- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #37.261
Memede uyumak istiyo hep ağzında olacak bizimkjHahah aynı kızzz. Bende zorla beşik sallaya sallaya uyuttum 2 saattir uyuyor maaşallah diyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Memede uyumak istiyo hep ağzında olacak bizimkjHahah aynı kızzz. Bende zorla beşik sallaya sallaya uyuttum 2 saattir uyuyor maaşallah diyeyim
Elle denedim de çok beceremedim ya biraz geliyor süt sonrası gelmiyorBende var canım wee nin, ilk dogumda isteyken sagmak için almıştım. Başta büyük rahatlık geldi, sonra bi gün bi aparatı unutmuşum elle sagdim. Elle sağım daha rahat geldi açıkçası. Şimdi de bazen elektrikliyi kullanıyorum bazen manueli. Yani rahat ama elle sagabiliyorsan gerek yok
Öyle çoraplar var ben oğluma almıştım ayağını hareket ettirdikçe ses çıkıyordu hoşuna gitmişti baya oyalanıyordu öyle ama o zaman büyüktü biraz daha. Bebekleri ne kadar oyalar bilemedimAğlıyorsa yorucu olur ama ağlamıyorsa bırak takılsın bence. Bu bebelerin ayağına çıngırak almak lazım o sesle takılırlar
Ben hep laktozsuz içiyorum ama zerre bi değişim yok bebiş için , maalesef bitmiyor sancı ama senin için tabiki sindirimi daha kolay olurKızlar ben bir şey farkettim. Bizde normal süt çok gaz yapıyor. Laktozsuz aldım şimdi onu deniyorum. Bir de ben sürekli süt içen bir insandım. Bakalım laktozsuz işe yarayacak mı
Çekiyorum canım ama gelen bişey yok çocuk hırıl hırıl napıcamı şaşırdımSümük yok demek ki kuzu aspiratörle de çekiyor musun en son
Videoları var aslında zamanla alışıyor insan ve çoğalıyor süt. Manuel pompa iyi bir alternatif sürekli kullanmayacaksan. Sürekli kullanacaksan kesinlikle elektrikli bakmaya çalış canımElle denedim de çok beceremedim ya biraz geliyor süt sonrası gelmiyor
İlk kızımda biogaia kullandık tam 15.gun etki etti canım, hergun düzenli aynı saatte vermen gerek. Bu kızımda da kullanıyorum ama genellikle kusuyor ondan etkisi olmuyor sanırım. İnşallah sizde fayda ederKizlarrr sizin kuzular nekadar sut iciyor yaa, benimki tontis olma yolundada acaba cokmu veriyorumm diye dusunuyorum, ama istiyoo iciyor bilemedim, bazen cekiyorum yeter diye agliyor devam etmek istiyor
Sagip veriyorum ben hep ortalama 900/1000 ml iciyor gunde. Bide gaz damlasini degistirdim dunden beri bio gaia’ya gecis yaptik insaAllah bunun daha cok faydasi olur yavrum kivranip duruyor kac gundur agridan kullanan varmi o damlayi? Sab simplex kullaniyorduk ama cok etki etmiyor gibime geldi onu biraktim
Benimki 36 haftalık doğdu ama atak haftaları normal gidiyor gibi ya, 6-8 haftalarda değişmişti tam. Bakalım diğer atak dönemleri de tutacak mı belki onlar farklı olurBeklenen doğum tarihine göre hesaplanıyormuş. Her atak dönemine üç hafta geriden başlayacağımız için ataksız takılıyoruz biz şimdilik
Ben emzirdigim için çok sağmıyorum ama dün sağdım ne kadar içebiliyo diye 100 içince doydu max 110 içebildi. 2 ay 3 günlük. Total 800 falan iciyordur sanırım en fazla göğüsten biraz daha çok bile çekse. Senin bebişin kilosu nasıl?Kizlarrr sizin kuzular nekadar sut iciyor yaa, benimki tontis olma yolundada acaba cokmu veriyorumm diye dusunuyorum, ama istiyoo iciyor bilemedim, bazen cekiyorum yeter diye agliyor devam etmek istiyor
Sagip veriyorum ben hep ortalama 900/1000 ml iciyor gunde. Bide gaz damlasini degistirdim dunden beri bio gaia’ya gecis yaptik insaAllah bunun daha cok faydasi olur yavrum kivranip duruyor kac gundur agridan kullanan varmi o damlayi? Sab simplex kullaniyorduk ama cok etki etmiyor gibime geldi onu biraktim
Canım bizimki gibi göbek fıtığı olabilir mi doğuştan, böyle dışarı doğru mu göbegi eğer öyle ise normalde çukurda kalan kisim siyah gibidir ya göbek deliğinin, bizimki mesela dışarı durduğu için rengi normal ten rengi gibi değil , kendiliğinden geçecek büyüdükçe diyor doktorOfff benimkinin neden böyle ya yarın 1. Ay kontrolüne götürcem ama çok moralim bozuk şu an kızarık Şişlik var hafif çocuğuma güzel bakamamış gibi hissediyorum ve bu durum beni gerçektrn üzüyor. 15. Gün doktora ve sonrasında sağlık ocağına götürdüm normal falan demişlerdi ama hiç normal değil bence. Hele ki sizin falan bi sürü kişinin sorunsuz düzelmiş.
Göbek düşünce tamamen normal deri mi kaldı sizde
Ben pişik için hametan merhem kullanıyorum sarı olanı, mavi olan da olur dedi doktoruma sordum ,normal pişik kremlerine göre daha etkili ,kızarıklık gördüğümde sürüyorumKızlar Bebek şampuanı sebamed almıştım öğrendimki içeriği kötüymüş hrmen yeni almam lazım ne önerirsiniz.içeriği temiz. Bir de pişik için ne kullanıyorsunuz
Yaa hadi insaAllahhh icim gidiyor o kivrandikca sizinde kusmalariniz biterse faydasini gorursun insaAllahhİlk kızımda biogaia kullandık tam 15.gun etki etti canım, hergun düzenli aynı saatte vermen gerek. Bu kızımda da kullanıyorum ama genellikle kusuyor ondan etkisi olmuyor sanırım. İnşallah sizde fayda eder
Iyii senindee bencee, benimkide iste genelde 110/120 iciyor doyuyorr ama bazen 130/140 icmek istiyorr aksam ustu filan. Bizim bugun 40miz ciktii en son bir aylikken gittiydik kontrole 4850 gram olmustuu, tam bir kilo almisti dogum kilosunun ustune, seninki kac kilooBen emzirdigim için çok sağmıyorum ama dün sağdım ne kadar içebiliyo diye 100 içince doydu max 110 içebildi. 2 ay 3 günlük. Total 800 falan iciyordur sanırım en fazla göğüsten biraz daha çok bile çekse. Senin bebişin kilosu nasıl?
Elektrikli var canım bozuldu sandım o yüzden manuel alayım demiştim ama bozulmamış. Yine de manuel alıcam bir tane işe falan başlarsam kolaylık olur diye düşündümVideoları var aslında zamanla alışıyor insan ve çoğalıyor süt. Manuel pompa iyi bir alternatif sürekli kullanmayacaksan. Sürekli kullanacaksan kesinlikle elektrikli bakmaya çalış canım
İlk kızımda biogaia kullandık tam 15.gun etki etti canım, hergun düzenli aynı saatte vermen gerek. Bu kızımda da kullanıyorum ama genellikle kusuyor ondan etkisi olmuyor sanırım. İnşallah sizde fayda eder
Canım biberon verdiğimde 140 ml içiyor ama memede o kadsr içmiyor bence çünkü uyuyakalıyor.Kizlarrr sizin kuzular nekadar sut iciyor yaa, benimki tontis olma yolundada acaba cokmu veriyorumm diye dusunuyorum, ama istiyoo iciyor bilemedim, bazen cekiyorum yeter diye agliyor devam etmek istiyor
Mustela kullanıyorum şampuan. Pişik için sudocremKızlar Bebek şampuanı sebamed almıştım öğrendimki içeriği kötüymüş hrmen yeni almam lazım ne önerirsiniz.içeriği temiz. Bir de pişik için ne kullanıyorsunuz
Sırtında var mı hırıltı yoksa burnundan mı geliyorÇekiyorum canım ama gelen bişey yok çocuk hırıl hırıl napıcamı şaşırdım
Teşekkürm ederim mutlaka deniycemAynı problemi bizde yaşıyoruz internette bi video ile karşılaştım onu uyguladım bugün arka arkaya gaz çıkardı sonra kakasını yaptı ve mışıl mışıl uykuya daldı sizde deneyin belki işe yarar. İki yemek kaşığı zeytin yağını biraz ocakta pişiriyorsunuz ılık hale gelince içine 10 -15 damla tatlı elma yağı koyuyorsunuz 1 damlada kekik yağı. Ben hazır satılanlardan koydum kekik yapını çünkü onlar daha az yakıyor bu üçünü koyup karıştırıyorsunuz ve bebişin ayaklarına göbeğine ve sırtına sanki spadaymış gibi masaj yaparak azcık sürüyordunuz ayaklarıyla sürdükten sonra bisiklet çevirme çekme hareketleri yaptım çok rahatladı umarım sizi de rahatlatır