2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Maşallah sütünüz ne kadar iyi, biz daha 19 gunluguz şimdilik emzirmeye çalışıyorum
Haliyle ne kadar içiyor hic bilemiyorum
Sutun artması için ekstra onerebileceginiz bir şey var mı

Kızlar bebeğim pişik oldu geçmedi sleepy bez kullanıyorum molfix veya can bebe deniycem hangisini önerirsiniz bir de molfixin de çeşitleri var akıl verin bana
İlk kızımda sleepy kullanıyordum çok memnundum ama bu kızıma hamileyken o kadar kötü yorumlar duydum okudum ki hiç bulasmadim. Molfix kullanıyorum doğduğundan beri mavi paket olandan şimdilik memnunum, bir kez pişik oldu onda da ıslak mendil değiştirmiştim o yüzden oldu eskisine dönünce pişik kalmadi

Akradaslar bugun rabdevumuz vardi doktorumuz hastaneye yatiş yapti akcigerde balgam varmis antibiyotij hava tedavisi olcak 5gün boyunca ve cook fazla gazi var lagman yapildi bagirsaklari gaz doluymus oglumun
Yaaa hırıltı mı vardı

Kızlar selam aklıma takılan bi kaç şey var, sizin de bi memeden daha fazla süt çıkıyor mu sağ memeden sola göre nerdeyse yarı oranda süt çıkıyo sağdığımda. Bide mesela hala şeyi oturtamadım, bu aralar oğlum tek meme emiyor ben de emmediği memeyi boşaltıyorum ama diyelim bebiş bi memeyi emdi diğerini de ben sağma makinesiyle boşalttım. Ama yarım saat sonra uyandı ve emmek istiyor. Ben de iki memeyi boşalttım o sürede süt akışı oluyo mu, yani biz memeyi boşalttığımz gibi süt dolmaya başlıyo muyuz yoksa örnek veriyorum 1 saat en azından geçmesi mi gerekiyor yeterli süt dolması için

Benim de bir mememden daha az süt çıkıyo. Biz pompayla ne kadar sağsakta bebek emdiğinde hormonların ve bebeğim emmesinin etkisiyle süt geliyo illaki tabi dolu meme kadar gelmez muhtemelen

Aa ıslak mendil de edebilir doğru onu da sleepy natural kullanıyorum ama sonrasında ıslak pamukla da siliyorum

1 saat sonra emzirince doyacak kadar süt çıkacağını sanmıyorum.

Akradaslar bugun rabdevumuz vardi doktorumuz hastaneye yatiş yapti akcigerde balgam varmis antibiyotij hava tedavisi olcak 5gün boyunca ve cook fazla gazi var lagman yapildi bagirsaklari gaz doluymus oglumun
Çok geçmiş olsun acil şifalar versin allah
Yok canım yenidoğan aparatı bugün bi denedim fe olmadı bebiş henüz kanguruya
Kızlar bebeğim pişik oldu geçmedi sleepy bez kullanıyorum molfix veya can bebe deniycem hangisini önerirsiniz bir de molfixin de çeşitleri var akıl verin bana
Benim kızım da bugün pişik oldu dr hamezinc diye bi pomad verdi. Biz de sleepy kullanıyoruz ama bezden olduğunu sanmıyorum ya öyle olsa ilk günden beri olurdu sanki
Benim de bir göğüs hep daha şiş ve daha çok süt akıyır. Meme boşalınca tekrar dolmaya başlıyomuş canım instada emzirme danışmanları memeyi sağdıktan sonra tekrar dolmasını beklemeyin emzirin diyolar ben de geçenlerde sağdıktan sonra tekrar emmek istedi verdim emdi geldi demek ki süt

doğum sonrasında kendisi için kan testi veren oldu mu? Demir, kan veya vitamin eksikliği oluştu mu takviye alıyor musunuz emzirme döneminde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…