2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Akıl istiyorum Benım kızımda 1.5 saatte bir uyanıyor emmeye yenıdoğan gibi bu kadar sık acıkması doymamasını getiriyor akla dün 11den 1e kadar emdi artık acı cektim dalamıyor uykuya mama verdim 3saat uyumus sütüm var aktifte emiyor anlayamadım

Kızlar tahmin edilebilir inanılmaz bir tempodan sonra gruba bakabildim yarım kundak konusu gözüme çarptı aşırı aşırı tavsiye ediyorum geceleri minik uykuları kendini uyandırmaları bitti 3 saate yakın oluyor bir haftadır yalnız kundak yapılmasını istemiyor. Meme ve sarılma yöntemiyle mayıştıktam sonra kundaklıyorum

muhtemelen konuşulmuştur, d vitamini ne kullanıyorsunuz devletin verdiği hakkında düşünceleriniz neler benim aklım karışık güven duygum kalmamış sanırım verilen ürüne bile

muhtemelen konuşulmuştur, d vitamini ne kullanıyorsunuz devletin verdiği hakkında düşünceleriniz neler benim aklım karışık güven duygum kalmamış sanırım verilen ürüne bile
Ben ocean kullanıyorum canım devletin verdiğinde katkı maddeleri var ve kabız yapabiliyor

Gecicek ama bizede geciriyo ufak bey
Hemde ne geçirmek birde ablamız var akşam oda geçiyor üstümden saat 9 dan sonra söylenenleri algilayamiyorum
Wellcare kullanıyorum ben, büyük kızımda da onu kullanmıştım. Devletin verdiğinde paraben tarzı şeyler vardı yanlış hatırlamıyorsam

Benim de yara ve yarık içinde igne batırıyorlar gibi ve umudum kalmadı gececeginden ne kullanirsam kullanayım çocuk emdikce o yarik yeri yine kanırtıyor resmen doğru yerleştirme tekniklerini de deniyorum yok olmuyor damaklari arasında kestiriyorum alt cenesi dışa dönük değil içe dönük kilitliyor o doğru emmeyi beceremezse hiç geçecek gibi durmuyor. Her emzirme saati ruhum bedenden ayrılıyor sanki Allah düşmanıma vermesin bu acıyı gerçekten çok zormuş. 3 ay mühlet verdim kuş agizliya eğer emmeyi beceremezse sağıp veririm sonra da mama 5 aylıkken falan da ek gıda başlarız ne yapayım elimden geleni yaptım.
Sarılık bizim de devam ediyor hala maalesef uzamış Sarılık dedi doktor. Karaciğer enzimleri, tiroidler, idrar yolu enfeksiyonları her şeye bakıldı temiz çıktı sonuçlar anne sütü sariligi dedi doktor ama bizimki mama ağırlıklı da besleniyor kurtulsalar şu sarıldıktan da renklerine kavussa bebeler ya.

Ocean kullanıyorum. Devletin verdiğinde ayçiçek yağı var kustu hep oğlum. Bunda zeytinyağı var en azından

Kızlar özel aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Rota be menenjit biliyorum şuan tek. Yaptırmayı düşünüyorum ben

Kızlar özel aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Rota be menenjit biliyorum şuan tek. Yaptırmayı düşünüyorum ben
İlk kızımda 3 doktora sordum o zaman doğu da yaşıyorduk, burada Suriyeliler yok o yüzden gerek yok demişlerdi yaptırmadık. Şuan yaşadığımız yerde doktorumuz şiddetle öneriyorum maalesef hastalıklar çok yayıldı dediği için yaptiricaz mecbur. Fiyatlarını soran oldu mu acaba onlarda fena zamlanmis sanırım

İnstagramda annebebeksaglikbakim sayfasında var canım fiyatları

Gun icinde oturma odasinda besiginde uyuyor ben de koltukta uzaniyorum yada islerimi yapiyorum. Gecede bizim odada yataginda uyuyor bazende yanima aliyorum ama en ufak sesinde uyandigim icin rahatca uyuyorum. Dogdugundan beri bu sekilde yapiyoruz.

Kendinize yazik bebis uyuyorken sizde uyuyun zaten bi ses yapsa bisey olsa uyanirsiniz.

Oyy senin isin hepten zor bide abla var ise allah kolaylik versn

Geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlarsınız ve bebeğine de bulaşmadan hepiniz atlatırsınız

Evde başka çocuk varsa kaçınılmaz oluyor eve hastalık gelmesi. Geçmiş olsun.

Ne güzel canım kızın anlattığınıza göre davranıyorsa harika.. umarım hiç hastalık olmaz ama gelirse de kolayca atlatırsınız.

bu konuda hiç düşünmedik ve konuşmadık ama doktorunun önerdiği bütün aşıları yaptırırız..

Devletin verdiğini kullanmayın. Uzun süreli kullanımda kanser riski olan BHA içeriyor. Sadece zeytinyağı olan vitamin kullanmanızı tavsiye ederim

Canım pek çok şey denemissindir ben sadece bana en çok yarayani seninle paylaşmak istedim, göğüs kalkanı kullanmıştım oğlumda, çünkü artık ucu kopmuştu yani bildiğin bir parça et ordan düştü orası böyle beyaz kabuk gibi biseyle kaplanmisti ,hiç geçmeyecek sanıyordum . Fito merhem , hamazinc merhem sürüp göğüs kalkanı tanıyordum gece gundur ,hiçbir yere temas etmesin diye zaten temas ettiği anki acı çok felaket tabi bu merhemler emzirmeden önce iyice yıkanması gereken merhemler , şu dediğin de çok mantıklı mesela bir kere emzir sonra kremle kalkanı tak ,biraz dinlendir göğsünü, belki arada bir öğün mama verip sonra sagdigin sütü verebilirsin , benim şimdiki aklım o zaman olsaydı kesinlikle kendime bu işkenceyi yapmazdım ağlaya ağlaya emzirdim her defasında

Arkadaşlar merhaba. Belki konuşulmuştur takip edemiyorum. Bebeğim 14 günlük memede uyumayı seviyor hiçbir işimi yapamiyorum. Bana memede emzirebilecegim bir kanguru önerir misiniz. Araştırıyorum ana kullanan birilerinin önerisi daha iyi olur

Kızlar toplanın silikon uçsuz emzirme için fikrim var. Biz gündüz artık 1 2 defa normal emiyoruz. Nasıl alıştı derseniz çok aç olmadığında keyfi emmelerde silikonsuz verdim başlarda tutmadı felan şimdi çok şükür tutuyor (kahverenginin tamamjnj alamıyor çünkü memem düz yapılı yani kahverengi öne doğru çıkık değil) denemek isterseniz diye yazayım dedim

Bir de bizim bebe uyurken ben hiç detaylı iş yapmıyorum üstün körü mutfağı topla çamaşırı yıka as o kadar (öyle sil süpür olayı yok) çünkü reflüden dolayı bir anda kusuyor duyamam diye yapmıyorum. Ama bi yandan da böyle olduğum için kendimi beceriksiz gibi hissediyorum çoğunuz işini gücünü yapıyor galiba

Geçtikten sonra bir daha tekrarlamadi mi ? Ben bir süre emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum mama ve sagilan sut ile idare etsin düzelince emziririm diyorum ama düzelse de tekrar yara olacak gibi düşünüyorum o ememedikce

Canım meme burnunu kapatabilir kanguruda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…