• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kizlar ya bide benim oglusun burnu tikali gibi temizliyorum cikiyor ama hala boyle tikanik gibi, bildiginiz baska bir yontem varmi rahatlatmak icin:( gece dahada cogaliyor sanki, neden boyle oldu anlamadimm iki gundur boyle korkuyorum nefes alamicak diye, kendide sinir oluyor

Kizlar ya bide benim oglusun burnu tikali gibi temizliyorum cikiyor ama hala boyle tikanik gibi, bildiginiz baska bir yontem varmi rahatlatmak icin:KK43: gece dahada cogaliyor sanki, neden boyle oldu anlamadimm iki gundur boyle korkuyorum nefes alamicak diye, kendide sinir oluyor
Emerken mi oluyor? Sütte hırıltı yapıyor çünkü

Benim bebekte dünden beri öyle aspiratörle baya çektim sarı sarı geliyor ama hirilti geçmedi. Yarın 1 aylık doktor kontrolumuz vardı doktora soracağım bakalım
Bizimde yaaa bi caresini ariyorum bulamadimm 😫 haber verirmisin banadaa doktordan sonra, temizledigim halde o tikaniklik gecmiyorr

Hem icerken ama hem mesela emzik varkende agzinda? Ondanmi oluyor kii. Uykuya daldiginda normal nefes almaya basliyor ama arada tikaniklik sesi geliyor yinee
Genelge emerken benimkinde de oluyor ama normal dururken normal nefes aldığı için üstünde durmadım açıkçası

Canım bizimki gibi göbek fıtığı olabilir mi doğuştan, böyle dışarı doğru mu göbegi eğer öyle ise normalde çukurda kalan kisim siyah gibidir ya göbek deliğinin, bizimki mesela dışarı durduğu için rengi normal ten rengi gibi değil , kendiliğinden geçecek büyüdükçe diyor doktor
Bu sekilde mi sizin canım

Eklentiler

• 16A09128-2252-4E75-97D1-20DA14A2362E.jpeg
    16A09128-2252-4E75-97D1-20DA14A2362E.jpeg
    111,1 KB · Görüntüleme: 72
Burhaniyede de uok. 2. Ay aşısı için gelirse haber veririm dedi hemşire.

Geçmiş olsun canım. Aynı bizim ev hali bu. Ben gribim Aslan da dün ateşlendi gittik doktora. Şimdi yine ateşli. Öksürüyor, burnunu çekiyor yavrum. Sadece calpol şurup verdi. Yükselirse veriyorum. Burun yıkanması yapıyorum sık sık tıkanmasın diye.
Ayy cok gecmis olsun ya Rabbim kolayca atlatmayi nasip etsin 🤲 büyük korkum ya İnsallah benim minigimde hastalanmaz ya.Ev kalabalik olunca hastalikda bitmiyor ya 2 kizim ben olmustuk 2 gun oncede esim oldu simdide gorumcem oldu.Korkuyorum tekrar kizlarima bulasip basa sararsak die 🤦

Offf benimkinin neden böyle ya yarın 1. Ay kontrolüne götürcem ama çok moralim bozuk şu an kızarık Şişlik var hafif çocuğuma güzel bakamamış gibi hissediyorum ve bu durum beni gerçektrn üzüyor. 15. Gün doktora ve sonrasında sağlık ocağına götürdüm normal falan demişlerdi ama hiç normal değil bence. Hele ki sizin falan bi sürü kişinin sorunsuz düzelmiş.

Göbek düşünce tamamen normal deri mi kaldı sizde
Herkes farkı konularda sorun yaşıyor ve hepimize de kontrollerde normal deniyor. Biz haklı olarak her şeyin çok iyi olmasını istiyoruz. Ama öyle bir hayat yok sanırım.. her şey zamanla daha da iyi olacak.. sen gayet iyi bakıyorsun bazı şeyler bazı çocuklarda daha farklı seyrediyor. Ama sonunda hepsi bir noktada buluşuyor..

Back