- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #36.541
Hayretle okudum canım.. her anneye bu soruluyor hepsi sinir oluyor sonra sanki bunları yaşamamış gibi dönüyor o başkasına soruyor muhtemelen. Ama iş yerindeki abiniz tam olarak ne yaşadı acabaNe güzel yazmışsın
İşte doğum yapan herkes lohusaya keşke böyle davransa, ama çocuk büyüten yaşını başını alan insanlar bile sözleşmiş gibi aynı yorumları yapınca ,acemi olan biz annelerin kafasını karıştırıp çok üzüyor ne yazıkki
Canım kilo alımı yeterliyse, doktorlar 40 güne kadar sarılığı normal karşılıyor, baktıkları zaman değeri bile tahmin ediyorlarmış, bize sarı geliyor ama onlar için eğer sınır değerin üstü değilse normal kabul ediliyor
Bizim de ilk 7 olan değer sonraki gittiğimizde 12 olmuştu ama doktor önemsemedi, sınır değer 20 lerdeymiş sanırım
Çok güzel dile getirmişsin canım
Herkesin üstüne vazife olmayan bu süt mevzusunu sormaya ,anlam veremediğim bir merakı var , iş yerinden arayan bir abimiz bile sütün geliyormu diye sorduğunda şok olmuştum
Lohusaları çıldırtma derneği diye bi dernek var sanırım , onlar da bu derneğin üyeleri
Geliyor abi desem ne olacak ya da yok abi sütüm yok desem mesela ne gibi bir konuşma geçecek acaba aramızda
Çok haklısın canımBiz bu günleri özleyeceğiz , ve aynı yollardan geçen arkadaşlarım da hep aynı şeyi söylüyor , şimdi üzüldüğün bu süt mevzusuna ileride kendimi ne çok boşa üzmüşüm diyip o vakitleri özleyeceksin diyorlar
Bebeğimizin bu minicik eşsiz zamanlarının tadını çıkaralım hep birlikte
Canım İlk başlarda Ben de öyleydim Şimdi ben bebekle beraber yatıyorum Salonda koltukta yanımda yatıyor ve yan yatırıyorum o uyuyunca Ben de uyuyorum Onlar zaten kustukları zaman kendi kafalarını çeviriyorlar Ben bir Nisan'a kadar bu şekilde devam edeceğimKızlar gece bebişinizi nasıl takip ediyorsunuz? Ben ve eşim dönüşümlü olarak gece hep ayaktayız ve bebeği izliyoruz. Aman kusmuğu boğazına aman bi aksilik yaşanmasın vs diye. Birimiz kesinlikle ayakta.
Biz mi abartıyoruz. Siz gece nasıl yapıyorsunuz
Ben bebekle yatıyorum her sesine hareketıne uyanıyorum bakıyorum tabıkı ama nobet tutmuyoruz uykum agır degılKızlar gece bebişinizi nasıl takip ediyorsunuz? Ben ve eşim dönüşümlü olarak gece hep ayaktayız ve bebeği izliyoruz. Aman kusmuğu boğazına aman bi aksilik yaşanmasın vs diye. Birimiz kesinlikle ayakta.
Bizimki gece uyumadigi icin hepimiz cumbur cemaat ayaktayizKızlar gece bebişinizi nasıl takip ediyorsunuz? Ben ve eşim dönüşümlü olarak gece hep ayaktayız ve bebeği izliyoruz. Aman kusmuğu boğazına aman bi aksilik yaşanmasın vs diye. Birimiz kesinlikle ayakta.
2.cocuk oldugu için biliyorum geçecek bugunler ama ne zamanYok bacim cildircak uykusu var uyumuyo 10dk sonra açılıyor gozler sesiyle yikiyo ortalığı napicam bilemiyorum
Yeni mi doğum yaptınız? İlk haftalar bende sizin gibiydim yardım edenim de yoktu tek başıma baykul gi i tüm gün başındaydım.Kızlar gece bebişinizi nasıl takip ediyorsunuz? Ben ve eşim dönüşümlü olarak gece hep ayaktayız ve bebeği izliyoruz. Aman kusmuğu boğazına aman bi aksilik yaşanmasın vs diye. Birimiz kesinlikle ayakta.
Bebeğim iki aylık, valla bilemedik arka arkaya sürekli böyle yapınca tanımıyor herhalde dedim bu kadar yapmazdı ama bariz bir şekilde babasında durmak istemediBabasını tanımadığı ıcın degıl de sizi istediği ıcın dıye yorumladım ben ama. Kokumuzdan bıle anlıyorlar neticede bızı. Ilk aydaysanız ozellıkle
Yarım kundak yapmayı ben de düşünüyorum alıcam denemek için e bebekte bir tane vardı kullanan varsa yazarsa çok iyi olur. Bugün inatla kucağıma almadım gece daha yeni uyudu zombi gibiyimBuna ben de care bulamadım. Kucakta uyuyor yataga yattıgı an acıyor gozleri. Bir de kundak yaptırtmıyor asla. Yarım kundaga alıstırmak ıstıyordum ama olmadı. Yapabilen var mı
Sırf o yüzden uyumak üzereyken emzirdim ben de biraz dinleneyim diye. Gece hiç uyumadi yeni uyudu...Mama saatine yarım saat kala uyumak nedir yaaa kıyıp nasıl uyandırıcam şimdi ben bu bıdığı
Selizay kaç saate kadar uyandırmiyosun canım? Benim doktor 1 aylık kontrolde Max 4 saat dedi. 2 aylık kontrolüne gidicez bu hafta sorucam bakalım bundan sonrası için ne diyecek. Gerçi benim bebe genelde Max 3 saat civarı uyuuyor ama bı umut işte hiç 4 saat uyuyamadım.Kız hala uyandırıyor musun? Ben geceleri uyandırmıyom kendi uyanana kadar
Reflü yatağında yatıyor beşik içinde veya slingde üstümde uyuyor hanımefendi. Uykum aşırı hafif olduğu için en ufak seste kalkiyorum ama başında beklemiyoruz zaten çok çok zor uyuyan bir çocuk daha yeni uyudu uykusuzluktan öleceğim artık bir de beklesek halimiz ne olurKızlar gece bebişinizi nasıl takip ediyorsunuz? Ben ve eşim dönüşümlü olarak gece hep ayaktayız ve bebeği izliyoruz. Aman kusmuğu boğazına aman bi aksilik yaşanmasın vs diye. Birimiz kesinlikle ayakta.
Canım benimki de 3,4 saat sonra uyanmış oluyor genelde. Ama birkaç kez 5 i bulduğu oldu. Arada bir olunca sıkıntı olmaz bence, hem ben de uyuyup toparlanmış oluyorum çok iyi geliyorBebeğim iki aylık, valla bilemedik arka arkaya sürekli böyle yapınca tanımıyor herhalde dedim bu kadar yapmazdı ama bariz bir şekilde babasında durmak istemedi
Yarım kundak yapmayı ben de düşünüyorum alıcam denemek için e bebekte bir tane vardı kullanan varsa yazarsa çok iyi olur. Bugün inatla kucağıma almadım gece daha yeni uyudu zombi gibiyim
Sırf o yüzden uyumak üzereyken emzirdim ben de biraz dinleneyim diye. Gece hiç uyumadi yeni uyudu...
Selizay kaç saate kadar uyandırmiyosun canım? Benim doktor 1 aylık kontrolde Max 4 saat dedi. 2 aylık kontrolüne gidicez bu hafta sorucam bakalım bundan sonrası için ne diyecek. Gerçi benim bebe genelde Max 3 saat civarı uyuuyor ama bı umut işte hiç 4 saat uyuyamadım.
Reflü yatağında yatıyor beşik içinde veya slingde üstümde uyuyor hanımefendi. Uykum aşırı hafif olduğu için en ufak seste kalkiyorum ama başında beklemiyoruz zaten çok çok zor uyuyan bir çocuk daha yeni uyudu uykusuzluktan öleceğim artık bir de beklesek halimiz ne olur
Kız piskolojiniz bozulur yapmayın bence. Aynı odada uyuyun yeterli, bir süre sonra sabrınız kalmaz artık. Hazır uyuyorken siz de uyuyun. Reflü yatağı varsa ya da alttan yükseltirseniz baş kısmını normal yatağın kusmaktan hiçbir şey olmaz anca üstü başı kusmuk olur.Kızlar gece bebişinizi nasıl takip ediyorsunuz? Ben ve eşim dönüşümlü olarak gece hep ayaktayız ve bebeği izliyoruz. Aman kusmuğu boğazına aman bi aksilik yaşanmasın vs diye. Birimiz kesinlikle ayakta.
Canım emzik veriyor musun?Onu da kullanıyorum ama bebiş sürekli memede olduğu için iyileşemiyor sanırım
Ya geçmiş olsun hzlselcim bu sarılık yemin edeeim bende fobi oldu ya. Allah beterinden saklasın halimize şükür ama gerçekten kafama çok taktım psikolojim gitti artık. En son bizim de 9 du. Bi ay kontrolüne gidicez bakalım kaç diyecek. Bizim de suratı gözü falan sarı yani. Bi geçse de rahatlasak ya ofBugün doktora gittik sarılığımız hala geçmediği hem vücudunda hem yüzünde olduğu için uzamış sarılık dedi doktor kan ve idrar verdik anne sütü sarılığı mı değil mi diye sonuçların çoğu temiz çıktı büyük ihtimalle anne sütü sarılığı en son 14. Günde 9 olan sarılık değerimiz 1. Ayda 16 olmuş başına böyle bir şey gelen var mı doktorla daha konuşmadık
Bende posete koyup el tartisiylami tartsam die dusunuorumBen mutfak tartısı üstüne tepsi koyup üstüne bebeyi koyuyorum öyle tartıyorum
Günaydın, biz aynı odada kendi karyolasında yatırıyoruz. Baş kısmına yatağın altından yükseltecek bir şey koyduk. Oda küçük o yüzden bi ses olduğu anda kalkıp kucaklayabilirim, karyolası dibimde. Çok stres oluyorsanız sırtını destekleyip yan yatırsanız? U şeklinde battaniye ya da havlu ile desteklenebiliyor. Bizim bebe çok döndüğü için hiç denemedim ama yapıldığını gördüm.Kızlar gece bebişinizi nasıl takip ediyorsunuz? Ben ve eşim dönüşümlü olarak gece hep ayaktayız ve bebeği izliyoruz. Aman kusmuğu boğazına aman bi aksilik yaşanmasın vs diye. Birimiz kesinlikle ayakta.
Gecicek ama bizede geciriyo ufak bey2.cocuk oldugu için biliyorum geçecek bugunler ama ne zaman
Geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda atlatirsiniz bir daha gelmez evinize hastalıkKizlar ya tum sayfalari okuyamiorum kusura bakmayin nasilsiniz?Biz haata olduk ya domz grbimi neyse artik.Buyuk kizim okuldan aldi sanirim ateslendi oksuruk sonra gecmisti 3 gun sonra tekrar ateslendi.Simdi onun atesi gecti buseferde ben ve ortanca kizim kotuyuz.Belim sirtim bacaklarim hic tutmuo igne batriolar sanki.Bu gecede atesim yukseldi.simdide oksuruge cevrdi.baslarda maske takmadimda simdi bebege maskeyle yaklasiorum ama cocuklar nasil soz dinlsyecek bilmiorm.Sizdede boyle olup bebege gecen oldu mu neler yaptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?