2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Sling rahatlatır seni canım ama kangurun varsa yeni doğan aparatı al içine ayrıca sling almana gerek yok

Akradaslar bugun rabdevumuz vardi doktorumuz hastaneye yatiş yapti akcigerde balgam varmis antibiyotij hava tedavisi olcak 5gün boyunca ve cook fazla gazi var lagman yapildi bagirsaklari gaz doluymus oglumun
Çok geçmiş olsun canım inşallah hızlıca toparlanır
İlk önerim her zaman goon dur. Ama ikisi arasından seçim yapacaksan molfix olsun
Canım goon ölçüleri nasıl? Kalıbı büyük mü
Evet benimde birinden daha çok geliyor. Ben ne olur ne olmaz gün içinde tamamen boşaltmıyorum sadece rahatlatmak için biraz sağıyorum

Kızlar hepatit b aşısı sağlık ocaklarında yokmuş, ne zaman geleceği de belli değilmiş. Bebeler birinci ay aşılarını ne zaman yaptırabileceğiz bakalım

Çok geçmiş olsun canım inşallah hızlıca toparlanır

Canım goon ölçüleri nasıl? Kalıbı büyük mü?
Yorumları hep geniş olduğu yönünde ama bence geniş değil. Molfix 2 numara ile aynı boyutta. Bebeğim şuan 5200 gram, 2 numara bez küçük geliyor kilo aralığı 4-8 olmasına rağmen.

Kilosu nasıl? Doğumdan sonra ilk ay ne kadar kilo aldı bebiş? İlk ay kontrolünde 4 saate kadar uyuyabilir dedi benim doktorum.
2 aylık bebek için 2.5 saat sık aslında canım bana 6 saate kadar dedi. Ne kadar doğdu ne kadar kilo aldı? Gerçi 6 saat beklemiyolar tabi ama uyuyunca uyandırmayacak olmak bile rahatlatiyo beni
Akradaslar bugun rabdevumuz vardi doktorumuz hastaneye yatiş yapti akcigerde balgam varmis antibiyotij hava tedavisi olcak 5gün boyunca ve cook fazla gazi var lagman yapildi bagirsaklari gaz doluymus oglumun
Çok geçmiş olsun canım haberdar et bizi de
Ben de sleepy kullanıyorum canım memnunum şu an sen niye kullanmiyosun? Önermiyolarsa ben de değiştirebilirim ama etrafımdakiler hep sleepy kullanıyor sanki
2 saat emzirme anca göğüs dolar diyor benim doktorum ama öncesinde emzirince de bebek emdikçe süt gelir tabi, tamamen doymasina belki yetmez ama zaten erken emdiği için çok aç da olmaz diye düşünüyorum. Yine de mümkün olduğunca 2 saat beklemek lazim

Biz 2 kilo ile hastaneden çıktık şuan 3800 olduk doktora özellikle sordum 3 saati geçirme dedi sarılık 5ti en son

Aa ıslak mendil de edebilir doğru onu da sleepy natural kullanıyorum ama sonrasında ıslak pamukla da siliyorum
Bi onu değiştirmeyi dene istersen canım ben baby turco yenidogan kullanıyorum. Bi arkadaşım uni baby getirmişti gece elimin altında o vardı kullandım ama hemen pişik oldu bende bezden mı acaba dedim, sonra eşim uyardı islak mendili değiştirdin ondandır diye, gerçekten kullandigima dönünce pisikte geçti
Selam kızlar bebeğim heraksam saat 6 gibi ağlamaya başlıyor kurulu saat gibi.avazi çıktığı kadar bağırarak ağlıyor
Koliktir muhtemelen canım, inşallah en kısa zamanda biter
Ben de sleepy kullanıyorum canım memnunum şu an sen niye kullanmiyosun? Önermiyolarsa ben de değiştirebilirim ama etrafımdakiler hep sleepy kullanıyor sanki
Eski kalitesi yok dedi kullananlar canim, pişik taşırma kötü koku duyduklarım hep. 2015 te doğmuştu kızım o zaman aşırı memnundum. Bunları duyunca hic denemedim direk molfixle başladım

1kılo aldı 3.400 suanda 2.300 doğmustu .ama uyanıyor acken uyumuyorda uzatsam saati

Maşallah sütünüz ne kadar iyi, biz daha 19 gunluguz şimdilik emzirmeye çalışıyorum
Haliyle ne kadar içiyor hic bilemiyorum
Sutun artması için ekstra onerebileceginiz bir şey var mı
Hayirli olsun canimm, ben rezene cayi iciyorum her gun ve hurma icecegi var ondan iciyorumm 2,5 saatte bir sutumu sagiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…