- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #37.341
Pisiğe zeytinyağı kullanıyorum.Kızlar Bebek şampuanı sebamed almıştım öğrendimki içeriği kötüymüş hrmen yeni almam lazım ne önerirsiniz.içeriği temiz. Bir de pişik için ne kullanıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pisiğe zeytinyağı kullanıyorum.Kızlar Bebek şampuanı sebamed almıştım öğrendimki içeriği kötüymüş hrmen yeni almam lazım ne önerirsiniz.içeriği temiz. Bir de pişik için ne kullanıyorsunuz
Benim kız 2780 doğdu 2600e düştü. İlk ay 700 gram aldı 3300 oldu, 2.ay tam 1 kilo almış şu an 4300. Anne sütü iciriyorum sadece, erken doğduğu için biraz zayıf doğdu bebiş 36 haftalık. Maşallah senin oğlanaIyii senindee bencee, benimkide iste genelde 110/120 iciyor doyuyorr ama bazen 130/140 icmek istiyorr aksam ustu filan. Bizim bugun 40miz ciktii en son bir aylikken gittiydik kontrole 4850 gram olmustuu, tam bir kilo almisti dogum kilosunun ustune, seninki kac kiloo
2.ay kontrolünde gittik biz canımKalca ultrasyonuna ne zaman gidiyoruz kizlar cocuk doktorumu yonlendiriyordu
Perşembeye gün verdi sağlık ocağı 2 ay 1 haftalık olacak tam. İnşallah iyi geçer 3 tane birden olacağı için tırsıyorum biraz bir de acaba aşı var yok sıkıntı var mıdır diye de düşünüyorum yarın arayıp sorayım bari biBiz 1 ay 14 günlük olunca çektirdik kalça. Zor bir işlem değil ama ultrason jeli sürülünce aşırı rahatsız oldu bebek. Yedek kıyafetle gidin bir de alt açma bezi vs alın oradaki sedyeye direk yatırmayın bebeği.
Bizde göz muayenesi tam 1 aylıkken yapıldı, rop muayenesi diye geçti baya detaylı baktılar prematüre bebek olduğu için.
rinapera sen bcg aşısını yaptırdın mı
Bize de 2. Ay dediler.oğlumda da 2. Ayda yaptırdıkKızlar kalça ultrasonu 1. Ayda mı çekiliyo ya bize hastanenin verdiği kağıtta 2. Ayda diyor
Arkadaşlar, bebeğinin kulağı katlanmış kulak dedikleri durumda olan var mı ? Aşağıda örnek bir resim var. Earwell dedikleri bir uygulama varmış. Ankara’da bir Dr ile görüştük 12.500 TL dedi. Silikondan bir kalıp koyuyorlar ve 4 ile 6 hafta arasında o kalıp duruyor , kulağın yapısı şekilleniyor. Benzer durum başına gelen kimse var mı ?
Eki Görüntüle 3192036
Ağlarken memede sakinlesiyor mu bizimki öyle meselaSizin aglama nobetleriniz kac saat suruyor?Biz 8 de baslasik bakalim ne zaman bitecek Baslarda gece 1 den sabah 5 e 6 ya kadar devam ederdi.Sonra gunduze dondu simdide aksam bu saatlerde oluyor.Gozleeinden yas geliyor aglarken ya baska bi skntisi yoktur İnsallah.Gaz damlasi veriorum gaz masaji yapiorum.Altini acioeum kakasini yaptriorum yine bile rahatlamio.Simdi ayagmda salliorum uyur gbi oldu yaziyorken yine gazi geliyor
1 haftadır gelmiyordu. Dün yine gelmiş lekelenme şeklinde.Kızlar kanamalarınız kesildi mi?benim 35 gün falan oldu hala az az geliyor
Hangi mamayı kullandınız?Benim oğlum masanın tatlı tadına alışınca beni emmek istemedi bende doğru düzgün sagamayinca iş yerinde sütüm iyiden kesildi
Kalca ultrasyonuna ne zaman gidiyoruz kizlar cocuk doktorumu yonlendiriyordu
Bizim hastaneden çıkarken cocuk doktorunun verdiği kağıtta 2.ay yazıyordu, sonra takipli olduğumuz doktorda 2.ay icinde dedi, bu çarşambaya randevu aldım 1 ay 3 haftalik olacak doktor olur demişti. Devlet hastanesinde takipliyiz biz sadece pazartesi ve çarşamba geliyormuş radyolog inşallah başka zamana gün vermeden aynı gün çekerler.Kızlar kalça ultrasonu 1. Ayda mı çekiliyo ya bize hastanenin verdiği kağıtta 2. Ayda diyor
Canım doğumdan sonra kullanılan multi vitaminler var onlardan almak lazım mutlaka yoksa toparlamak zor oluyor bir de ben demir hapına falan fa devam ediyorum halaKızlar 2 ay oldu sezeryan olalı ve sezeryandan beri neden sürekli hastayım. 2 aydır geçmeyen bir grip salgın var desek evden dısarı cıkmıyorum ki. En sonunda dedim doktora neden amelıyattan beri böyleyim diye bağışıklığını düşürdüğü için dedi ama kurtulamıyorum gripten tam 2 ay oldu. Sezeryan olanlarda oldumu hiç böyle nasıl geçirdiniz ya
44 gün oldu hala devam ediyorKızlar kanamalarınız kesildi mi?benim 35 gün falan oldu hala az az geliyor
Nasıl geçti canım? Biz de 3 gün sonra gideceğiz ben de gerginim şimdiden. 3 aşı olması biraz gözümü korkuttuGünaydınn güzellikler. Biz saat 10 da 2.ay aşımızı olacağız elim ayağım titriyor. Umarım kolay atlatırız
AptamilHangi mamayı kullandınız?
Çok şükür bitti gitti. Tabii ağladı hele 3.cünden sonra sesi gitti ama en fazla 10 sn sürdü kendine geldi hemen şimdi takip edeceğim inşallah ateşi çıkmadan biter bu süreç (ebe 38 e kadar müdahale etme dedi)Nasıl geçti canım? Biz de 3 gün sonra gideceğiz ben de gerginim şimdiden. 3 aşı olması biraz gözümü korkuttu
Doğrusu memnun degilim eski bayagı kayınvalidem in sinboMarkası ne makinenin memnun musun
Çok şükür canım hadi geçmiş olsun. Bana da doktor 38i geçerse müdehale et dedi. Fitil ve calpol yazdı evde bulunsun diyeÇok şükür bitti gitti. Tabii ağladı hele 3.cünden sonra sesi gitti ama en fazla 10 sn sürdü kendine geldi hemen şimdi takip edeceğim inşallah ateşi çıkmadan biter bu süreç (ebe 38 e kadar müdahale etme dedi)
Of ben de kara kara düşünüyorum şu aşıyıÇok şükür canım hadi geçmiş olsun. Bana da doktor 38i geçerse müdehale et dedi. Fitil ve calpol yazdı evde bulunsun diye