- 10 Kasım 2010
- 4.716
- 3.956
- 333
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #36.781
Ya Kizlar dogum kilolari ve Istah ne durumda?
Ben 12 kg aldim, hastaneden eve geliste 6 kg gitmisti, iki haftadir yok sütüm olacak yok stres yok ac kalmiyim derken ayni kilodayim, yürüyüse cikmaya da zaman bulamiyorum. Istahimin da maasallahi var evi yiycem nerdeyse. Sizde durumlar nasil?
Kızlar bebişlerinizin göbeği düştükten sonra tamamen normal göbek görüntüsü aldı mı? Benimki 7. Günde düştü ama hala böyle sarımsı lekeler bulaşıyo zıbınına ve hala orası iyileşme aşamasında. Sizinkü de öyle mi
Ben zonguldakta yasiyorum ama burada yoktu bartina gittim orada yaptirdik 2.ay asilarida öylr olacak sanirim onlarda yokmusKaç tane özel hastane aradım hiçbirinde yok. Olsa ben de özelde yaptıracağım. Hangi şehirdesiniz
Sagimdan önce bebegi emzirdim sonra sagdim.memeyi bosalttim.ama hala kizarkk ve cok aciyorBebeğin emmesi lazım , ben mahvoldum kaç gün . Nedenini de anlamadım sağmak çözmedi o tıkanıklığı bebek emdikçe düzeldim . Şimdi birini emzirip diğer memeyi sağıyorum süt birikmeden
1 2 gün sürer o şekilde hemen açılmıyor maalesef , emdikçe elinle masaj yap tıkanık yere sürekli o memeyi emzirtSagimdan önce bebegi emzirdim sonra sagdim.memeyi bosalttim.ama hala kizarkk ve cok aciyor
Ben 2günde bir duş alabiliyorum anca bazen azda olsa saçimi düzlestiriyorum üstunden kendimi iyi hissetmek içinPeki rutin işler ne durumda kişisel bakım ev işleri düzen eşle iletişim vs. Düzene girdi mi onlar.
Valla ayrıkına varamadım benOlabilir canım benim ilki 52 gün sürmüştü
Benim de öyle oldu sanırım ama adet olduğunu nasıl anladınCanım benim bugün 40ım çıktı adet oldum
anladım canım neyse haftaya doktora gideceğim bakalım ne diyecekBilemedim bence verilmez ama bir doktora danışmak lazım
Benim 40 gün civarı sürdü birkaç gün sonra tekrar kanama oldu anlamadım devam mı etti adet mi oldum
Ah keşke tek sorun 2 saatte bir kalkmak olsaydı bende tamamen bunu düşünüyordum önce çünkü bebeğim çok huzurlu ve güzel uyudu 15 gün. Tek sorun kalkmakti. Sonra uyku düzenine ben alıştım ama bebişin gazı başladı ve uyku falan kalmadı hiç. Birkaç gündür o da ben de biraz daha iyiyiz 2 aylık oluyor yarın. Normal yaşam hala mümkün değil ama öyle ev işi yemek falan yapamıyorum
Benim de kesildi bı birkaç gün sonra tekrar geldi. İkincisi adet miydi anlamadım totalde 50 günü buldu
58 ile hamile kaldim 63le doguma girdim eve geldigimde 55 kiloydumYa Kizlar dogum kilolari ve Istah ne durumda?
Ben 12 kg aldim, hastaneden eve geliste 6 kg gitmisti, iki haftadir yok sütüm olacak yok stres yok ac kalmiyim derken ayni kilodayim, yürüyüse cikmaya da zaman bulamiyorum. Istahimin da maasallahi var evi yiycem nerdeyse. Sizde durumlar nasil?
PazR kaçamakları güzel fikirmişBen 2günde bir duş alabiliyorum anca bazen azda olsa saçimi düzlestiriyorum üstunden kendimi iyi hissetmek içineşimle bebek uyuyunca geceleri mutlaka tv karsisinda 2 saat filan beraber zaman gecirmeye calisiyoruz pazar gunleride anneme birakip bi cay kahve iciyoruz ev islerine annemler yardimci oluyor sagolsunlar
Ya bu memede uyuma durumunun biberon emen versiyonu galibaBizim yaşadıklarımız tıpatıp aynı canım gözlerine mendil kapatıyorum yanındayken mışıl mışıl
Öncelikle herkesin söylediğine kulak tıka canım. Yaşadığın şey hepimizin yaşadığı şey ve adı acemilik. İlk günkü gibi misin ? Değilsin.. yarın daha iyi olacaksın. Günden güne, aydan aya daha da iyi olacak. Bebeğin anne olarak seni seçti. Bu dünyada onun için en iyi seçenek sensin.Kızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum.Sanki bebeğime bakamıyorum.Ona yetemiyorum.Agliyor elim ayağım birbirine dolanıyor.Ustunu bile doğru düzgün giydiremiyorm. korku telaş.
Kalın giydiriyorm ateşi çıkıyor ince giydiriyorm soğuk alıyor.Ben ne yapacağım.Herkes bir akıl veriyor.Kendi gölgemden bile nefret ediyorum.kendi kendime sataşasim var o derece
Bende 18 kilo aldım bir hafta sonra 10 kilo gitmişti ama şuan öyle çok yiyorumki kesin geri alıyorumBen 20 kilo aldım
Hastaneden eve geçince 7 kg vermiştim. Sonraki sureçte 3 kilo gitti. Ben bu ara abur cubura yüklendim bebek ağlar diye sağlıklı beslenemiyorum resmenEmzirdikce acikiyorsun iştahım baya arttı.
7,5 kg alarak doğuma gittim. Eve geldiğimde hala aynı kilodaydım. 100 gr bile vermemiştim. Zaten bacaklarım da inanılmaz şişmişti. Ödem atıcılarla falan 12. Gün hamile kaldığım kiloya geldim. Başlarda yemiyordum ve kilo veriyordum. Ama son iki haftadır ciddi tatlı ve karbonhidrat yiyorum. İştahım da açık evin duvarları hariç her şeyi hüpletiyorum. Tartılmıyorum çünkü tartılınca bu saltanat bitecek. Hiç hazır değilimYa Kizlar dogum kilolari ve Istah ne durumda?
Çünkü adet sancısı varValla ayrıkına varamadım ben
Benim de öyle oldu sanırım ama adet olduğunu nasıl anladın
anladım canım neyse haftaya doktora gideceğim bakalım ne diyecek
Bizim öyleydi canım doktor parça kalmış düşerken dedi cerrahiye gönderdi. Orada içindeki parçayı yaktılar ama acısız bir şey 2 dakikalık bebek uyuyordu uyanmadı bile öyle diyeyim. Bir krem verdi onu kullandık bir hafta sonra kontrole çağırdı geçmiş dediKızlar bebişlerinizin göbeği düştükten sonra tamamen normal göbek görüntüsü aldı mı? Benimki 7. Günde düştü ama hala böyle sarımsı lekeler bulaşıyo zıbınına ve hala orası iyileşme aşamasında. Sizinkü de öyle mi
Bnde 53 kilo şuan58 ile hamile kaldim 63le doguma girdim eve geldigimde 55 kiloydumama hc duzgun besleniyorum ne yazikki su ara
Of ya çok sinirleniyorum neticede sağlık bu. Boş beleş işlerle uğraşacaklarına bunlarka uğraşsın devketi yönetenler kaç hastane aradım bugün hiçbirinde yok. Yenidoğanlara bile yapamıyoruz dediler yazık değil mi bizim çocuklarımızın ne suçu varBen zonguldakta yasiyorum ama burada yoktu bartina gittim orada yaptirdik 2.ay asilarida öylr olacak sanirim onlarda yokmus
Ay canım ciddi misin hiç böyle işlem gerekceğini düsünmemiştim. 1 ay kontrılümüzde bakalım bize napacaklarBizim öyleydi canım doktor parça kalmış düşerken dedi cerrahiye gönderdi. Orada içindeki parçayı yaktılar ama acısız bir şey 2 dakikalık bebek uyuyordu uyanmadı bile öyle diyeyim. Bir krem verdi onu kullandık bir hafta sonra kontrole çağırdı geçmiş dedi
Benim de duruyor o çizgi canım , hatta yamuk iniyor aşağıya17 kilo aldım 10 u doğumdan sonraki ilk 1 haftada gitti 7 si gitmiyor ya göbek de inmedi açıkçası eskiden dümdüzdüm şu an hala biraz şiş bi göbeğim var sizin göbekler tamamen indi mi ? Bi de bu kahverengi çizgi var ya karında o hala geçmedi benim. geçen var mı?
Kullaniyorum canim oda bazen etki edio bazen etmiomu anlamiorum bazen iyi oluo .Gaz damlası vs kullanmıyor musunuz kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?