- 7 Eylül 2018
- 2.316
- 3.148
- 133
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #36.561
Akıl istiyorumBebeğim iki aylık, valla bilemedik arka arkaya sürekli böyle yapınca tanımıyor herhalde dedim bu kadar yapmazdı ama bariz bir şekilde babasında durmak istemedi
Yarım kundak yapmayı ben de düşünüyorum alıcam denemek için e bebekte bir tane vardı kullanan varsa yazarsa çok iyi olur. Bugün inatla kucağıma almadım gece daha yeni uyudu zombi gibiyim
Sırf o yüzden uyumak üzereyken emzirdim ben de biraz dinleneyim diye. Gece hiç uyumadi yeni uyudu...
Selizay kaç saate kadar uyandırmiyosun canım? Benim doktor 1 aylık kontrolde Max 4 saat dedi. 2 aylık kontrolüne gidicez bu hafta sorucam bakalım bundan sonrası için ne diyecek. Gerçi benim bebe genelde Max 3 saat civarı uyuuyor ama bı umut işte hiç 4 saat uyuyamadım.
Reflü yatağında yatıyor beşik içinde veya slingde üstümde uyuyor hanımefendi. Uykum aşırı hafif olduğu için en ufak seste kalkiyorum ama başında beklemiyoruz zaten çok çok zor uyuyan bir çocuk daha yeni uyudu uykusuzluktan öleceğim artık bir de beklesek halimiz ne olur
Ben ocean kullanıyorum canım devletin verdiğinde katkı maddeleri var ve kabız yapabiliyormuhtemelen konuşulmuştur, d vitamini ne kullanıyorsunuz devletin verdiği hakkında düşünceleriniz neler benim aklım karışık güven duygum kalmamış sanırım verilen ürüne bile
Hemde ne geçirmekGecicek ama bizede geciriyo ufak bey
Wellcare kullanıyorum ben, büyük kızımda da onu kullanmıştım. Devletin verdiğinde paraben tarzı şeyler vardı yanlış hatırlamıyorsammuhtemelen konuşulmuştur, d vitamini ne kullanıyorsunuz devletin verdiği hakkında düşünceleriniz neler benim aklım karışık güven duygum kalmamış sanırım verilen ürüne bile
Benim de yara ve yarık içinde igne batırıyorlar gibi ve umudum kalmadı gececeginden ne kullanirsam kullanayım çocuk emdikce o yarik yeri yine kanırtıyor resmen doğru yerleştirme tekniklerini de deniyorum yok olmuyor damaklari arasında kestiriyorum alt cenesi dışa dönük değil içe dönük kilitliyor o doğru emmeyi beceremezse hiç geçecek gibi durmuyor. Her emzirme saati ruhum bedenden ayrılıyor sanki Allah düşmanıma vermesin bu acıyı gerçekten çok zormuş. 3 ay mühlet verdim kuş agizliya eğer emmeyi beceremezse sağıp veririm sonra da mama 5 aylıkken falan da ek gıda başlarız ne yapayım elimden geleni yaptım.Kızlar ya göğüs uçlarınız düzeldi mi? ben bıktım artık bu yaralardan sızılardan. Hiç geçecek gibi durmuyor. Her emzirme işkenceye dönüyor. Sadece sırt üstü yatabiliyorum bütün gün açık geziyorum çok yoruldum artık.
Sarılık bizim de devam ediyor hala maalesef uzamış Sarılık dedi doktor. Karaciğer enzimleri, tiroidler, idrar yolu enfeksiyonları her şeye bakıldı temiz çıktı sonuçlar anne sütü sariligi dedi doktor ama bizimki mama ağırlıklı da besleniyor kurtulsalar şu sarıldıktan da renklerine kavussa bebeler ya.Bugün doktora gittik sarılığımız hala geçmediği hem vücudunda hem yüzünde olduğu için uzamış sarılık dedi doktor kan ve idrar verdik anne sütü sarılığı mı değil mi diye sonuçların çoğu temiz çıktı büyük ihtimalle anne sütü sarılığı en son 14. Günde 9 olan sarılık değerimiz 1. Ayda 16 olmuş başına böyle bir şey gelen var mı doktorla daha konuşmadık
Ocean kullanıyorum. Devletin verdiğinde ayçiçek yağı var kustu hep oğlum. Bunda zeytinyağı var en azındanmuhtemelen konuşulmuştur, d vitamini ne kullanıyorsunuz devletin verdiği hakkında düşünceleriniz neler benim aklım karışık güven duygum kalmamış sanırım verilen ürüne bile
İlk kızımda 3 doktora sordum o zaman doğu da yaşıyorduk, burada Suriyeliler yok o yüzden gerek yok demişlerdi yaptırmadık. Şuan yaşadığımız yerde doktorumuz şiddetle öneriyorum maalesef hastalıklar çok yayıldı dediği için yaptiricaz mecbur. Fiyatlarını soran oldu mu acaba onlarda fena zamlanmis sanırımKızlar özel aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Rota be menenjit biliyorum şuan tek. Yaptırmayı düşünüyorum ben
İnstagramda annebebeksaglikbakim sayfasında var canım fiyatlarıİlk kızımda 3 doktora sordum o zaman doğu da yaşıyorduk, burada Suriyeliler yok o yüzden gerek yok demişlerdi yaptırmadık. Şuan yaşadığımız yerde doktorumuz şiddetle öneriyorum maalesef hastalıklar çok yayıldı dediği için yaptiricaz mecbur. Fiyatlarını soran oldu mu acaba onlarda fena zamlanmis sanırım
Gun icinde oturma odasinda besiginde uyuyor ben de koltukta uzaniyorum yada islerimi yapiyorum. Gecede bizim odada yataginda uyuyor bazende yanima aliyorum ama en ufak sesinde uyandigim icin rahatca uyuyorum. Dogdugundan beri bu sekilde yapiyoruz.Kızlar gece bebişinizi nasıl takip ediyorsunuz? Ben ve eşim dönüşümlü olarak gece hep ayaktayız ve bebeği izliyoruz. Aman kusmuğu boğazına aman bi aksilik yaşanmasın vs diye. Birimiz kesinlikle ayakta.
Biz mi abartıyoruz. Siz gece nasıl yapıyorsunuz
Oyy senin isin hepten zor bide abla var ise allah kolaylik versnHemde ne geçirmekbirde ablamız var akşam oda geçiyor üstümden saat 9 dan sonra söylenenleri algilayamiyorum
Wellcare kullanıyorum ben, büyük kızımda da onu kullanmıştım. Devletin verdiğinde paraben tarzı şeyler vardı yanlış hatırlamıyorsam
Geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlarsınız ve bebeğine de bulaşmadan hepiniz atlatırsınızKizlar ya tum sayfalari okuyamiorum kusura bakmayin nasilsiniz?Biz haata olduk ya domz grbimi neyse artik.Buyuk kizim okuldan aldi sanirim ateslendi oksuruk sonra gecmisti 3 gun sonra tekrar ateslendi.Simdi onun atesi gecti buseferde ben ve ortanca kizim kotuyuz.Belim sirtim bacaklarim hic tutmuo igne batriolar sanki.Bu gecede atesim yukseldi.simdide oksuruge cevrdi.baslarda maske takmadimda simdi bebege maskeyle yaklasiorum ama cocuklar nasil soz dinlsyecek bilmiorm.Sizdede boyle olup bebege gecen oldu mu neler yaptiniz
Evde başka çocuk varsa kaçınılmaz oluyor eve hastalık gelmesi. Geçmiş olsun.Bebeğe geçmemesi için maske takıp bol bol emzirmekten başka yapılacak bişey yok gibi sanki. Anne sütü en güzel antibiyotik ve bağışıklık güçlendirici sonuçta. Benim büyük çocuklar da hastalandılar bu dönemde çok dikkat etmek lazım ya emen bebeğin burun tıkanıklığı çok zor çabucak atlatırsınız umarım çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda atlatirsiniz bir daha gelmez evinize hastalıkçocukların kaç yaşında bilmiyorum ama biz büyük kızıma daha hamileyken opmemesi gerektiğini hasta olursa ilac kullanmayacağını vs anlatmistik. Öpmek istediğinde göbeğinden veya ayağından kıyafetin üstünden opmesine izin verdik. 2 haftalikken eşim ve kızım ağır hastalandı hatta ananem vardı yanımda onada bulaştı. Büyükler ayrı odada takıldı ama kızım hep geldi yanımıza şükür ufakliga bisey olmadı emzirmen en büyük ilaç bebeğine diye biliyorum. Maskeni tak bol bol emzir
Kızlar özel aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Rota be menenjit biliyorum şuan tek. Yaptırmayı düşünüyorum ben
Devletin verdiğini kullanmayın. Uzun süreli kullanımda kanser riski olan BHA içeriyor. Sadece zeytinyağı olan vitamin kullanmanızı tavsiye ederimmuhtemelen konuşulmuştur, d vitamini ne kullanıyorsunuz devletin verdiği hakkında düşünceleriniz neler benim aklım karışık güven duygum kalmamış sanırım verilen ürüne bile
Canım pek çok şey denemissindir ben sadece bana en çok yarayani seninle paylaşmak istedim, göğüs kalkanı kullanmıştım oğlumda, çünkü artık ucu kopmuştu yani bildiğin bir parça et ordan düştü orası böyle beyaz kabuk gibi biseyle kaplanmisti ,hiç geçmeyecek sanıyordum . Fito merhem , hamazinc merhem sürüp göğüs kalkanı tanıyordum gece gundur ,hiçbir yere temas etmesin diye zaten temas ettiği anki acı çok felaketBenim de yara ve yarık içinde igne batırıyorlar gibi ve umudum kalmadı gececeginden ne kullanirsam kullanayım çocuk emdikce o yarik yeri yine kanırtıyor resmen doğru yerleştirme tekniklerini de deniyorum yok olmuyor damaklari arasında kestiriyorum alt cenesi dışa dönük değil içe dönük kilitliyor o doğru emmeyi beceremezse hiç geçecek gibi durmuyor. Her emzirme saati ruhum bedenden ayrılıyor sanki Allah düşmanıma vermesin bu acıyı gerçekten çok zormuş. 3 ay mühlet verdim kuş agizliya eğer emmeyi beceremezse sağıp veririm sonra da mama 5 aylıkken falan da ek gıda başlarız ne yapayım elimden geleni yaptım.
Sarılık bizim de devam ediyor hala maalesef uzamış Sarılık dedi doktor. Karaciğer enzimleri, tiroidler, idrar yolu enfeksiyonları her şeye bakıldı temiz çıktı sonuçlar anne sütü sariligi dedi doktor ama bizimki mama ağırlıklı da besleniyor kurtulsalar şu sarıldıktan da renklerine kavussa bebeler ya.
Geçtikten sonra bir daha tekrarlamadi mi ? Ben bir süre emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum mama ve sagilan sut ile idare etsin düzelince emziririm diyorum ama düzelse de tekrar yara olacak gibi düşünüyorum o ememedikceCanım pek çok şey denemissindir ben sadece bana en çok yarayani seninle paylaşmak istedim, göğüs kalkanı kullanmıştım oğlumda, çünkü artık ucu kopmuştu yani bildiğin bir parça et ordan düştü orası böyle beyaz kabuk gibi biseyle kaplanmisti ,hiç geçmeyecek sanıyordum . Fito merhem , hamazinc merhem sürüp göğüs kalkanı tanıyordum gece gundur ,hiçbir yere temas etmesin diye zaten temas ettiği anki acı çok felakettabi bu merhemler emzirmeden önce iyice yıkanması gereken merhemler , şu dediğin de çok mantıklı mesela bir kere emzir sonra kremle kalkanı tak ,biraz dinlendir göğsünü, belki arada bir öğün mama verip sonra sagdigin sütü verebilirsin , benim şimdiki aklım o zaman olsaydı kesinlikle kendime bu işkenceyi yapmazdım ağlaya ağlaya emzirdim her defasında
Canım meme burnunu kapatabilir kangurudaArkadaşlar merhaba. Belki konuşulmuştur takip edemiyorum. Bebeğim 14 günlük memede uyumayı seviyor hiçbir işimi yapamiyorum. Bana memede emzirebilecegim bir kanguru önerir misiniz. Araştırıyorum ana kullanan birilerinin önerisi daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?