2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bebeğime 1. Ay hepatit b aşısı yaptırmam lazım ama hiçbi yerde yok. Moralim çok bozuldu. Benim gibi yaptıramayanlar var mı ne yaptınız
Ben de yaptiramadim malesef hala gelmemis asi tatilde memlekete gideceğim orda varmış orda yaptıracagim inşallah ,2 ay dolana kadar yaptirilabiliyormus canim

Cok Cok Cok gecmis olsun canim. Umarım müdahalesiz ya da basit müdahale ile aşarsınız bu durumu , hastalıklar o kadar çok ki bu ara , herkes hasta . Esin çalışmaya başladı mı senin de ? En azından evi toparlayacak yemek yapacak biri bulursan harika olur gerçekten, bizi de yoran yemek meselesi…

Mama da mı versen azıcık, sütün çoğalana kadar ?

Az kaldı düzlüğe çıktınız bence , düzen zamanla oturacak buna inanıyorum

Selam arkadaşlarim sabah gittik doktora,bir öncekinde bir ayda bir santim uzadı diye üzülmüştüm biraz ,şimdi 16 günde iki santim uzamış ve 500 Gr almış çok şükür gelişimi güzel , doğuştan göbek fıtığı var geçen gün yazmıştım, iyice büyüdüğü için bu sabah götürdüm, ikindikca daha da dışarı çıkıyor o nedenle kabız olmasın gaz rahat çıkarsın dedi ve motilium şurup ile metil gaz damlası verdi. Bunları kullanan var mı,hem kusmasına iyi gelir dedi hem gaz çıkarmasına.dogal içerikli olmadığı için pek içime sinmiyor ama iki hafta kullanıp deneyin dedi doktor. Uzun yazdım ama diğer sorum da şu, göbek fıtığı için para bağlama yontemini deneyen var mı, normalde önerilmiyor kendiliğinden kapanacaktır ama şu an çok dışarda olduğu için sar dedi doktor

AyPeki rengindeki sarılık arttı mı canım yoksa hiç anlaşılmıyor mu?
Zaten sarıydı evet biraz artmış gibiydi son birkaç günde özellikle ama öyle çok bariz bir renk değişimi olmadı
Tünaydın kızlar
Oğlumun sariligi devam ediyor hala tahlil yaptırmıştım sonuç olarak ana sütü sarılığı çıktı. 2 veya 3 aya kendiliğinden geçermiş çok şükür
Bizde de canım aynı şekilde tahlil yaptırdık bugün doktora gideceğiz bakalım ne diyecek sizin sarılık değeriniz kaçtı
Kızlar bebeğime 1. Ay hepatit b aşısı yaptırmam lazım ama hiçbi yerde yok. Moralim çok bozuldu. Benim gibi yaptıramayanlar var mı ne yaptınız
Ben eczaneden aldım canım bugün hastanede yaptıracağım sağlık ocağına kaç haftadır gelmiyormuş aşı

Keşke derman olabilsek gerçekten onu öyle kıvranırken gördüğümde mahvoluyorum. Gündüz iyi kötü akşam oluyor ama saat 8 oldu mu başlıyor ağlamalar genelde 10 10.30 a kadar sürüyor ve benim elimden gaz masajı dışında birsey gelmiyor daha önce de demiştim 2.cocugun en büyük avantajı bunların geçecek olduğunu bilmek. İnşallah kuzucuklar gün gün daha iyi olurlar
Gelmiş geçmiş olsun canım inşallah bir daha tekrarını yaşamazsınız
Önceki postunu da alintilamistim ama silinmiş canım benim kızda yüz üstü daha rahat ama ben cesaret edemiyorum, bazen yorgunluktan bayılıyorum ya duymazsam diye endişe ediyorum açıkçası. Gaz masajinda bende senin gibi yapıyordum eşim bayağı sert yapıyordu ama o yaptığında koca insan gibi gaz çıkarıyordu hala daha onun gibi yapamıyorum direk eşime pasliyorum cok ağladığında

Ay bu eşler demek ki hep aynı benim eşimde gazını çıkarırken sert sert hareket yapıyor ben kıyamıyorum yavaş yavaş yapıyorum haliyle onda daha çok gaz çıkarıyor

Kızlar bebişime fiyonk bandana ya da ponpon bandana almak istiyorum ama baktıklarım hep çok büyük. Minişlere göre bulan alan var mı?

Ben gribim canım bulaştırdım sanırım. Kulaktan ve koltuk altından ölçtüm hep. Makattan nasıl ölçeceğiz peki?
Dijital ölçer ile poposuna bir kısmı giricek ölçüm yapan kısmı.saglıklı olan koltuk altı imiş.popo sakıncalıymış gecmiş gitmiş olsun.nasıl bir enerji var sıkıntının sonu gelmiyor.akika kurbanı kestırdınızmi

Aa eczaneden de alınıyor mu hiç aklıma gelmemişti benim

Bende de durumlar aynı hele dün akşam tam kabustu artık bende dayanamadım ağladım hemde hıçkıra hıçkıra. Onun canı yandığında elinde virşey gelmemesi çok zor. Geceçeğini biliyorum ama dayanamıyorum. Birde yalnızlık ağır geldi. Eşim gece 2 de geliyor sürekli yalnızım. Alışmışım kalabalık aile ortamına kendimi çok yalnız hissediyorum

Yalnız olmak extra zordur, ben en azından çok bunalinca 5 10 dk da olsa eşime pasliyorum, bi şu içip bi nefes alıyorum. İnşallah en kısa zamanda bitsin gitsin şu gazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…