- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #36.861
Evet dün dolma yemiştimSarma dolma yeşillik bir şey yediysen o zaman oluyor bu ben ne zaman Dolmaya da sarma yiyeyim kakası Bu renk oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet dün dolma yemiştimSarma dolma yeşillik bir şey yediysen o zaman oluyor bu ben ne zaman Dolmaya da sarma yiyeyim kakası Bu renk oluyor
Teşekkürler canımGünde 2 defa veriyorum sabah 8 akşam 8. Ama sanan öğle akşam 5 er de verebilirsin
Ben 10 kilo aldım 10 u da gitti. Daha vermemek için uğraşıyorum iyice cenaze gibi olcam
Normal. Hepsi yemyeşil bile oluyor bazen
Ben 12 gün öncede olmuştum antibiyotik kullandım öyle geçti. Dün yine oldum. Yine antibiyotiğe başladım. Çok perişanım ona rağmen. Bir doktora gidin isterseniz ilerlerse daha kötü oluyorBende emziriyorum sagiyorumda ama ayni sekilde kizariklik ve aci var högsumde bide atesim cikti siz ne yaptiniz gecti mi
Göbeğim pörsük pörsük sinir oluyorum. O kahverengi çizgide 40ında gidecek dediler ama hiç gidesi yok17 kilo aldım 10 u doğumdan sonraki ilk 1 haftada gitti 7 si gitmiyor ya göbek de inmedi açıkçası eskiden dümdüzdüm şu an hala biraz şiş bi göbeğim var sizin göbekler tamamen indi mi ? Bi de bu kahverengi çizgi var ya karında o hala geçmedi benim. geçen var mı?
Ahahaha benimkide yamuk çok sinir bozucuBenim de duruyor o çizgi canım , hatta yamuk iniyor aşağıyadiyorum dümdüz çizgiydi niye yamuldu acaba
Yarım göbeğim duruyor canım. Doktor korse kullan, aslan perçemi çayı iç, göbeğinin üstüne yat dedi. Ekzersiz verdi.17 kilo aldım 10 u doğumdan sonraki ilk 1 haftada gitti 7 si gitmiyor ya göbek de inmedi açıkçası eskiden dümdüzdüm şu an hala biraz şiş bi göbeğim var sizin göbekler tamamen indi mi ? Bi de bu kahverengi çizgi var ya karında o hala geçmedi benim. geçen var mı?
Benim de kayınvalidem bizimle ama Pazar günü eşim evde ben yalnız kalmıyorum diye kendisi gezmeye gidiyorBen 2günde bir duş alabiliyorum anca bazen azda olsa saçimi düzlestiriyorum üstunden kendimi iyi hissetmek içineşimle bebek uyuyunca geceleri mutlaka tv karsisinda 2 saat filan beraber zaman gecirmeye calisiyoruz pazar gunleride anneme birakip bi cay kahve iciyoruz ev islerine annemler yardimci oluyor sagolsunlar
Etkili gibi geldi bana ama zararlı değilmiş yan etkisi yokmuş ve en azından beni biseyler yapmış olmak psikolojikmen rahatlatıyor bi nebzeEtkili mi sence
Hem memeye çok yapıştırıyorum tam ağzını açtığı zaman hem de emerken biraz nazikçe ceneden aşağı doğru cekistiriyorumKızlar bebeğinizin dudakları dışa dönük emmesi için ne yapıyorsunuz benimki içe doğru kıstırıyor resmen
En son 40 dereceydi göğsüm ağrım ateşim halsizlik her şey vardı ama emdikçe sertlik geçtikçe bitti , yine de sen bilirsin canımSizinde kizariklik ve agri varmiydi cok doktora gideyim mi acaba bekleyeyim mi gecer mi evde
Ahh kızlar bende 18 kilo aldım 80le doguma gittim acikcasi dikkat etmedim doğumdan 2 hafta sonra tardıldım 72 1 hafta sonrada 69 oldum şuan da 69 yeme icmeyede çok dikkat etmiyorum çünkü sadece emziriyorum hafif göbekde kaldı doğumdan onceki kilodamda 62 iydi inşallah dönerim eski kilomaBen 12 gün öncede olmuştum antibiyotik kullandım öyle geçti. Dün yine oldum. Yine antibiyotiğe başladım. Çok perişanım ona rağmen. Bir doktora gidin isterseniz ilerlerse daha kötü oluyor
Göbeğim pörsük pörsük sinir oluyorum. O kahverengi çizgide 40ında gidecek dediler ama hiç gidesi yok
Ahahaha benimkide yamuk çok sinir bozucu
Gece 2 saatte 1 kalkıyorsan şükretmelisin. İlk bebeğimin 3 sene boyunca max. Uyku uzunlığu 45 dk idi. Sımdıkı yavrum 1,5 2 saatte 1 kalkıypr ya yemin ederim şükrediyorum dünya varmiş diyorum. Kendimi o derece hazırlamıştım uykusuzluğa.Kızlar bebekli hayata nasıl adapte oldunuz. Gece uyanmaları yüzünden sanki günler geçmiyor tek bir günü yaşıyorum gibi geliyor bebek uyanıkken rahat hissetmiyorum sanki her an benlik bi iş var gibi bu uyku düzenine de adapte olunuyo illaki yoksa bunca insan kliniklik olur ama nasıl. Ben nasıl gece 2 saatte bir kalkıp gündüz normal yaşantıya devam edebilirim
85le falan doğuma girdim sanırım 65 ile hamile kalmıştım. Eve geldikten 3 gün sonra 72'ye inmiştim. Orda kaldım. Aslında sağlıklı besleniyorum ama arada çikolata veya tatlı yiyorum o biraz etkiliyor sanırım kilomun inmemesini.Ya Kizlar dogum kilolari ve Istah ne durumda?
Ben 12 kg aldim, hastaneden eve geliste 6 kg gitmisti, iki haftadir yok sütüm olacak yok stres yok ac kalmiyim derken ayni kilodayim, yürüyüse cikmaya da zaman bulamiyorum. Istahimin da maasallahi var evi yiycem nerdeyse. Sizde durumlar nasil?
Ben de başladım sabahları çok erken uyanınca yulaflı sütlü smoothie yapıyorum öğlene doğru da normal kahvaltı. Arada araştırmalık kahve yanı bir şeyler, çok acıkırsam yemek türü. Annem geliyor bana haftada bir gün. İki üç çeşit zeytinyağlı yapıyor hani soğukken de yenilebilecek yemekler. İyi oluyor yoksa acıkınca ya dışardan söylüyorum ya da evde karbonhidrata sarıyorum. Akşam da normal yemek. Bir de geç saatte atıştırmayı bırakırsam tamamdır sanki.Bugün ben de başlayayım dikkat etmeye gerçekten bu böyle devam etmez. Fındık fıstık da yiyorum. Ben de onlarla devam edeyim senin gibi.. onların yanına biraz da kuru meyve eklesen senin için de daha iyi olur sanki canım..
Benim de pörsük ki hamileliğimden önce ince bel sımsıkı sıfır göbektim ons rağmen böyle kahve çizgi 40 günden uzun sürecek bence deBen 12 gün öncede olmuştum antibiyotik kullandım öyle geçti. Dün yine oldum. Yine antibiyotiğe başladım. Çok perişanım ona rağmen. Bir doktora gidin isterseniz ilerlerse daha kötü oluyor
Göbeğim pörsük pörsük sinir oluyorum. O kahverengi çizgide 40ında gidecek dediler ama hiç gidesi yok
Evvel günü iki üç kaşık fasulye pilav karıştırıp yedim.cok sıkıntı olmadı.yanloz fasulye çok iyi pişmiş olsnKızlar kuru fasülye ve nohut yiyen oldu mu? Nerden yedim bunu, yediğim burnumdan geldi, dediniz mi? :) ay sürekli aynı şeyleri yapmaktan bıktım canım kuru fasülye istiyor
Canım kilosuna göre keser mamayı, bizde kilo alımında düşük çıktığımız için her öğüne mama ekledi doktorumuz, kilo alımına göre azaltabilirim ya da devam diyebilirim dediBen ilk hamileliğimde 2 sene süt verdim 15 aylıkken adet olmuştum.baya rahat oluyor geç olmak.bizim de bugün tam 1 ayımız doldu.yarın aşımız var cumartesi de 1 ay kontrolü için doktora gideceğim.mamayı kes diyecek diye aklım çıkıyor hayatta doymaz benim 50 cc sütümle.bakalım inşallah gelişimi normaldir
Bende bi tek benimki yamuk sanıyodumBen 12 gün öncede olmuştum antibiyotik kullandım öyle geçti. Dün yine oldum. Yine antibiyotiğe başladım. Çok perişanım ona rağmen. Bir doktora gidin isterseniz ilerlerse daha kötü oluyor
Ya ben korse aldım , bedenini yanlış seçmişim bacağımdan geçmedikilot gibi olanlardan almıştım, iade etmeseydim ama şimdi olurdu , çünkü göbek çevrem 93 den 83 e düştü , nasıl bir korse almalı giymeli bilemiyorum, owli var bende kardeşim vermişti o da olmuyor s beden , eğer alıp memnun olduğunuz varsa bana da diyiverin kızlarcımYarım göbeğim duruyor canım. Doktor korse kullan, aslan perçemi çayı iç, göbeğinin üstüne yat dedi. Ekzersiz verdi.
Canım içine kimyon ekleyerek ye eğer yiyeceksen ama ben cesaret edemiyorum bebeğe gaz yapar diye , zaten bende gazman gibiyim düşünemiyorum yersem yaniKızlar kuru fasülye ve nohut yiyen oldu mu? Nerden yedim bunu, yediğim burnumdan geldi, dediniz mi? :) ay sürekli aynı şeyleri yapmaktan bıktım canım kuru fasülye istiyor
Sen her öğünde veriyormusun canımBen ilk hamileliğimde 2 sene süt verdim 15 aylıkken adet olmuştum.baya rahat oluyor geç olmak.bizim de bugün tam 1 ayımız doldu.yarın aşımız var cumartesi de 1 ay kontrolü için doktora gideceğim.mamayı kes diyecek diye aklım çıkıyor hayatta doymaz benim 50 cc sütümle.bakalım inşallah gelişimi normaldir