2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benimki de ilk çocukta en ufak şeyde hemen annesini arıyordu ateşi çıkıyor annem gelsin kusuyor annem gelsin dışarı çıkıcam annemle çok fenalık gelmişti bunda karışmıyor artık ne alıncak dersem alıyor çok rahat ettim ikincide. İlkinde bakmayacağımı düşündü herhalde

Mama ile devam zaten canım süt çıktığı kadar verebiliyorum. Evet birini bulmam şart. İnşallah oturur her şey hiç böyle hayal etmemiştim bu günleri bazen iç dünyamda sorgulamaya bile gidiyorum ben anne olmamalı mıydım acaba diye. Çok istedim halbuki uzun yıllardır, özendim, hasret duydum. Bilemiyorum ruh halim çok karışık.

Göbek fıtığı dediğin göbek deliğinin dışarı çıkmasıyla benim iki oğlumda da oldu. Büyüğü çok gazlıydı ıkınmaktan parmak gibi çıkıyordu. Normale döndü sonra. Bu oğlumda da var çok ıkınmıyor ama altını değiştirirken morarana kadar ağlıyor. O zaman çıkıyor göbeği.

Kızlar gaz için 1 çay kaşığı rezene çayı ver dedi birileri. Sizce verilir mi?
Ben kizima vermiştim sevmişti baya. Ama bu yaramaz oğlan istemiyor tadini beğenmiyor sanırım. Kızım 20 günden küçüktü verdiğimde. Şimdi oğluma da deniyorum ara ara ama genelde tükürükle atıyor

Ay onu yapmam o zaman bizde bu üst üste gelen olaylara şaştık kaldık, kimin gözü var bilmem artık. Kendi halimizde insanlarız, gelen yok giden yok eve. Kesmedik daha gözümüzü açamadık hastalıktan onu düşünmeye sıra bile gelmedi canım. Eşime hatırlatayım bari. Kehribar bileklik aldım üçümüze geldi bugün taktım. İnşallah enerjimiz yükselir.

Benim koca da öyle hastaneye gidecek annemle git oraya gidilecek annemle yap yahu ben tek başıma da yapabilirim Gerçi çocuk olmadan önce de öyleydi bir şey oluyor annem de yap annemle et ben bağımlı olmak istemiyorum kadına sevmiyorum da zaten anlaşamıyorum da ikinci çocuğu düşünmüyorum o yüzden bunu doya doya bakmak istiyorum

E efulim5253 45 dakika mı. Çocuk nasıl duracak öyle eyvah eyvah. O işlem ne işe yarıyor peki, neyi tespit ediyor. Sünnet ve diğer görüntüleme aynı anda olsun istedi yorulmasın bebek diye. Sizin şimdi son dueum ne, ilaç kullanıyor mu? Çok geçmiş olsun canım.

Bizim yaşadıklarımız tıpatıp aynı canım gözlerine mendil kapatıyorum yanındayken mışıl mışıl

Önce hemen bu ruh halinden çık canım. Tabii ki her isteyen kadının hakettiği gibi ve muhtemelen fazlasıyla anne olmayı hakettin sen. Aslan senin gibi güçlü bir annesi olduğu için çok şanslı ve çok sevildiği bir ailede mutlu mesut büyüyecek. Siz de bu zor günleri şöyle böyle yarım yamalak hatırlayacaksınız ilerde

Son düzenleme:
2 aylık olmuş canım kurtarır artık kendini kafasını kaldırabışır olası bi nefessiz kalma durumununda. endişe etme.
Zor kullanacan bu bebelere ondan anlıyorlar
İsilik normal canım doktora gitmeye gerek yok
Ay bu eşler demek ki hep aynı benim eşimde gazını çıkarırken sert sert hareket yapıyor ben kıyamıyorum yavaş yavaş yapıyorum haliyle onda daha çok gaz çıkarıyor
Ben de tam tersi eşimden gizli yapıyorum. Bir iki sefer gördü delirdi. Ben ne yapıyormuşum öyle o kadar sert. Çocuğun bir tarafı kırılacakmış. Benim yüzümden o kadar ağlıyormuş bla bla.
Lohusalıktan hepsi geçecek

Yok benimki sadece çocuk konusunda yaptı ama bir patladım sonra normale döndü bir çocuğa annesinden iyi kimse bakamaz. Anne tecrübesiz bile olsa hissediyor çünkü bunu bir türlü anlamak istemiyorlar

Kızlar kanaması hala devam eden varmı benim gibi?
Az az geliyor ama devam hala
Ne kadar daha devam ederki böyle?

Kızlar bebekli hayata nasıl adapte oldunuz. Gece uyanmaları yüzünden sanki günler geçmiyor tek bir günü yaşıyorum gibi geliyor bebek uyanıkken rahat hissetmiyorum sanki her an benlik bi iş var gibi bu uyku düzenine de adapte olunuyo illaki yoksa bunca insan kliniklik olur ama nasıl. Ben nasıl gece 2 saatte bir kalkıp gündüz normal yaşantıya devam edebilirim

Çok yanlış yollara sapıyorsun bunları düşünmemelisin bence. Kayıpların olmuş.. hayatın eksilen, donan kısmına sıcacık bir temas olarak, yeniden çözülme olarak algılamaya çalış Aslan’ın gelişini. Ayrıca bu kez kahraman oğlun ile kazanacağın bir mücadele olacak ve bu sana çok iyi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…