Kızlar selamlar hepinize bi süre bakamadım buralara. Bazı sorularım var
Bebeğimin tek gözü kızarıyor ve sürekli sarı bir akıntı oluyor. Göz doktoruna gideceğim. Yaşayan ve çözen var mı?
Göz doktoru Pendik emseyde buldum oraya götüreceğim gidip memnun kalan var mı?
Bebeğim 1 ayda 1 kg almış bence gelişimi iyi gidiyor 45 günlük oldu artık sarılık riski olduğunu düşünmüyorum ama hemşire hala 2 saatte 1 kaldırıp emzir diye ezberden konuştu. Açıkçası gece 3 saat max 4 saat uyumasına karışmıyorum gece uykusunun bebeği daha huzurlu yaptığını düşünüyorum. Sizce yine de kaldırmalı mıyım?
Bir diğer sorum sezeryan göbeği. Owli korse aldım ama düzenli kullanmadım. Doğumun üstünden de zaman geçti şimdi kullansam acaba faydasını görür müyüm?
Kalan kiloları vermek için resmi ve ciddi bir adım atan var mı aranızda? Üst beden okey ama pantolonlarım göbekten zor kapanıyor 6-7 kg vermem gerekiyor ilk etapta. Ama yetersiz beslenip sütümü azaltmak da istemiyorum ne yesem ne içsem. Özellikle geceleri emzirdikten sonra gelen açlığı nasıl sağlıklı biçimde atlatabiliriz.
Son olarak mental sağlıklar ne durumda? Benim günler adeta elimde ufalanıyor.( burada edebiyatçı kimliğimle atilla ilhana nazire yaptım) eski rutinleri bebekli hayata adapte edebilen var mı? kitaplarımı çok özledim ama onlar bana ben onlara bakıyorum. bebeğim çok sakin maşallah öyle kucakta taşıyıp başında beklemiyorum ama yine de günlerim hiçbir şey yapmadan geçiyor. Acaba bunun için de mi acele ediyorum.
Sorularım bu şekil. Evde tek başıma tüm bu sorularıma cevap arıyorum. Hepinize sevgiler, gazsız sancısız bol uykulu günler