- 18 Şubat 2021
- 1.297
- 1.591
- 83
- 30
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #37.441
Kakasının sıvı ilaç vs ıctıysen ondan olabılır canım bende gribim antibiyotik kullanıyorum benım oğlumunda şuan sıvıKizlar oglumun kakasi ikidir hafif sumuk gibii sulu sulu, bende hastayim 2 gundur usuttum burnum akiyodu halsizligim varr oglumunda tam 2 gundur huyu degisti uyumak istemiyor aglayarak uyaniyor sicriyor filan uykusundan ve burnu cok doluu kuzumun. Acaba benden ona mi gecti biseyler, doktora gitmelimiyim sizcee? Uyku gozlerinden akiyo ama uyuyamiyo bi turlu herhalde biyerleri agriyoratesi dun aksam 37,6di bugun 37,2lerde
İşte ayırt edılmıyor cok bızde zatürre den yattık.zor gelecek elbet ama söyle düşünmeye calıs evde iyilestiremezsin orada olması daha iyiTesekkurler yok balgam kustu dün burnu arada tikali gibi ses cikariyordu tabi
tesekkurler sizede gecmis olsun evet ayirt edilmiyor gercekten ben öksurdugunu bile anlayamamisim kusarken genzine kaçiyor saniyordum bide şu gaz olmasa gazimiz hic bitmiyorİşte ayırt edılmıyor cok bızde zatürre den yattık.zor gelecek elbet ama söyle düşünmeye calıs evde iyilestiremezsin orada olması daha iyi
Benim de sütüm az ne yaptıysam öyle çok fazla artmadı emiyor da ama neden artmadı bilmiyorum. İnşallah bol bol sütümüz olurMaşallah sütünüz ne kadar iyi, biz daha 19 gunluguz şimdilik emzirmeye çalışıyorum
Haliyle ne kadar içiyor hic bilemiyorum
Sutun artması için ekstra onerebileceginiz bir şey var mı
Benim de sol memede sağın yarısı kadar var. Solu 10 dk emip bırakıyor huysuzlanıyor. Ben ikisini de sağıyorum emdikten sonra o sağdığımı veriyorum yoksa doymamış oluyor. Benim göğüslerim hemen süt dolmuyor bir saat sonra emmek istediğinde memeden çok süt gelmeyince sinirleniyor ama sağdığım sütü verdiğim için emdikten sonra genelde öyle bir sorunumuz olmuyor uyuyor hemenKızlar selam aklıma takılan bi kaç şey var, sizin de bi memeden daha fazla süt çıkıyor mu sağ memeden sola göre nerdeyse yarı oranda süt çıkıyo sağdığımda. Bide mesela hala şeyi oturtamadım, bu aralar oğlum tek meme emiyor ben de emmediği memeyi boşaltıyorum ama diyelim bebiş bi memeyi emdi diğerini de ben sağma makinesiyle boşalttım. Ama yarım saat sonra uyandı ve emmek istiyor. Ben de iki memeyi boşalttım o sürede süt akışı oluyo mu, yani biz memeyi boşalttığımz gibi süt dolmaya başlıyo muyuz yoksa örnek veriyorum 1 saat en azından geçmesi mi gerekiyor yeterli süt dolması için
Kıyamam ben ona, acil şifalar diliyorumAkradaslar bugun rabdevumuz vardi doktorumuz hastaneye yatiş yapti akcigerde balgam varmis antibiyotij hava tedavisi olcak 5gün boyunca ve cook fazla gazi var lagman yapildi bagirsaklari gaz doluymus oglumun
Benimde 33 gün falan geldi sonra bitti çok sukür baya sıkılmıştımKızlar kanamalarınız kesildi mi?benim 35 gün falan oldu hala az az geliyor
Benim de bir göğsüm diğerine göre çok az çıkıyor genelde çok olanı veriyorum arada tamamen kesilmesin diye diğerini veriyorum, şekil olarak da artık biri büyük biri küçük görünüyor sinir bozucu ama yapacak bişey yok şu an için, benim hemen dolmuyor göğsüm eğer sagdiysam ve o sırada dolmadan uyandiysa sagdigimi veriyorum, bence yine tamamen bitmiyor çekse gelir ama bebekler de dolu dolu gelsin istiyorlar geneldeKızlar selam aklıma takılan bi kaç şey var, sizin de bi memeden daha fazla süt çıkıyor mu sağ memeden sola göre nerdeyse yarı oranda süt çıkıyo sağdığımda. Bide mesela hala şeyi oturtamadım, bu aralar oğlum tek meme emiyor ben de emmediği memeyi boşaltıyorum ama diyelim bebiş bi memeyi emdi diğerini de ben sağma makinesiyle boşalttım. Ama yarım saat sonra uyandı ve emmek istiyor. Ben de iki memeyi boşalttım o sürede süt akışı oluyo mu, yani biz memeyi boşalttığımz gibi süt dolmaya başlıyo muyuz yoksa örnek veriyorum 1 saat en azından geçmesi mi gerekiyor yeterli süt dolması için
Bu bebisler aynı dönemlerde aynı şeyleri yaşıyorlar yaaBizşm kız dünden beri kabız gibi ıkınıyor. Arada sıvı kaka yapıyor ama bugün hiç yapmadı ve hep ıkınıyor gazda çıkaramıyorkıyamam kuzuma
Bana nedense çok normal geliyo ya. Uzun bir hamilelik süeeci sonra nnelik. Çift olmaktan anne baba rolüne geçiş yapıldı yavaş yavaş normale dönecektir diye düşünüyorum ama bu hissi eşiniz de bilmeli umarım konuşabildiğiniz bir eşiniz vardır. Sizin anne olarak hayatınız bebeğiniz oldu eşinizin tekrar sizin hayatınıza girmesi lazım. Bence şanslısınız arkadaş gibi hissettiğiniz bir eşiniz var. Çoğu çiftte duygusal fiziksel ilişkiyi çıkarınca bişey kalmıyo sizde mis gibi arkadaşlık kalmış aşkın alevi tekrar yanar bi yerlerdeİki şekilde de aslında , fiziksel olarak bebek sonrası ilişki olmadı, duygusal olarak da ev arkadaşı gibi hissediyorum
Şöyle ki mama markasına göre de değişiyor çünkü ben ilk kullandigim mamada daha az miktarda doyuyordu kızım ,sonra diğer mamaya geçtim sanırım kıvamı daha farklı biraz daha arttı milim, yani aranmiyorsa ve fazlasını istemiyorsa doyuyordur canım için rahat olsunKızlar yorumlarınızı okuyorumda sasırdım biraz mama miktarlarına2 aylık olduk emziriyorum gündede 2-3 kere mama veriyorum doymayıp arandığı zaman ondada mamayı 60cc veriyorum siz hep 100-120 biz daha 90 a bile gecemedik bir kere 90 veriyim dedim direkt kustu ve normalde hiç kusmaz. Ama kilosuda çok iyi. O yuzden sorun etmelımıyım etmemelımıyım sizce
Kızlar benim kızımda 3140 gr doğdu 51 cm 1.ay kontrolü 54 cm 4600 oldu 1ay bi kac gün geçince 2 saate 1 beslenmeyi kabul etmedi 3 yada 4 saatte istiyor geceleride aynı 2 saatte vermeye kalksam almiyor memeyi sadece anne sutuyle besleniyor dogdugundan beri cok uzun değildir i şallah bazende 5 saat uyanmıyor 5 saat beslenmeyince çokmu ac kaldı diye uzüluyorüm özellikle geceleri2. Ay kontrolünde bize doktorumuz kilo alımı güzel eğer uyuyor olursa 6 saate kadar uyandırma dedi. 1 kilo almış ilk aya göre şu an 4300du kilosu. Eve geldik hastaneden gelince yorulmuş o da ben hiç o kadar uyuyacagimi düşünmemiştim 5saat uyudu ben de uyumuşum ilk defa o kadar güzel dinlendim. Artık şöyle yapıyorum uyaniksa ve 2 saat olduysa besliyorum, uyuyorsa kendisi ne zaman uyanirsa ama yine de çok uyursa diye 6 saate muhakkak alarm kuruyorum. 2 saatten erken de beslemiyor
Amin insallahBenim de sütüm az ne yaptıysam öyle çok fazla artmadı emiyor da ama neden artmadı bilmiyorum. İnşallah bol bol sütümüz olur
Humana çayı günde kaç kez içiyorsunKızlar sütüm az geliyordu 5 gündür bestlak damla ve humana çay içiyorum çok ciddi bir artış oldu. Mutlaka deneyin
Ilac icmedimm hic kendi kendine gecsin diye, normaldede sivi zaten kakasii ama simdi sumuklu kisimda eklenmiss, internette enfeksiyon olabilir yaziyorda artik yarin bi doktora gidelim hic kendi degil cunku yavrum var bi skintisiiKakasının sıvı ilaç vs ıctıysen ondan olabılır canım bende gribim antibiyotik kullanıyorum benım oğlumunda şuan sıvı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?