- 25 Şubat 2016
- 7.534
- 11.890
- 248
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #36.801
Aminn bugunde ortanca kizim ateslendi o bide bayilmisti onceki ateslendiginde.Her ailemi boyle bizmi boyle olduk bilmiorum ya hastaliktan kurtulamioruz.Çok geçmiş olsun canım. Bebekler annelerinin enerjisini aldığı için de daha huzursuz olabilir. Neyse ki sonunda sakinleşmiş. Diğer kızların da belki her zamanki kadar ilgi bekledi ama insan hastayken enerjisi olmuyor ki. Kendine katlanamıyor sen 3 çocuğa bakıyorsun. İyi bile üstesinden gelmişsin. Umarım yarın çok daha iyi bir gün olur.
Benimde oyleydi.Antibiyotik vermisti doktorKızlar geçende de sordum ama cevap alamamıştım ya lohusalık akıntısında kötü koku normal mi. Doktora sordum lohusalık kanamasında olur dedi ama çok ağır bi koku sizler de yaşadınız mı.
Bende 18 kilo aldım bir hafta sonra 10 kilo gitmişti ama şuan öyle çok yiyorumki kesin geri alıyorum
Aynı benYa Kizlar dogum kilolari ve Istah ne durumda?
Ben 12 kg aldim, hastaneden eve geliste 6 kg gitmisti, iki haftadir yok sütüm olacak yok stres yok ac kalmiyim derken ayni kilodayim, yürüyüse cikmaya da zaman bulamiyorum. Istahimin da maasallahi var evi yiycem nerdeyse. Sizde durumlar nasil?
Hic duzgun yiyemiyorum ki vakit bulamıyorumBnde 53 kilo şuaneriyorum
Çok geçmiş olsun. O ateşlenince biraz daha tedirgin olmuşsundur. Daha geçen gün çocuk yataklarının dolu olduğu söyleniyordu. Okulların erken kapatılması gerektiği konuşuluyordu. Bence hemen her evde sizinkine benzer şeyler yaşanıyor. Üç çocuk olunca üç kat artıyor belki de risk.Aminn bugunde ortanca kizim ateslendi o bide bayilmisti onceki ateslendiginde.Her ailemi boyle bizmi boyle olduk bilmiorum ya hastaliktan kurtulamioruz.
Ben de bulamıyorum.. her zaman sağlıklı yemek de olmuyor. Ama düzenli abur cubur var. Yemek yemesem de onlara sarıyorum. Doğumdan sonra şekerim düzene girmişti. Durduk yere şekerimi de oynatıyorum.. tam dayaklığım bence.Hic duzgun yiyemiyorum ki vakit bulamıyorum
Bende abur cubur da yok arada agzima findik badem atabiliyorum o kadar tam ogunlere uyamiyorum. Dikkt et sende kuxum madem şekerde varBen de bulamıyorum.. her zaman sağlıklı yemek de olmuyor. Ama düzenli abur cubur var. Yemek yemesem de onlara sarıyorum. Doğumdan sonra şekerim düzene girmişti. Durduk yere şekerimi de oynatıyorum.. tam dayaklığım bence.
Bugün ben de başlayayım dikkat etmeye gerçekten bu böyle devam etmez. Fındık fıstık da yiyorum. Ben de onlarla devam edeyim senin gibi.. onların yanına biraz da kuru meyve eklesen senin için de daha iyi olur sanki canım..Bende abur cubur da yok arada agzima findik badem atabiliyorum o kadar tam ogunlere uyamiyorum. Dikkt et sende kuxum madem şekerde var
Benim bitmişti sarı akinti geliyordu 3 4 gün önce birden kan boşalmaya başladı artık normal pedler yetmiyor bebeğin bezlerini koyuyorum o bezler gunde 3 4 tane ful doluyor yani .. doktora gittim normal dediKızlar kanaması hala devam eden varmı benim gibi?
Az az geliyor ama devam hala
Ne kadar daha devam ederki böyle?
Doktora sordum adet mi oldum acaba diye 2 aydan önce olan kanamalar adet olmaz biz onu adet kabul etmiyoruz dediKızlar iyi akşamlar bir şey soracağım. Bugün 40'ımız çıktı. Bende de kanama 20. Günden beri az az leke oluyordu. Ama dün bildiğiniz kanama şeklinde geldi. Regl mi oldum diye düşündüm ama mümkün mü sizce ya da normal mi kanamanın devam etmesi.
Kardeşim biz de kalıyor benim nasıl yediğimi gördükçe yeter yeme artık diyor çünkü eskiden günde 1 öğün beslenirdim simdi mutfagi silip supuruyorum ama bundan hic hoşnut degilim cunku hakilelikte aldigim kilolar ustumde duruyor aynaya bakmak istemiyorumYa Kizlar dogum kilolari ve Istah ne durumda?
Ben 12 kg aldim, hastaneden eve geliste 6 kg gitmisti, iki haftadir yok sütüm olacak yok stres yok ac kalmiyim derken ayni kilodayim, yürüyüse cikmaya da zaman bulamiyorum. Istahimin da maasallahi var evi yiycem nerdeyse. Sizde durumlar nasil?
2 aydan önce olan tüm kanamalar lohusa kanamasiymis doktor adet olamazsin 2 aydan once dediValla ayrıkına varamadım ben
Benim de öyle oldu sanırım ama adet olduğunu nasıl anladın
anladım canım neyse haftaya doktora gideceğim bakalım ne diyecek
Acaba sabah kahvaltisini findik ceviz badem hurma incir gibi seylerle yapsak nasıl olur ? Siz denediniz mi hiç? Süt azalmadan nasıl diyet yapabiliriz acaba ?Bugün ben de başlayayım dikkat etmeye gerçekten bu böyle devam etmez. Fındık fıstık da yiyorum. Ben de onlarla devam edeyim senin gibi.. onların yanına biraz da kuru meyve eklesen senin için de daha iyi olur sanki canım..
Sorma canım bir türlü giremedim o moda annem bendeydi ama yavaş yavaş başlayacağım çünkü aynaya bakamıyorum feci oldum bir konu açarız olmadı zayıflamak isteyenler gelir kendim için nasıl olsa yapacağımBenim bitmişti sarı akinti geliyordu 3 4 gün önce birden kan boşalmaya başladı artık normal pedler yetmiyor bebeğin bezlerini koyuyorum o bezler gunde 3 4 tane ful doluyor yani .. doktora gittim normal dedi
Doktora sordum adet mi oldum acaba diye 2 aydan önce olan kanamalar adet olmaz biz onu adet kabul etmiyoruz dedi
Kardeşim biz de kalıyor benim nasıl yediğimi gördükçe yeter yeme artık diyor çünkü eskiden günde 1 öğün beslenirdim simdi mutfagi silip supuruyorum ama bundan hic hoşnut degilim cunku hakilelikte aldigim kilolar ustumde duruyor aynaya bakmak istemiyorum
2 aydan önce olan tüm kanamalar lohusa kanamasiymis doktor adet olamazsin 2 aydan once dedi
Acaba sabah kahvaltisini findik ceviz badem hurma incir gibi seylerle yapsak nasıl olur ? Siz denediniz mi hiç? Süt azalmadan nasıl diyet yapabiliriz acaba ?
Biz grupça diyete başlayacaktıkhzlsel
İlaç enjekte edildikten sonra mr gibi bı cihaza alınıyor. damar yolu açılırken o kadar çok ağladı ki zaten hali kalmamıştı yavrumun hareket etmeye öylece yattı ellerini ve ayaklarını tuttuk ayaklarını ayrıca bı bezle bağladılar 45dkika sürdü. Bende çok huzursuz oldum ama ilaç dışında çok zor bi işlem değil endişe etmeyin.İşlemden sonra emzirdim 1 saat sonra tekrar 2 dk cihaza girdi idrarını yapması gerekiyormuş o süreçte.Bu görüntüleme ile böbreğin ne kadar çalıştığı boyutu detaylı tüm bilgileri bir sayfa halinde rapor edildi . Bir de bebeği muayene ettiler yumurtalıkları yerinde mi idrarını düzenli rahat bir şekilde yapıyor mu vs sonrasında takip kararı verdiler her ay ultrason cekincek ilaç baslamadilar. Kreatinin değerine de bakılması gerekiyormuş ama bu hastanede bebegin kanını alamayabilirler dedi doktor haftaya başka bı hastanede değerine bakilcak . Bende Cok endiseliyim açıkçası başka bir doktora daha gidip yorumunu alicam değer düşük değil çünkü bizimde 15.5 sol böbrek . Umarım kolaylıkla atlatırız bu yıpratıcı süreciE efulim5253 45 dakika mı. Çocuk nasıl duracak öyle eyvah eyvah. O işlem ne işe yarıyor peki, neyi tespit ediyor. Sünnet ve diğer görüntüleme aynı anda olsun istedi yorulmasın bebek diye. Sizin şimdi son dueum ne, ilaç kullanıyor mu? Çok geçmiş olsun canım.
Esim elinde tahih pekmez ile dolssiyo süt yapar diye havuc ye diye tepemde ay off oda bazen boguyo beniBugün ben de başlayayım dikkat etmeye gerçekten bu böyle devam etmez. Fındık fıstık da yiyorum. Ben de onlarla devam edeyim senin gibi.. onların yanına biraz da kuru meyve eklesen senin için de daha iyi olur sanki canım..
Ben de gelirim valla hamilelik kilosunu vermiştim en son ama göbek daha sonra azalmadı çok abur cubura vurdum ki hamile kalmadan önce de istediğim kiloda değildim ben. Hamilelik kilolarinin gitmesi kurtarmiyor, yerken sonradan almış bile olabilirim cidden aynaya bile bakmadığım için tartilmadim tekrar. Bir tartilsam kendime gelirim aslındaSorma canım bir türlü giremedim o moda annem bendeydi ama yavaş yavaş başlayacağım çünkü aynaya bakamıyorum feci oldum bir konu açarız olmadı zayıflamak isteyenler gelir kendim için nasıl olsa yapacağım
Canım bizi de mahveden 6-8 hafta atağına giriyorsunuz. İnşallah çok zorlamazGünlerdir geceden sabaha kadar mışıl mışıl uyuyan çocuğum bugün uyumak bilmedi 35 günlük olduk herhalde 40 olunca huy değiştireceğiz bizde
Ben hiç düşünmedim o konuyu ya aklıma bile gelmedi daha önce de taktırmadım. Bir araştırayım bilgisi olan tecrübeli olan varsa yazarsa da çok iyi olurGünaydın kozlar, spiral taktırmayı düşünen var mi? Doktor kaç gün sonra takarım diyor? Bir de hormonlu mu hormonsuz mu taktırmayı düşünüyorsunuz? Ben taktırmayı düşünüyorum bu sefer ama hormon konusunda kararsızım
Ya Kizlar dogum kilolari ve Istah ne durumda?
17 kilo aldım bende şuan 11 i gitti 6 si kaldı17 kilo aldım 10 u doğumdan sonraki ilk 1 haftada gitti 7 si gitmiyor ya göbek de inmedi açıkçası eskiden dümdüzdüm şu an hala biraz şiş bi göbeğim var sizin göbekler tamamen indi mi ? Bi de bu kahverengi çizgi var ya karında o hala geçmedi benim. geçen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?