2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar kuru fasülye ve nohut yiyen oldu mu? Nerden yedim bunu, yediğim burnumdan geldi, dediniz mi? :) ay sürekli aynı şeyleri yapmaktan bıktım canım kuru fasülye istiyor
Al bendende o kadar bugun daha annemle konustum bi cesaret yesemmi diye ama sonra bsver kasinma dedim kendi kendime

Valla ispanak pirasa harici yiyemiyorum lahana karnabahar gaz yapiyo baklagiller oyle tikandim ne yicem bilmiyorum kis ayi soyle bi nohut tursu aci yesem of derim ama gel gorki hayatlar ispanak

Ben ne yaparsam yapayım bu süt çoğalmıyor yapısal bişey heralde , içmedğim çay takviye kalmadı anasını satayım
Sadece suyu az içiyorum sanırım , yatana kadar bazen 2 lt yi bulmuyor
Vakit bulamıyorumki su içmeye , çok içsem nasıl vc ye gidicem bebekten diye düşünüyorum herşey zor bu analara
Benimkide yamuk basi bi yerde sonu ayri yerde yampirik gidiyo
İşte aynen benimki de öyle

Arkadaşlar selam herkese wrap sling aldım bugün epey sevdim gibi ama bundan önce e bebekten easy sling diye bir şey almıştım ayni gün iade ettim sevemedim ama kullanma talimatında sadece ayaktayken kullanın yaziyodu. Aklım ona takıldı.bu wrap slinglerden kullanan var mı oturmakta filan bir sakınca olur mu bebek bundayken?

Bende bir ay kontrolünde sordum badisinde çok ufak nokta nokta sarı lekeler vardı göbeği de ıslak gibiydi böyle siyahlı var gibiydi ama çok kolay bir işlem hemen halloluyor

Birinci ay aşısı sağlık ocağında yoktu hastanede de yok. Eczaneden alıp yapamıyor muyuz diye sordum doktora yok dedi. Bugün sağlık ocağının hemşiresi aradı hala gelmedi aşı bilgin olsun gelince haber vericem dedi. Umutlu bekleyiş devam ediyor yani

Aynı sorun bizde de var her akşam corba yapmaya dikkat ediyorum tarhana, tavuksuyu veya etsuyu. Allah tan yazın dondurucuya biseyler atmışım taze fasulye, bezelye, mantar vs yapıyorum. Evdekilere karnabahar lahana vs yaptıysam en kötü kendime patates yemeği yapıyorum. Bir akşam bol kimyonlu sarı mercimek çorbası içtim sabaha kadar mahvolduk kızımla o yüzden cesaret edemiyorum
Kızlar ben bugün kontrol sonrası biraz yürüdüm markete girdim falan yarım saat Kdar dışarıdaydım 18 gün oldu doğum yapalı bişey olur mu hasta falan olmam dimi bana 40 gün çıkma diyolarda.
Ben 15.gun kontrole gittiğimde doktor iyi durumdasin dedi dönüşte kızımı eve bırakıp eşimle çarşı pazar gezdim şükür bisey olmadı. Normalde yürürken hızlı yürürüm o gün daha yavaş yürüdüm yormadim kendimi çok. Ve evde ki harekettense dışarıda yürümek bana çok iyi gelmişti
Kızlar ya bu emziye nasıl alıştıracağız emziği ağzına alınca başlıyor ağlamaya ne yapacağımı şaşırdım
Ben artık pes ettim etrafımda emziksiz cocuk büyüten kime sorduysam 2.aydan sonra düzene giriyor dedi o yüzden sabırla 2.ayi doldurmayı bekliyorum

Kızlar benim göğüslerimde yaradan başka bir şey de var bence. İçten içten yanıyor gibi. Emzirdikten sonra da ağrısı devam ediyor? Sizin de öyle mi? Bayağı sancılanıyor. Ama göğsümde şişlik falan yok emzirince şişliği iniyor.
Doktora görünmek istesem kadın doğuma mı genel cerraha mı gideceğim?

Yemeği düşünemiyorum bile ben çok korkuyorum mikrop kapmaktan hasta olmaktan abartıyomuyum acaba
Valla esim cok pimpiriklendi hastalandi ustune cekti rahat olmaya çalışıyorum sakinan goze cop batar misali tabiki dikkat ediyorum ama insan bunalıyorda evde kendimi surekli sut kokan bir nesne gibi goruyorum yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…