- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #37.241
Kızlar 35 haftalık doğum yapan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
35+1de dogum yaptimKızlar 35 haftalık doğum yapan var mı ?
Keşke yarım saat sonra sakinleşip benimki de uyusaya benim kızım da iki akşamdır inanılmaz bir enerji patlaması yaşıyor. Karnı tok altı temiz uyuması beklenirken bir başlıyor hareketlenmeye kollar bacaklar bir saniye durmuyor. Ben yatağa bırakıyorum, dönencenin müziğini açıyorum ama o an duyduğunu hiç sanmam. yarım saat sürüyor bu hareketlilik. Sonra sakinleşiyor ve uyuyor. Neden böyle yapıyor bilmiyorum ama bu hafta canı böyle istedi herhalde diyorum
Bize de hemen 2. gun hastanede k vit damla olarak basladilar 3 gun kullandik orada eve vermediler ama göbekle ilgili sorun yasamadikYaaa ciddi misiniz k vit nasıl kullanıyordunuz damla mı ? Dr umuz hiç önermedi. Ciddi bi şeyse diye aklım çıkıyor
Mochi aldım ben , bebiş birini emerken diğerini aynı anda sağıyorum 10 dk falan sürüyor dolması , vakumu çekip bekliyorum aşırı da zahmetsizKızlar manuel pompa kullanan var mı memnun musunuz ne kadar sürede sağlıyor sütü ve kolay mı ay çok soru sordum kullanan varsa fikrini yazabilir mi
Bende var canım wee nin, ilk dogumda isteyken sagmak için almıştım. Başta büyük rahatlık geldi, sonra bi gün bi aparatı unutmuşum elle sagdim. Elle sağım daha rahat geldi açıkçası. Şimdi de bazen elektrikliyi kullanıyorum bazen manueli. Yani rahat ama elle sagabiliyorsan gerek yokKızlar manuel pompa kullanan var mı memnun musunuz ne kadar sürede sağlıyor sütü ve kolay mı ay çok soru sordum kullanan varsa fikrini yazabilir mi
Bizimkisi hep huzursuz ağlak modda acaba erken doğduğu için mi diyorum35+1de dogum yaptim
Ağlıyorsa yorucu olur ama ağlamıyorsa bırak takılsın bence. Bu bebelerin ayağına çıngırak almak lazım o sesle takılırlarKeşke yarım saat sonra sakinleşip benimki de uyusa
Var aman çok yorucuKızlar manuel pompa kullanan var mı memnun musunuz ne kadar sürede sağlıyor sütü ve kolay mı ay çok soru sordum kullanan varsa fikrini yazabilir mi
Benimki 8. Gün düştü. Hiç kanama leke vs sorun olmadı kuzuKızlar bebeklerinizin göbeği tamamen ne zaman normale döndü? 31 günlüğüz hala zıbını batıyo kızarıklık falan var deliğin içinde normal mi?
Ağlıyor. Ağlamasa sorun yok zatenAğlıyorsa yorucu olur ama ağlamıyorsa bırak takılsın bence. Bu bebelerin ayağına çıngırak almak lazım o sesle takılırlar
Erken dogumla ilgili olabilir tabi ki cunku ataklarda ve diger herseyde 5hafta geride geliyor aslinda. Su an iki aylik benim bebegim ama aslinda 3haftalik olacakti zamaninda dogsaydi. Belki ben yanlis dusunuyorumdur ama ben internetten birseyin sebebine bakinca oldugu hafta degilde 5hafta geriye donup bakiyorum.Bizimkisi hep huzursuz ağlak modda acaba erken doğduğu için mi diyorum
Ben king almistim muhar makinesi arada kullaniyorum memnunumBen alacağım araştırıyorum 2 model arasında kaldım
Offf benimkinin neden böyle ya yarın 1. Ay kontrolüne götürcem ama çok moralim bozuk şu an kızarık Şişlik var hafif çocuğuma güzel bakamamış gibi hissediyorum ve bu durum beni gerçektrn üzüyor. 15. Gün doktora ve sonrasında sağlık ocağına götürdüm normal falan demişlerdi ama hiç normal değil bence. Hele ki sizin falan bi sürü kişinin sorunsuz düzelmiş.Var aman çok yorucu
Benimki 8. Gün düştü. Hiç kanama leke vs sorun olmadı kuzu
Delik görünümü var sadece göbek deliği gibi duruyor yani dışarda bir şey yok görünen.Offf benimkinin neden böyle ya yarın 1. Ay kontrolüne götürcem ama çok moralim bozuk şu an kızarık Şişlik var hafif çocuğuma güzel bakamamış gibi hissediyorum ve bu durum beni gerçektrn üzüyor. 15. Gün doktora ve sonrasında sağlık ocağına götürdüm normal falan demişlerdi ama hiç normal değil bence. Hele ki sizin falan bi sürü kişinin sorunsuz düzelmiş.
Göbek düşünce tamamen normal deri mi kaldı sizde
Ay al bendende okadar yaaa misil misil uyuyan cocuk iki gundur bi degistii uyumak istemiyor agliyor sanci giriyo sanirimm bilemiyorum ama sanirim bi gecismi acabaa umarim tekrar eski haline doner uyku gozlerinden akiyo inat ediyo resmen ya. Simdi zorla uyuttum bakalim 3 saattirKızlar emip uyuyan, gündüz toplam maximum 4 saat uyanık kalan bebeme dünden beri bir şey oldu. Uyuyor memede yatağa koyuyorum adile Naşit gibi bakmaya başlıyor gözlerini pörtletip. Asla uykuya dalmıyor direniyor. Kafayı yemek üzereyim
Öncelikle Allah bu zor günleri atlatman için güç ve kuvvet versin canım. Biz turner sendromu denilince randevu aldık 1 hafta içinde gittik genetiğe. Bunun bebekle alakası yok canım . Beklemenizi gerektirecek bir şey yok. İçin rahatlaması adına söyleyeyim. Her 2.500 gebeliğin birinin başına gelen bir şey. Tekrar olma ihtimali çok düşük demişti genetik doktoru. İçiniz rahat olsun şimdiden. Ondan 3 ay sonra hamile kaldım tekrar ve şu an 2 aylık bir oğlum var. Rabbim sizede sağlıkla bir evlat nasip etsin inşallahmerhaba benim de turner sendromu sebebiyle 13 haftalik gebeligim sonlandirildi genetik testini hemen mi yaptınız 1 ay beklediniz mi dna sının vucuttan temizlenmesi icin
Hahah aynı kızzz. Bende zorla beşik sallaya sallaya uyuttum 2 saattir uyuyor maaşallah diyeyimAy al bendende okadar yaaa misil misil uyuyan cocuk iki gundur bi degistii uyumak istemiyor agliyor sanci giriyo sanirimm bilemiyorum ama sanirim bi gecismi acabaa umarim tekrar eski haline doner uyku gozlerinden akiyo inat ediyo resmen ya. Simdi zorla uyuttum bakalim 3 saattir
Kız nerelerdesin sen bebiş nasıl sen nasılsınÖncelikle Allah bu zor günleri atlatman için güç ve kuvvet versin canım. Biz turner sendromu denilince randevu aldık 1 hafta içinde gittik genetiğe. Bunun bebekle alakası yok canım . Beklemenizi gerektirecek bir şey yok. İçin rahatlaması adına söyleyeyim. Her 2.500 gebeliğin birinin başına gelen bir şey. Tekrar olma ihtimali çok düşük demişti genetik doktoru. İçiniz rahat olsun şimdiden. Ondan 3 ay sonra hamile kaldım tekrar ve şu an 2 aylık bir oğlum var. Rabbim sizede sağlıkla bir evlat nasip etsin inşallah
Bakamadım gibi düşünme canım Allah uzun ömür versin daha önümüzde uzun zamanlar var inşallah düzeltirsin 1 tane kırık not oldu diye sikma canını :)) geçici biseydir inş. Senden değildir hem napabilirsin ki senOfff benimkinin neden böyle ya yarın 1. Ay kontrolüne götürcem ama çok moralim bozuk şu an kızarık Şişlik var hafif çocuğuma güzel bakamamış gibi hissediyorum ve bu durum beni gerçektrn üzüyor. 15. Gün doktora ve sonrasında sağlık ocağına götürdüm normal falan demişlerdi ama hiç normal değil bence. Hele ki sizin falan bi sürü kişinin sorunsuz düzelmiş.
Göbek düşünce tamamen normal deri mi kaldı sizde