- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #37.321
Yok canım değil,bizim göbek deliği çukurunda değil fıtık nedeniyle ondan siyah gibi görünüyor bizimBu sekilde mi sizin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım değil,bizim göbek deliği çukurunda değil fıtık nedeniyle ondan siyah gibi görünüyor bizimBu sekilde mi sizin canım
Aynı bizim durum cnm, bir de gaz çıkardikca veya çıkarmak için ikindikca kusuyorSizin aglama nobetleriniz kac saat suruyor?Biz 8 de baslasik bakalim ne zaman bitecek Baslarda gece 1 den sabah 5 e 6 ya kadar devam ederdi.Sonra gunduze dondu simdide aksam bu saatlerde oluyor.Gozleeinden yas geliyor aglarken ya baska bi skntisi yoktur İnsallah.Gaz damlasi veriorum gaz masaji yapiorum.Altini acioeum kakasini yaptriorum yine bile rahatlamio.Simdi ayagmda salliorum uyur gbi oldu yaziyorken yine gazi geliyor
O kıkırdak yapısı tam gelişmediği için gırtlaktan geliyor oda nemini %45-55 arasında tutmalısın zamanla gecıyormusKizlar ya bide benim oglusun burnu tikali gibi temizliyorum cikiyor ama hala boyle tikanik gibi, bildiginiz baska bir yontem varmi rahatlatmak icin gece dahada cogaliyor sanki, neden boyle oldu anlamadimm iki gundur boyle korkuyorum nefes alamicak diye, kendide sinir oluyor
Gribi anca attıyorum canım. Girmedikçe sayfalar birikmiş geriden okumaya çalışıyorum. Kafamı toparladım bayağı, birde oğlum izin verdikçe evimi toparladım. Saçımı bile düzleştirebildim insan gibi yaşama yolunda emin adımlarla ilerliyorumKız nerelerdesin sen bebiş nasıl sen nasılsın
Eyvah eyvah neler söylüyorsun gııııııızzzzzCanım bende lansinoh elektrikli tekli var onda sağarken bile sıkılıyorum Manuel daha yavaş ve sıkıcı olur sanırım
Ben incia kullanıyorum temiz içerikli pişik kreminden de memnun kaldım
Canım bende weewell740 var geçen sene almıştık ama odanın nem seviyesini hiç yükseltmiyordu sabaha kadar çalışmasına rağmen. Birde çeşme suyu koyuyorduk çünkü çok tüketiyorum ve evin heryeri bembeyaz toz olmuştu kafayı yiyecektim. Ben şimdi başka makina almayı düşünüyorum
Daha rahat 1 ayları var canımne zaman ilgilerini çeker acaba. Seslere tepki veriyor ama çıngırak ile demediğimde daha tepki vermiyor çünkü
Biz 1 ay 14 günlük olunca çektirdik kalça. Zor bir işlem değil ama ultrason jeli sürülünce aşırı rahatsız oldu bebek. Yedek kıyafetle gidin bir de alt açma bezi vs alın oradaki sedyeye direk yatırmayın bebeği.Kalca ultrasyonuna ne zaman gidiyoruz kizlar cocuk doktorumu yonlendiriyordu
Geçmiş olsun canımYok canım değil,bizim göbek deliği çukurunda değil fıtık nedeniyle ondan siyah gibi görünüyor bizim
Canım hiç dert etme yenidoğan sünneti kadar kolay birşey yokmuş yaşadım gördüm, 2 günde kendine geliyor, biz 7 günlükken yaptırmıştık, merak etme sizin de öyle olurYarın sünnet yaptıracağız 21. Günümüzde. Dua edin çok ağrısı olmasın beni şimdiden stresi sardı başım ağrıyor onun canı yanacak diye. Ameliyathanede tek başına olduğunu düşününce ağlayasım geliyor
Yok artık tam zamanında doğurmuşuzArkadaş göz muayenesi için sormuş 370 gibi bir şey dedi tam emin değilim ama yüzde seksen oranında zam gelmiş dediler.
Bende onu düşündüm doğum falan baya artmıştır herhaldeYok artık tam zamanında doğurmuşuz
Oda nemini o aralıkta nasıl tutuyorsunO kıkırdak yapısı tam gelişmediği için gırtlaktan geliyor oda nemini %45-55 arasında tutmalısın zamanla gecıyormus
Sorma makineyi satmayı düşünüyoruz sen gelince dene bakalım artacak mı yoksa iade edersinEyvah eyvah neler söylüyorsun gııııııızzzzz
Cihaz ile dustukce calıstırıyoruz.kalorifer üzerine ıslak havluda ıyı bir oda nemlendirici siOda nemini o aralıkta nasıl tutuyorsun
Sorma makineyi satmayı düşünüyoruz sen gelince dene bakalım artacak mı yoksa iade edersin
Bizim doğduğunda buna benzerdi ama düzeldi kendiliğinden yavaş yavaşArkadaşlar, bebeğinin kulağı katlanmış kulak dedikleri durumda olan var mı ? Aşağıda örnek bir resim var. Earwell dedikleri bir uygulama varmış. Ankara’da bir Dr ile görüştük 12.500 TL dedi. Silikondan bir kalıp koyuyorlar ve 4 ile 6 hafta arasında o kalıp duruyor , kulağın yapısı şekilleniyor. Benzer durum başına gelen kimse var mı ?
Eki Görüntüle 3192036
Markası ne makinenin memnun musunCihaz ile dustukce calıstırıyoruz.kalorifer üzerine ıslak havluda ıyı bir oda nemlendirici si