2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279

Ben 20 kilo aldım
Hastaneden eve geçince 7 kg vermiştim. Sonraki sureçte 3 kilo gitti. Ben bu ara abur cubura yüklendim bebek ağlar diye sağlıklı beslenemiyorum resmen Emzirdikce acikiyorsun iştahım baya arttı.

Benimki son bir haftadır normal göbek görüntüsünde canım bizimde zibinler falan mahfoldu. Merak etme normal öyle olmasi

Bebeğin emmesi lazım , ben mahvoldum kaç gün . Nedenini de anlamadım sağmak çözmedi o tıkanıklığı bebek emdikçe düzeldim . Şimdi birini emzirip diğer memeyi sağıyorum süt birikmeden
Sagimdan önce bebegi emzirdim sonra sagdim.memeyi bosalttim.ama hala kizarkk ve cok aciyor

Peki rutin işler ne durumda kişisel bakım ev işleri düzen eşle iletişim vs. Düzene girdi mi onlar.
Ben 2günde bir duş alabiliyorum anca bazen azda olsa saçimi düzlestiriyorum üstunden kendimi iyi hissetmek içineşimle bebek uyuyunca geceleri mutlaka tv karsisinda 2 saat filan beraber zaman gecirmeye calisiyoruz pazar gunleride anneme birakip bi cay kahve iciyoruz ev islerine annemler yardimci oluyor sagolsunlar

Olabilir canım benim ilki 52 gün sürmüştü
Valla ayrıkına varamadım ben
Canım benim bugün 40ım çıktı adet oldum
Benim de öyle oldu sanırım ama adet olduğunu nasıl anladın
anladım canım neyse haftaya doktora gideceğim bakalım ne diyecek

58 ile hamile kaldim 63le doguma girdim eve geldigimde 55 kiloydum ama hc duzgun besleniyorum ne yazikki su ara

PazR kaçamakları güzel fikirmiş

Öncelikle herkesin söylediğine kulak tıka canım. Yaşadığın şey hepimizin yaşadığı şey ve adı acemilik. İlk günkü gibi misin ? Değilsin.. yarın daha iyi olacaksın. Günden güne, aydan aya daha da iyi olacak. Bebeğin anne olarak seni seçti. Bu dünyada onun için en iyi seçenek sensin.

Ben 20 kilo aldım
Hastaneden eve geçince 7 kg vermiştim. Sonraki sureçte 3 kilo gitti. Ben bu ara abur cubura yüklendim bebek ağlar diye sağlıklı beslenemiyorum resmen Emzirdikce acikiyorsun iştahım baya arttı.
Bende 18 kilo aldım bir hafta sonra 10 kilo gitmişti ama şuan öyle çok yiyorumki kesin geri alıyorum

7,5 kg alarak doğuma gittim. Eve geldiğimde hala aynı kilodaydım. 100 gr bile vermemiştim. Zaten bacaklarım da inanılmaz şişmişti. Ödem atıcılarla falan 12. Gün hamile kaldığım kiloya geldim. Başlarda yemiyordum ve kilo veriyordum. Ama son iki haftadır ciddi tatlı ve karbonhidrat yiyorum. İştahım da açık evin duvarları hariç her şeyi hüpletiyorum. Tartılmıyorum çünkü tartılınca bu saltanat bitecek. Hiç hazır değilim

Bizim öyleydi canım doktor parça kalmış düşerken dedi cerrahiye gönderdi. Orada içindeki parçayı yaktılar ama acısız bir şey 2 dakikalık bebek uyuyordu uyanmadı bile öyle diyeyim. Bir krem verdi onu kullandık bir hafta sonra kontrole çağırdı geçmiş dedi

Ben zonguldakta yasiyorum ama burada yoktu bartina gittim orada yaptirdik 2.ay asilarida öylr olacak sanirim onlarda yokmus
Of ya çok sinirleniyorum neticede sağlık bu. Boş beleş işlerle uğraşacaklarına bunlarka uğraşsın devketi yönetenler kaç hastane aradım bugün hiçbirinde yok. Yenidoğanlara bile yapamıyoruz dediler yazık değil mi bizim çocuklarımızın ne suçu var
Ay canım ciddi misin hiç böyle işlem gerekceğini düsünmemiştim. 1 ay kontrılümüzde bakalım bize napacaklar

17 kilo aldım 10 u doğumdan sonraki ilk 1 haftada gitti 7 si gitmiyor ya göbek de inmedi açıkçası eskiden dümdüzdüm şu an hala biraz şiş bi göbeğim var sizin göbekler tamamen indi mi ? Bi de bu kahverengi çizgi var ya karında o hala geçmedi benim. geçen var mı?

Benim de duruyor o çizgi canım , hatta yamuk iniyor aşağıyadiyorum dümdüz çizgiydi niye yamuldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…