ama zaten erken emdiği için çok aç da olmaz diye düşünüyorum. Yine de mümkün olduğunca 2 saat beklemek lazimKızlar selam aklıma takılan bi kaç şey var, sizin de bi memeden daha fazla süt çıkıyor mu sağ memeden sola göre nerdeyse yarı oranda süt çıkıyo sağdığımda. Bide mesela hala şeyi oturtamadım, bu aralar oğlum tek meme emiyor ben de emmediği memeyi boşaltıyorum ama diyelim bebiş bi memeyi emdi diğerini de ben sağma makinesiyle boşalttım. Ama yarım saat sonra uyandı ve emmek istiyor. Ben de iki memeyi boşalttım o sürede süt akışı oluyo mu, yani biz memeyi boşalttığımz gibi süt dolmaya başlıyo muyuz yoksa örnek veriyorum 1 saat en azından geçmesi mi gerekiyor yeterli süt dolması için
Biz 2 kilo ile hastaneden çıktık şuan 3800 olduk doktora özellikle sordum 3 saati geçirme dedi sarılık 5ti en sonKilosu nasıl? Doğumdan sonra ilk ay ne kadar kilo aldı bebiş? İlk ay kontrolünde 4 saate kadar uyuyabilir dedi benim doktorum.
2 aylık bebek için 2.5 saat sık aslında canım bana 6 saate kadar dedi. Ne kadar doğdu ne kadar kilo aldı? Gerçi 6 saat beklemiyolar tabi ama uyuyunca uyandırmayacak olmak bile rahatlatiyo beni
Çok geçmiş olsun canım haberdar et bizi de
Ben de sleepy kullanıyorum canım memnunum şu an sen niye kullanmiyosun? Önermiyolarsa ben de değiştirebilirim ama etrafımdakiler hep sleepy kullanıyor sanki
2 saat emzirme anca göğüs dolar diyor benim doktorum ama öncesinde emzirince de bebek emdikçe süt gelir tabi, tamamen doymasina belki yetmez ama zaten erken emdiği için çok aç da olmaz diye düşünüyorum. Yine de mümkün olduğunca 2 saat beklemek lazim
Bi onu değiştirmeyi dene istersen canım ben baby turco yenidogan kullanıyorum. Bi arkadaşım uni baby getirmişti gece elimin altında o vardı kullandım ama hemen pişik oldu bende bezden mı acaba dedim, sonra eşim uyardı islak mendili değiştirdin ondandır diye, gerçekten kullandigima dönünce pisikte geçtiAa ıslak mendil de edebilir doğru onu da sleepy natural kullanıyorum ama sonrasında ıslak pamukla da siliyorum
Koliktir muhtemelen canım, inşallah en kısa zamanda biterSelam kızlar bebeğim heraksam saat 6 gibi ağlamaya başlıyor kurulu saat gibi.avazi çıktığı kadar bağırarak ağlıyor
Eski kalitesi yok dedi kullananlar canim, pişik taşırma kötü koku duyduklarım hep. 2015 te doğmuştu kızım o zaman aşırı memnundum. Bunları duyunca hic denemedim direk molfixle başladımBen de sleepy kullanıyorum canım memnunum şu an sen niye kullanmiyosun? Önermiyolarsa ben de değiştirebilirim ama etrafımdakiler hep sleepy kullanıyor sanki
Duygusal olarak mı fiziksel miSelam kızlaar, bebişten sonra eşinden uzaklaşan var mı ? eskisi gibi değilim ben nedensiz yere
1kılo aldı 3.400 suanda 2.300 doğmustu .ama uyanıyor acken uyumuyorda uzatsam saatiKilosu nasıl? Doğumdan sonra ilk ay ne kadar kilo aldı bebiş? İlk ay kontrolünde 4 saate kadar uyuyabilir dedi benim doktorum.
2 aylık bebek için 2.5 saat sık aslında canım bana 6 saate kadar dedi. Ne kadar doğdu ne kadar kilo aldı? Gerçi 6 saat beklemiyolar tabi ama uyuyunca uyandırmayacak olmak bile rahatlatiyo beni
Çok geçmiş olsun canım haberdar et bizi de
Ben de sleepy kullanıyorum canım memnunum şu an sen niye kullanmiyosun? Önermiyolarsa ben de değiştirebilirim ama etrafımdakiler hep sleepy kullanıyor sanki
2 saat emzirme anca göğüs dolar diyor benim doktorum ama öncesinde emzirince de bebek emdikçe süt gelir tabi, tamamen doymasina belki yetmez ama zaten erken emdiği için çok aç da olmaz diye düşünüyorum. Yine de mümkün olduğunca 2 saat beklemek lazim
Deneyecegim umarım işe yarar .sagol canım3,4 saat. Ben gece yatmadan iki mememi boşaltıyorum rahatlıyor bir süre
İki şekilde de aslında , fiziksel olarak bebek sonrası ilişki olmadı, duygusal olarak da ev arkadaşı gibi hissediyorumDuygusal olarak mı fiziksel mi
Gecmiş olsun . Hırıltı var mıydıAkradaslar bugun rabdevumuz vardi doktorumuz hastaneye yatiş yapti akcigerde balgam varmis antibiyotij hava tedavisi olcak 5gün boyunca ve cook fazla gazi var lagman yapildi bagirsaklari gaz doluymus oglumun
dün kusarken balgam kustu ve cok huzursuzdu bagirsaklarindan gaz sesi geliyordu surekliYaaa hırıltı mı vardı
Tesekkurler yok balgam kustu dün burnu arada tikali gibi ses cikariyordu tabiGecmiş olsun . Hırıltı var mıydı
Hayirli olsun canimm, ben rezene cayi iciyorum her gun ve hurma icecegi var ondan iciyorumm 2,5 saatte bir sutumu sagiyorummMaşallah sütünüz ne kadar iyi, biz daha 19 gunluguz şimdilik emzirmeye çalışıyorum
Haliyle ne kadar içiyor hic bilemiyorum
Sutun artması için ekstra onerebileceginiz bir şey var mı