2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar ya bu fışkırarak kusma nasıl oluyor, bizimki sürekli kusuyor dün surupla damlaya başladık bugün yine kustu daha etki etmedi sanırım ama fışkırarak kusma olayını bilmiyorum gözümde canlanmiyor bazen dik tutarken veya yatarken ileri doğru kustugu da oluyor ,çoğunlukla peynir kesiği şekilde gaz cikarirken, ama hem kendi üstü hem benimki illa batıyor ıslanıyor fışkırarak kusma dediği nasıl birşey nasıl ayırt edeceğim normal kusmadan

Ben gündüz meme veriyorum ama benimki memeyi kıstırıyor resmen ozaman alev alev yanıyor bazen emzirmiyorum biraz meme düzelsin diye sağıyorum.şöyle emziriyorsam arkasından sağıyorum çünkü tam boşaltamıyor.30 cc falan içtiyse 60 cc sağdığım sütten ya da mama veriyorum.gece mama veriyorum.sütüm 50 cc çıkıyor 3 saatte. Bebek 90 cc içiyor.benim süt artı mamadan ziyade gündüz anne sütü gece mama şeklinde gidiyor her öğün 90 cc

Kızlar ne tüketiyorsunuz ben gaz yapacak diye aynı şeyleri yemekten bıktım.bakliyata cesaret edemiyorum zaten.çorba tarhana yayla şehriye, sebze olarak ıspanak giyebiliyorum sadece, ette sıkıntı yok.siz sebze olarak ne tüketiyorsunuz gaz yapmaması için?

Kızlar ben bugün kontrol sonrası biraz yürüdüm markete girdim falan yarım saat Kdar dışarıdaydım 18 gün oldu doğum yapalı bişey olur mu hasta falan olmam dimi bana 40 gün çıkma diyolarda.

Kızlar ben bugün kontrol sonrası biraz yürüdüm markete girdim falan yarım saat Kdar dışarıdaydım 18 gün oldu doğum yapalı bişey olur mu hasta falan olmam dimi bana 40 gün çıkma diyolarda.
Sen kendini iyi hissediyorsan cik gez bisey olmaz iyi hissetmiyorsanda cik ama cok uzun yurume. Ben dogumdan iki gun sonra cikip gezdim araba kullandim bebek 3 haftalikken gezmelere goturdum.

Kızlar benim Gine sorun annemle bana o kadar laflar sayıyorki sen delisin diyor bana el atsın diye geliyor bebeği iki pışpışlıyor gece uyanması yok bana sen yapacaksın diyor tüm ev işlerini laflar sayıyor
Beni deli etti birde bebeğimiz 10 yıl sonra oldu kendisine laf söyleyincede üzülüyorum tansiyon hastası ancak bana çok yükleniyor kendimde herkes gibi bebeğe bakınca evde bir şey yapamıyorum inanın napacağımı şaşırdım kimseyi istemiyorum .Karşı komşuma espri yaptım yaşı büyük kadın diyorki sıkıştığında bana yaz diye bende tamam dedim neden öyle diyormuşum bebeğe bakamıyor diyecek diyor

Şimdi bizim bazı bebeler sürekli emiyor ya yarım saatte bir 5 dk fa bir felan asıl emme saatine doymak için süt kalmıyor .
normalde bizim ki 15 dl emince doyuyor çıkarıyor memeyi. Ama gün içinde her kriz qnında emmek istiyor 5 dk 4 dk kadar emiyor. Süt kalmıyor asıl emmeye.

Evet bende de öyle olurdu sonra çok acıkınca ağlama krizlerine giriyordu.hastanedeyken öyleydi 24 saat memedeydi bende perişan olmuştum o da bir türlü doymuyordu

Ben bakliyat yiyorum ya içine kimyon koyuyorum. Ama bulgur gaz yaptı bize onada baharat olmayacağı için yememeye çalışıyorum. Yersem kimyon çayı içiyorum

Mantar ve kereviz de yiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…