• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Sizin aglama nobetleriniz kac saat suruyor?Biz 8 de baslasik bakalim ne zaman bitecek 🥱Baslarda gece 1 den sabah 5 e 6 ya kadar devam ederdi.Sonra gunduze dondu simdide aksam bu saatlerde oluyor.Gozleeinden yas geliyor aglarken ya baska bi skntisi yoktur İnsallah.Gaz damlasi veriorum gaz masaji yapiorum.Altini acioeum kakasini yaptriorum yine bile rahatlamio.Simdi ayagmda salliorum uyur gbi oldu yaziyorken yine gazi geliyor 🤦
Aynı bizim durum cnm, bir de gaz çıkardikca veya çıkarmak için ikindikca kusuyor🥺

Kizlar ya bide benim oglusun burnu tikali gibi temizliyorum cikiyor ama hala boyle tikanik gibi, bildiginiz baska bir yontem varmi rahatlatmak icin:KK43: gece dahada cogaliyor sanki, neden boyle oldu anlamadimm iki gundur boyle korkuyorum nefes alamicak diye, kendide sinir oluyor
O kıkırdak yapısı tam gelişmediği için gırtlaktan geliyor oda nemini %45-55 arasında tutmalısın zamanla gecıyormus

Kız nerelerdesin sen bebiş nasıl sen nasılsın
Gribi anca attıyorum canım. Girmedikçe sayfalar birikmiş geriden okumaya çalışıyorum. Kafamı toparladım bayağı, birde oğlum izin verdikçe evimi toparladım. Saçımı bile düzleştirebildim 😁 insan gibi yaşama yolunda emin adımlarla ilerliyorum 😘😘

Canım bende lansinoh elektrikli tekli var onda sağarken bile sıkılıyorum Manuel daha yavaş ve sıkıcı olur sanırım

Ben incia kullanıyorum temiz içerikli pişik kreminden de memnun kaldım

Canım bende weewell740 var geçen sene almıştık ama odanın nem seviyesini hiç yükseltmiyordu sabaha kadar çalışmasına rağmen. Birde çeşme suyu koyuyorduk çünkü çok tüketiyorum ve evin heryeri bembeyaz toz olmuştu kafayı yiyecektim. Ben şimdi başka makina almayı düşünüyorum
Eyvah eyvah neler söylüyorsun gııııııızzzzz 😂

Kalca ultrasyonuna ne zaman gidiyoruz kizlar cocuk doktorumu yonlendiriyordu
Biz 1 ay 14 günlük olunca çektirdik kalça. Zor bir işlem değil ama ultrason jeli sürülünce aşırı rahatsız oldu bebek. Yedek kıyafetle gidin bir de alt açma bezi vs alın oradaki sedyeye direk yatırmayın bebeği.

Bizde göz muayenesi tam 1 aylıkken yapıldı, rop muayenesi diye geçti baya detaylı baktılar prematüre bebek olduğu için.

rinapera rinapera sen bcg aşısını yaptırdın mı

Kalça ultrasonunda kilo önemli 6kg olunca çekilmiyor. Devlette çektirecekler ona göre önceden çocuk dr na gidip yönlendirmesini istiyor onlarda randevu veriyor usg biriminden haberiniz olsun.

Yarın sünnet yaptıracağız 21. Günümüzde. Dua edin çok ağrısı olmasın 😭 beni şimdiden stresi sardı başım ağrıyor onun canı yanacak diye. Ameliyathanede tek başına olduğunu düşününce ağlayasım geliyor 😭
Canım hiç dert etme yenidoğan sünneti kadar kolay birşey yokmuş yaşadım gördüm, 2 günde kendine geliyor, biz 7 günlükken yaptırmıştık, merak etme sizin de öyle olur

Eklentiler

• 45D7C409-D915-46A5-9361-9C797F589005.jpeg
    45D7C409-D915-46A5-9361-9C797F589005.jpeg
    101,6 KB · Görüntüleme: 94
O kıkırdak yapısı tam gelişmediği için gırtlaktan geliyor oda nemini %45-55 arasında tutmalısın zamanla gecıyormus
Oda nemini o aralıkta nasıl tutuyorsun
Eyvah eyvah neler söylüyorsun gııııııızzzzz 😂
Sorma makineyi satmayı düşünüyoruz 🤦🏻‍♀️ sen gelince dene bakalım artacak mı yoksa iade edersin

Arkadaşlar, bebeğinin kulağı katlanmış kulak dedikleri durumda olan var mı ? Aşağıda örnek bir resim var. Earwell dedikleri bir uygulama varmış. Ankara’da bir Dr ile görüştük 12.500 TL dedi. Silikondan bir kalıp koyuyorlar ve 4 ile 6 hafta arasında o kalıp duruyor , kulağın yapısı şekilleniyor. Benzer durum başına gelen kimse var mı ?

9A9639B8-E076-44F3-B319-A3DA1F654827.png

Kızlar bebeğinin göbek deliği bu şekilde olan var mı aranızda? Göbek fıtığı mı acaba bu😔
Yarın doktora götürücem ama merak ettim sizlerde de olan var mı😔

Eklentiler

• 20230116_005832.jpg
    20230116_005832.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 92
Arkadaşlar, bebeğinin kulağı katlanmış kulak dedikleri durumda olan var mı ? Aşağıda örnek bir resim var. Earwell dedikleri bir uygulama varmış. Ankara’da bir Dr ile görüştük 12.500 TL dedi. Silikondan bir kalıp koyuyorlar ve 4 ile 6 hafta arasında o kalıp duruyor , kulağın yapısı şekilleniyor. Benzer durum başına gelen kimse var mı ?

Eki Görüntüle 3192036
Bizim doğduğunda buna benzerdi ama düzeldi kendiliğinden yavaş yavaş

Back