- 8 Ağustos 2020
- 2.793
- 3.291
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #36.581
Eşim evde olunca silip süpürüyorum, duşuma giriyorum. Eşim yokken bende süpürge yapmıyorum ağlar duymam diyeKızlar toplanın silikon uçsuz emzirme için fikrim var. Biz gündüz artık 1 2 defa normal emiyoruz. Nasıl alıştı derseniz çok aç olmadığında keyfi emmelerde silikonsuz verdim başlarda tutmadı felan şimdi çok şükür tutuyor (kahverenginin tamamjnj alamıyor çünkü memem düz yapılı yani kahverengi öne doğru çıkık değil) denemek isterseniz diye yazayım dedim
Bir de bizim bebe uyurken ben hiç detaylı iş yapmıyorum üstün körü mutfağı topla çamaşırı yıka as o kadar (öyle sil süpür olayı yok) çünkü reflüden dolayı bir anda kusuyor duyamam diye yapmıyorum. Ama bi yandan da böyle olduğum için kendimi beceriksiz gibi hissediyorum çoğunuz işini gücünü yapıyor galiba
Yok canım nerde, su an kayınvalidem bizde sağolsun birazcik uyudugunda onun kucağına verip ancak pijamami değiştirip evi toparliyorumKızlar toplanın silikon uçsuz emzirme için fikrim var. Biz gündüz artık 1 2 defa normal emiyoruz. Nasıl alıştı derseniz çok aç olmadığında keyfi emmelerde silikonsuz verdim başlarda tutmadı felan şimdi çok şükür tutuyor (kahverenginin tamamjnj alamıyor çünkü memem düz yapılı yani kahverengi öne doğru çıkık değil) denemek isterseniz diye yazayım dedim
Bir de bizim bebe uyurken ben hiç detaylı iş yapmıyorum üstün körü mutfağı topla çamaşırı yıka as o kadar (öyle sil süpür olayı yok) çünkü reflüden dolayı bir anda kusuyor duyamam diye yapmıyorum. Ama bi yandan da böyle olduğum için kendimi beceriksiz gibi hissediyorum çoğunuz işini gücünü yapıyor galiba
İyice artık canımı yakmayacak duruma gelene kadar ben hep böyle devam ettim canım ,sanırım 3-4 aylık olduğunda bırakmıştım kalkan kullanmayi ara ara yine yara oluyordu ama o ilk seferki gibi değil. Geçiyor buna emin ol geçecek ,ama dediğin gibi biraz meme ucunu dinlendir bence de sagarak, ve denemediysen kesinlikle bu merhemleri ve kalkan kullanmayi deneGeçtikten sonra bir daha tekrarlamadi mi ? Ben bir süre emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum mama ve sagilan sut ile idare etsin düzelince emziririm diyorum ama düzelse de tekrar yara olacak gibi düşünüyorum o ememedikce
Ben de dün ilk defa rezene çayı içtim Yani bugün maşallah denedin mi senKızlar bugün sütüm bonkör 25 ml çıktı hemen içirdim yavruma
ben de silikon ucu bıraktım sadece 9-10 gün kullanmıştın. Meme ucun yoksa bile zamanla öyle bir uç yapıyorlarki kendilerine. Bence hazır tutuyorken sabır göster hepten bıraktır tabi çok ağlatıp krize sokmadan. Kararlı olunca onlar da annelerine saygı duyuyorlar benceKızlar toplanın silikon uçsuz emzirme için fikrim var. Biz gündüz artık 1 2 defa normal emiyoruz. Nasıl alıştı derseniz çok aç olmadığında keyfi emmelerde silikonsuz verdim başlarda tutmadı felan şimdi çok şükür tutuyor (kahverenginin tamamjnj alamıyor çünkü memem düz yapılı yani kahverengi öne doğru çıkık değil) denemek isterseniz diye yazayım dedim
Valla doğduğundan beri silme süpürmeyi robot yapıyor. Hiç normal süpürge ve vileda yapmadım. Dip köşe değil ama en azından ortadan baktığında temiz duruyorKızlar toplanın silikon uçsuz emzirme için fikrim var. Biz gündüz artık 1 2 defa normal emiyoruz. Nasıl alıştı derseniz çok aç olmadığında keyfi emmelerde silikonsuz verdim başlarda tutmadı felan şimdi çok şükür tutuyor (kahverenginin tamamjnj alamıyor çünkü memem düz yapılı yani kahverengi öne doğru çıkık değil) denemek isterseniz diye yazayım dedim
Ya bir de ben birkaç defa silikon uçsuz verdim, ama çok yordu beni sürekli memeyi tutmak zorunda kalmak vs. Silikon uçla öyle olmuyor, sanırım benim de rahatıma geldiği için silikonsuz çok denemiyorum. Silikonsuz emzirmek zor değil mi?Kızlar toplanın silikon uçsuz emzirme için fikrim var. Biz gündüz artık 1 2 defa normal emiyoruz. Nasıl alıştı derseniz çok aç olmadığında keyfi emmelerde silikonsuz verdim başlarda tutmadı felan şimdi çok şükür tutuyor (kahverenginin tamamjnj alamıyor çünkü memem düz yapılı yani kahverengi öne doğru çıkık değil) denemek isterseniz diye yazayım dedim
Silikonsuz daha kolay aslında canım bir süre sonra alışıyorsun bebek biraz büyüyünce de memeyi tutmak zorunda kalmıyorsun özellikle de dışarıda çok kolay oluyorYa bir de ben birkaç defa silikon uçsuz verdim, ama çok yordu beni sürekli memeyi tutmak zorunda kalmak vs. Silikon uçla öyle olmuyor, sanırım benim de rahatıma geldiği için silikonsuz çok denemiyorum. Silikonsuz emzirmek zor değil mi?
Yok zor gelmedi ama uçlar acıyorYa bir de ben birkaç defa silikon uçsuz verdim, ama çok yordu beni sürekli memeyi tutmak zorunda kalmak vs. Silikon uçla öyle olmuyor, sanırım benim de rahatıma geldiği için silikonsuz çok denemiyorum. Silikonsuz emzirmek zor değil mi?
Benim silikonlu uçla bile ilk tuttuğunda yanıyor. Silikonsuz iyice acır deseneYok zor gelmedi ama uçlar acıyor
Sorma canım ya çok beter çocuğumun rengi kendine gelemedi ciddi bir durum olmasın da insan ondan endişeleniyorCanım emzik veriyor musun?
Ya geçmiş olsun hzlselcim bu sarılık yemin edeeim bende fobi oldu ya. Allah beterinden saklasın halimize şükür ama gerçekten kafama çok taktım psikolojim gitti artık. En son bizim de 9 du. Bi ay kontrolüne gidicez bakalım kaç diyecek. Bizim de suratı gözü falan sarı yani. Bi geçse de rahatlasak ya of
Bizde de temiz çıktı sonuçlar bende sadece anne sütüyle besliyorum 3. AyA kadar sürebiliyormuş sanırım doktorunuz tedavisi ile ilgili ne dedi bir şey yapıldı mıBenim de yara ve yarık içinde igne batırıyorlar gibi ve umudum kalmadı gececeginden ne kullanirsam kullanayım çocuk emdikce o yarik yeri yine kanırtıyor resmen doğru yerleştirme tekniklerini de deniyorum yok olmuyor damaklari arasında kestiriyorum alt cenesi dışa dönük değil içe dönük kilitliyor o doğru emmeyi beceremezse hiç geçecek gibi durmuyor. Her emzirme saati ruhum bedenden ayrılıyor sanki Allah düşmanıma vermesin bu acıyı gerçekten çok zormuş. 3 ay mühlet verdim kuş agizliya eğer emmeyi beceremezse sağıp veririm sonra da mama 5 aylıkken falan da ek gıda başlarız ne yapayım elimden geleni yaptım.
Sarılık bizim de devam ediyor hala maalesef uzamış Sarılık dedi doktor. Karaciğer enzimleri, tiroidler, idrar yolu enfeksiyonları her şeye bakıldı temiz çıktı sonuçlar anne sütü sariligi dedi doktor ama bizimki mama ağırlıklı da besleniyor kurtulsalar şu sarıldıktan da renklerine kavussa bebeler ya.
hic oyle hissetme canim cogumuz senin gibiyizBir de bizim bebe uyurken ben hiç detaylı iş yapmıyorum üstün körü mutfağı topla çamaşırı yıka as o kadar (öyle sil süpür olayı yok) çünkü reflüden dolayı bir anda kusuyor duyamam diye yapmıyorum. Ama bi yandan da böyle olduğum için kendimi beceriksiz gibi hissediyorum çoğunuz işini gücünü yapıyor galiba
Rezene arttırıyor mu? Ben sürekli sağmaya başladım. Bol bol su içiyorumBen de dün ilk defa rezene çayı içtim Yani bugün maşallah denedin mi sen
Hayir su an icin bir sey demedi sonuçlar temiz çıkınca 2. Ay kontrolünde tekrar bakalım gecmezse çocuk gastroenterolojisine yönlendireceğim dedi.Sorma canım ya çok beter çocuğumun rengi kendine gelemedi ciddi bir durum olmasın da insan ondan endişeleniyor
Bizde de temiz çıktı sonuçlar bende sadece anne sütüyle besliyorum 3. AyA kadar sürebiliyormuş sanırım doktorunuz tedavisi ile ilgili ne dedi bir şey yapıldı mı
Canım robot benim de aklımda , ne aldın memnun musun ?Valla doğduğundan beri silme süpürmeyi robot yapıyor. Hiç normal süpürge ve vileda yapmadım. Dip köşe değil ama en azından ortadan baktığında temiz duruyoronun dışında bebe uyurken mutfak banyo temizliği yemek çamaşır yapıyorum en fazla, kalan zamanalarda da uyuyorum valla
Biz de birkaç hafta önce bir heyecanla satın aldık. Eşim elektronik mühendisi, çok araştırdı nerdeyse tüm piyasayıCanım robot benim de aklımda , ne aldın memnun musun ?
Robot varya elim ayagim o olmasa ne olurdu halimCanım robot benim de aklımda , ne aldın memnun musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?