• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Sizin aglama nobetleriniz kac saat suruyor?Biz 8 de baslasik bakalim ne zaman bitecek 🥱Baslarda gece 1 den sabah 5 e 6 ya kadar devam ederdi.Sonra gunduze dondu simdide aksam bu saatlerde oluyor.Gozleeinden yas geliyor aglarken ya baska bi skntisi yoktur İnsallah.Gaz damlasi veriorum gaz masaji yapiorum.Altini acioeum kakasini yaptriorum yine bile rahatlamio.Simdi ayagmda salliorum uyur gbi oldu yaziyorken yine gazi geliyor 🤦

Öyle çoraplar var ben oğluma almıştım ayağını hareket ettirdikçe ses çıkıyordu hoşuna gitmişti baya oyalanıyordu öyle ama o zaman büyüktü biraz daha. Bebekleri ne kadar oyalar bilemedim
ne zaman ilgilerini çeker acaba. Seslere tepki veriyor ama çıngırak ile demediğimde daha tepki vermiyor çünkü

Kızlar biz en son 19 günlükken kontrole gittik doktor 1. Ayında çağırmadı bi daha. 2.ayda gideceğiz

Iyii senindee bencee, benimkide iste genelde 110/120 iciyor doyuyorr ama bazen 130/140 icmek istiyorr aksam ustu filan. Bizim bugun 40miz ciktii en son bir aylikken gittiydik kontrole 4850 gram olmustuu, tam bir kilo almisti dogum kilosunun ustune, seninki kac kiloo
Benim kızım 3 saatte 90 içiyor. 4 kg olana kadar böyle gideceğiz demişti ebe.. Perşembe kontrolümüz var muhtemelen 120 verin diyecek ama hiç öyle 120 alacak gibi değil şimdilik.

Kızlar Bebek şampuanı sebamed almıştım öğrendimki içeriği kötüymüş hrmen yeni almam lazım ne önerirsiniz.içeriği temiz. Bir de pişik için ne kullanıyorsunuz
Şampuan için ecowell, pişik için de weleda kullanıyorum ben. İkisinin de içeriği tertemiz

Normalde 2 aylıkken kalça usg 3 aylıkken göz ultrasonu kızlar. Tabi bu bir problemi olmayan çocuklar için tabi daha erken yaptıran doktorlar da olabilir onu bilemem

Kızlar manuel pompa kullanan var mı memnun musunuz ne kadar sürede sağlıyor sütü ve kolay mı ay çok soru sordum 🙈 kullanan varsa fikrini yazabilir mi
Canım bende lansinoh elektrikli tekli var onda sağarken bile sıkılıyorum Manuel daha yavaş ve sıkıcı olur sanırım
Kızlar Bebek şampuanı sebamed almıştım öğrendimki içeriği kötüymüş hrmen yeni almam lazım ne önerirsiniz.içeriği temiz. Bir de pişik için ne kullanıyorsunuz
Ben incia kullanıyorum temiz içerikli pişik kreminden de memnun kaldım
Onu inceledim ama cazip gelmedi. Deerma 628s, ve weewell 740 arasında kalmıştım. Weewell sipariş ettim bugün
Canım bende weewell740 var geçen sene almıştık ama odanın nem seviyesini hiç yükseltmiyordu sabaha kadar çalışmasına rağmen. Birde çeşme suyu koyuyorduk çünkü çok tüketiyorum ve evin heryeri bembeyaz toz olmuştu kafayı yiyecektim. Ben şimdi başka makina almayı düşünüyorum

Bize 1 aylik kntrolune gelin dien bile olmadi ki sadece saglik ocagina gidecegmi biliyorum asi icin okadar
Doktor kendi not aliyo randevu verio bize mesela simdi 2.ay asilari oldugu gun 2.ay kontrolune gidicez doktorla ilgili sanirim.bizim doktorumuz yonlendirmeleti gayet guzek yapio ama 1.ayda tum bebekler gidio doktora.kontroke

Back