- 25 Kasım 2014
- 884
- 949
- 103
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #37.401
Onu ilk kez duydum nerde vardır internet siparişi geç gelir bide pahalı mu ucuz mu o acabaİlk önerim her zaman goon dur. Ama ikisi arasından seçim yapacaksan molfix olsun
Maşallah sütünüz ne kadar iyi, biz daha 19 gunluguz şimdilik emzirmeye çalışıyorumKizlarrr sizin kuzular nekadar sut iciyor yaa, benimki tontis olma yolundada acaba cokmu veriyorumm diye dusunuyorum, ama istiyoo iciyor bilemedim, bazen cekiyorum yeter diye agliyor devam etmek istiyor
Sagip veriyorum ben hep ortalama 900/1000 ml iciyor gunde. Bide gaz damlasini degistirdim dunden beri bio gaia’ya gecis yaptik insaAllah bunun daha cok faydasi olur yavrum kivranip duruyor kac gundur agridankullanan varmi o damlayi? Sab simplex kullaniyorduk ama cok etki etmiyor gibime geldi onu biraktim
Ben de goon öneriyorum, primadan sonra direkt goona geçiş yaptık memnun kalırsınız benceKızlar bebeğim pişik oldu geçmedi sleepy bez kullanıyorum molfix veya can bebe deniycem hangisini önerirsiniz bir de molfixin de çeşitleri var akıl verin bana
Canım migros ve ebebeklerde var. Yanlış hatırlamıylrsam molfıxten daha uygun fıyattı.Onu ilk kez duydum nerde vardır internet siparişi geç gelir bide pahalı mu ucuz mu o acaba
Geçmiş olsun hızlıca geçsin bu beş gün ve sağlıkla evinize dönünAkradaslar bugun rabdevumuz vardi doktorumuz hastaneye yatiş yapti akcigerde balgam varmis antibiyotij hava tedavisi olcak 5gün boyunca ve cook fazla gazi var lagman yapildi bagirsaklari gaz doluymus oglumun
İlk kızımda sleepy kullanıyordum çok memnundum ama bu kızıma hamileyken o kadar kötü yorumlar duydum okudum ki hiç bulasmadim. Molfix kullanıyorum doğduğundan beri mavi paket olandan şimdilik memnunum, bir kez pişik oldu onda da ıslak mendil değiştirmiştim o yüzden oldu eskisine dönünce pişik kalmadiKızlar bebeğim pişik oldu geçmedi sleepy bez kullanıyorum molfix veya can bebe deniycem hangisini önerirsiniz bir de molfixin de çeşitleri var akıl verin bana
Yaaa hırıltı mı vardıAkradaslar bugun rabdevumuz vardi doktorumuz hastaneye yatiş yapti akcigerde balgam varmis antibiyotij hava tedavisi olcak 5gün boyunca ve cook fazla gazi var lagman yapildi bagirsaklari gaz doluymus oglumun
Benim de bir mememden daha az süt çıkıyo. Biz pompayla ne kadar sağsakta bebek emdiğinde hormonların ve bebeğim emmesinin etkisiyle süt geliyo illaki tabi dolu meme kadar gelmez muhtemelenKızlar selam aklıma takılan bi kaç şey var, sizin de bi memeden daha fazla süt çıkıyor mu sağ memeden sola göre nerdeyse yarı oranda süt çıkıyo sağdığımda. Bide mesela hala şeyi oturtamadım, bu aralar oğlum tek meme emiyor ben de emmediği memeyi boşaltıyorum ama diyelim bebiş bi memeyi emdi diğerini de ben sağma makinesiyle boşalttım. Ama yarım saat sonra uyandı ve emmek istiyor. Ben de iki memeyi boşalttım o sürede süt akışı oluyo mu, yani biz memeyi boşalttığımz gibi süt dolmaya başlıyo muyuz yoksa örnek veriyorum 1 saat en azından geçmesi mi gerekiyor yeterli süt dolması için
Aa ıslak mendil de edebilir doğru onu da sleepy natural kullanıyorum ama sonrasında ıslak pamukla da siliyorumİlk kızımda sleepy kullanıyordum çok memnundum ama bu kızıma hamileyken o kadar kötü yorumlar duydum okudum ki hiç bulasmadim. Molfix kullanıyorum doğduğundan beri mavi paket olandan şimdilik memnunum, bir kez pişik oldu onda da ıslak mendil değiştirmiştim o yüzden oldu eskisine dönünce pişik kalmadi
1 saat sonra emzirince doyacak kadar süt çıkacağını sanmıyorum.Kızlar selam aklıma takılan bi kaç şey var, sizin de bi memeden daha fazla süt çıkıyor mu sağ memeden sola göre nerdeyse yarı oranda süt çıkıyo sağdığımda. Bide mesela hala şeyi oturtamadım, bu aralar oğlum tek meme emiyor ben de emmediği memeyi boşaltıyorum ama diyelim bebiş bi memeyi emdi diğerini de ben sağma makinesiyle boşalttım. Ama yarım saat sonra uyandı ve emmek istiyor. Ben de iki memeyi boşalttım o sürede süt akışı oluyo mu, yani biz memeyi boşalttığımz gibi süt dolmaya başlıyo muyuz yoksa örnek veriyorum 1 saat en azından geçmesi mi gerekiyor yeterli süt dolması için
Çok geçmiş olsun acil şifalar versin allahAkradaslar bugun rabdevumuz vardi doktorumuz hastaneye yatiş yapti akcigerde balgam varmis antibiyotij hava tedavisi olcak 5gün boyunca ve cook fazla gazi var lagman yapildi bagirsaklari gaz doluymus oglumun
Yok canım yenidoğan aparatı bugün bi denedim fe olmadı bebiş henüz kanguruyaAynen biz de
Aynı şeyi yapmaya ben de başladim ve ilk uykusu en az 3 saat, genelde de 4 saat sürüyor. Hatta şimdi gece ilk uyanısında da bi mama versem sabaha kadar hepimiz rahat mı etsek diye düşünmüyor değilimilk oğlum tüm gece memede durdu tam 2 yıl. Max uykum 40 dkydı. Bu yavru biraz daha uykuya yatkın. Değerlendirebilirim bunu
Zaten 1 ayı doldurdunuz canım. Silingi en fazla 2 ay ya kullanırsın ya kullanmazsın. Kangruda yeni doğan apsratı yok mu
Benim kızım da bugün pişik oldu dr hamezinc diye bi pomad verdi. Biz de sleepy kullanıyoruz ama bezden olduğunu sanmıyorum ya öyle olsa ilk günden beri olurdu sankiKızlar bebeğim pişik oldu geçmedi sleepy bez kullanıyorum molfix veya can bebe deniycem hangisini önerirsiniz bir de molfixin de çeşitleri var akıl verin bana
Benim de bir göğüs hep daha şiş ve daha çok süt akıyır. Meme boşalınca tekrar dolmaya başlıyomuş canım instada emzirme danışmanları memeyi sağdıktan sonra tekrar dolmasını beklemeyin emzirin diyolar ben de geçenlerde sağdıktan sonra tekrar emmek istedi verdim emdi geldi demek ki sütKızlar selam aklıma takılan bi kaç şey var, sizin de bi memeden daha fazla süt çıkıyor mu sağ memeden sola göre nerdeyse yarı oranda süt çıkıyo sağdığımda. Bide mesela hala şeyi oturtamadım, bu aralar oğlum tek meme emiyor ben de emmediği memeyi boşaltıyorum ama diyelim bebiş bi memeyi emdi diğerini de ben sağma makinesiyle boşalttım. Ama yarım saat sonra uyandı ve emmek istiyor. Ben de iki memeyi boşalttım o sürede süt akışı oluyo mu, yani biz memeyi boşalttığımz gibi süt dolmaya başlıyo muyuz yoksa örnek veriyorum 1 saat en azından geçmesi mi gerekiyor yeterli süt dolması için
Rota virüsü aşısı. Çocuk hasta omursa hastaneye yatış gerektiriyormuş doktor önerdi bize de haftaya gittiğimizde yaptırcazKızlar ikinci ayda ishal için bi aşı mı ne varmış duyan bilen yaptıran var mı
Ama devlet karşılamıyor iki doz oluyor bi ikinci ay bi da dördüncü ay sanırımKızlar ikinci ayda ishal için bi aşı mı ne varmış duyan bilen yaptıran var mı
Bende sordum 3. Ay dedi bana daRota virüsü aşısı. Çocuk hasta omursa hastaneye yatış gerektiriyormuş doktor önerdi bize de haftaya gittiğimizde yaptırcaz
Rota aşısı özel aşı canım ben oğluma yaptırmıştır iki doz şeklinde yapılıyorKızlar ikinci ayda ishal için bi aşı mı ne varmış duyan bilen yaptıran var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?