- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #36.901
Bana hiç göz muayenesi demedi doktor ,bu kadar küçükken de yapılıyor mu göz muayenesiKızlar göz muayenesine ne zaman götürdünüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana hiç göz muayenesi demedi doktor ,bu kadar küçükken de yapılıyor mu göz muayenesiKızlar göz muayenesine ne zaman götürdünüz
Kamyonun kendi tadı bile kötü çayı nasıl?Ben bakliyat yiyorum ya içine kimyon koyuyorum. Ama bulgur gaz yaptı bize onada baharat olmayacağı için yememeye çalışıyorum. Yersem kimyon çayı içiyorum
Teşekkür ederimSen kendini iyi hissediyorsan cik gez bisey olmaz iyi hissetmiyorsanda cik ama cok uzun yurume. Ben dogumdan iki gun sonra cikip gezdim araba kullandim bebek 3 haftalikken gezmelere goturdum.
Al bendende o kadar bugun daha annemle konustum bi cesaret yesemmi diye ama sonra bsver kasinma dedim kendi kendimeKızlar kuru fasülye ve nohut yiyen oldu mu? Nerden yedim bunu, yediğim burnumdan geldi, dediniz mi? :) ay sürekli aynı şeyleri yapmaktan bıktım canım kuru fasülye istiyor
Benimkide yamuk basi bi yerde sonu ayri yerde yampirik gidiyoBende bi tek benimki yamuk sanıyodum
Meğersem normalmişrahatladım
Valla ispanak pirasa harici yiyemiyorum lahana karnabahar gaz yapiyo baklagiller oyle tikandim ne yicem bilmiyorum kis ayi soyle bi nohut tursu aci yesem of derim ama gel gorki hayatlar ispanakKızlar ne tüketiyorsunuz ben gaz yapacak diye aynı şeyleri yemekten bıktım.bakliyata cesaret edemiyorum zaten.çorba tarhana yayla şehriye, sebze olarak ıspanak giyebiliyorum sadece, ette sıkıntı yok.siz sebze olarak ne tüketiyorsunuz gaz yapmaması için?
Çok kötüKamyonun kendi tadı bile kötü çayı nasıl?
Ben ne yaparsam yapayım bu süt çoğalmıyor yapısal bişey heralde , içmedğim çay takviye kalmadı anasını satayımBen gündüz meme veriyorum ama benimki memeyi kıstırıyor resmen ozaman alev alev yanıyor bazen emzirmiyorum biraz meme düzelsin diye sağıyorum.şöyle emziriyorsam arkasından sağıyorum çünkü tam boşaltamıyor.30 cc falan içtiyse 60 cc sağdığım sütten ya da mama veriyorum.gece mama veriyorum.sütüm 50 cc çıkıyor 3 saatte. Bebek 90 cc içiyor.benim süt artı mamadan ziyade gündüz anne sütü gece mama şeklinde gidiyor her öğün 90 cc
İşte aynen benimki de öyleBenimkide yamuk basi bi yerde sonu ayri yerde yampirik gidiyo
Ohoo ben doktor market esimle bikac kez yemek icn bile ciktimKızlar ben bugün kontrol sonrası biraz yürüdüm markete girdim falan yarım saat Kdar dışarıdaydım 18 gün oldu doğum yapalı bişey olur mu hasta falan olmam dimi bana 40 gün çıkma diyolarda.
Ben beğendim vallahi. Hiç aklıma gelmezdi seveceğimKamyonun kendi tadı bile kötü çayı nasıl?
Bende bir ay kontrolünde sordum badisinde çok ufak nokta nokta sarı lekeler vardı göbeği de ıslak gibiydi böyle siyahlı var gibiydi ama çok kolay bir işlem hemen halloluyorOf ya çok sinirleniyorum neticede sağlık bu. Boş beleş işlerle uğraşacaklarına bunlarka uğraşsın devketi yönetenler kaç hastane aradım bugün hiçbirinde yok. Yenidoğanlara bile yapamıyoruz dediler yazık değil mi bizim çocuklarımızın ne suçu var
Ay canım ciddi misin hiç böyle işlem gerekceğini düsünmemiştim. 1 ay kontrılümüzde bakalım bize napacaklar
Yemeği düşünemiyorum bile ben çok korkuyorum mikrop kapmaktan hasta olmaktan abartıyomuyum acabaOhoo ben doktor market esimle bikac kez yemek icn bile ciktim
Aynı sorun bizde de var her akşam corba yapmaya dikkat ediyorum tarhana, tavuksuyu veya etsuyu. Allah tan yazın dondurucuya biseyler atmışım taze fasulye, bezelye, mantar vs yapıyorum. Evdekilere karnabahar lahana vs yaptıysam en kötü kendime patates yemeği yapıyorum. Bir akşam bol kimyonlu sarı mercimek çorbası içtim sabaha kadar mahvolduk kızımla o yüzden cesaret edemiyorumKızlar ne tüketiyorsunuz ben gaz yapacak diye aynı şeyleri yemekten bıktım.bakliyata cesaret edemiyorum zaten.çorba tarhana yayla şehriye, sebze olarak ıspanak giyebiliyorum sadece, ette sıkıntı yok.siz sebze olarak ne tüketiyorsunuz gaz yapmaması için?
Ben 15.gun kontrole gittiğimde doktor iyi durumdasin dedi dönüşte kızımı eve bırakıp eşimle çarşı pazar gezdim şükür bisey olmadı. Normalde yürürken hızlı yürürüm o gün daha yavaş yürüdüm yormadim kendimi çok. Ve evde ki harekettense dışarıda yürümek bana çok iyi gelmiştiKızlar ben bugün kontrol sonrası biraz yürüdüm markete girdim falan yarım saat Kdar dışarıdaydım 18 gün oldu doğum yapalı bişey olur mu hasta falan olmam dimi bana 40 gün çıkma diyolarda.
Ben artık pes ettim etrafımda emziksiz cocuk büyüten kime sorduysam 2.aydan sonra düzene giriyor dedi o yüzden sabırla 2.ayi doldurmayı bekliyorumKızlar ya bu emziye nasıl alıştıracağız emziği ağzına alınca başlıyor ağlamaya ne yapacağımı şaşırdım
Ben çıkıyorum ya evde kendimi kısıtlandığım zaman daha kötü hissediyorum. İnşallah kapmayiz bir şey olmazYemeği düşünemiyorum bile ben çok korkuyorum mikrop kapmaktan hasta olmaktan abartıyomuyum acaba
Amiin olmayacak inşallahBen çıkıyorum ya evde kendimi kısıtlandığım zaman daha kötü hissediyorum. İnşallah kapmayiz bir şey olmaz
Valla esim cok pimpiriklendi hastalandi ustune cekti rahat olmaya çalışıyorum sakinan goze cop batar misali tabiki dikkat ediyorum ama insan bunalıyorda evde kendimi surekli sut kokan bir nesne gibi goruyorum yoksaYemeği düşünemiyorum bile ben çok korkuyorum mikrop kapmaktan hasta olmaktan abartıyomuyum acaba