- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.683
- 53
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #36.141
Bizim aile hekimindeki ebemiz de cocuk doktorumuz da 200 gram düşüyorBizim doktorumuz 90 gram yada 100 gram düşüyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim aile hekimindeki ebemiz de cocuk doktorumuz da 200 gram düşüyorBizim doktorumuz 90 gram yada 100 gram düşüyo
Buarada benim doktorda buzdolabında tut dedi kız siz yanlıs biliyo olabılrmısınızKız yok. Açıldıktan sonra 4 hafta oda sıcaklığında kalabilir. Senin eczacı toymuş
Buarada benim doktorda buzdolabında tut dedi kız siz yanlıs biliyo olabılrmısınız
Evet temizdi canımBezi temizse o kadar yoktur ya
Yani ilkinden sonra problemim olmadı bunda da olmaz sanırım diye düşünüyorumO zaman korkmama gerek yok
Benim evdeki tartı bebeği tartmıyor hastanede komple çıplak bezini de çıkartıp tartıyorlar canım ama sağlık ocağında kıyafetle tarttı oda soğuktu biraz. Salı günü hastane randevumuz var orada net belli olcak kaç gr aldığıHer zaman sadece bez ile tartıyorlar o yüzden hiç bilmiyorum. Ama ben de merak ediyorum çünkü evde kendim de tartıyorum söylediğin gibi kıyafetle
Biraz daha büyüsün paylaşım arttıkça daha keyifli oluyor canım benim evdeki kahve arkadaşım oğlum mesela. Hafta sonları kahvelerimizi alıp beraber bahçede içiyoruz ve çok keyif alıyoruz ya da markete benle beraber geliyor anne yalnız gitme ben geleyim diyor o an bitiriyor beniAynen bu halleriyle daha sevimliler ama ilk gördüğümüz hali bu olduğu için baglılık duyuyorum ben kendi adıma
Ama bu demek değildir ki diğer dönemlerini merak etmiyorum en çok da başıma nelerin geleceğini merak ediyorum
Aptamil de çok şekerli canım. Ben oğlumu mamayla büyütmüşüm o zaman çok araştırdım içeriği en temiz mama similactı şimdi de onunla devam ediyorum. Diğer mamalarda olan zararlı yağlar similacta yokHayatım işine karışmak istemem ama eğer doğru baktı isem o mamanın içinde şeker oranı çok fazla . Almanya’da artık satılmıyor. Code Check uygulması indir, orda barkoddan okutabiliyorsun içeriğini, çok işe yarıyor. Mama konusunda bende kayboldum açıkçası şimdilik Similac ama ben de hala araştırıyorum hangisi diye. Doktora da tabii ki soracağım. Burda Aptamil ve Hipp çok reklam yapıyor, ne kadar iyiler bilmiyorum yine de @dennisgo
Canım ben Önce kendim tartılıyorum sonra bebeği kucağıma alıp tartılıyorum aradaki farka bakıyorum 250 gram da düşüyorumBenim evdeki tartı bebeği tartmıyor hastanede komple çıplak bezini de çıkartıp tartıyorlar canım ama sağlık ocağında kıyafetle tarttı oda soğuktu biraz. Salı günü hastane randevumuz var orada net belli olcak kaç gr aldığı
Ya onu denedim de benim ev eğimli biraz düzdün tartmadı. Bebeği aldım kucağıma sonra kendim tartıldım aradaki fark 1600 çıktı kızım 3200 falandı o araCanım ben Önce kendim tartılıyorum sonra bebeği kucağıma alıp tartılıyorum aradaki farka bakıyorum 250 gram da düşüyorum
Onu bende okudumda ozaman demek istedikleri ne
Ya ben de öyle olmak istiyorum biliyor musun evliliğimde o kadar yalnızım ki bazen diyorum çocuk için biraz beklese miydim bencillik mi yaptım diye ama çocuğumun olmayacağını söylemişlerdi bana gene de vicdan azabı çekiyorum o günleri çok bekliyorum inşallah bana da arkadaş olur oğlumBiraz daha büyüsün paylaşım arttıkça daha keyifli oluyor canım benim evdeki kahve arkadaşım oğlum mesela. Hafta sonları kahvelerimizi alıp beraber bahçede içiyoruz ve çok keyif alıyoruz ya da markete benle beraber geliyor anne yalnız gitme ben geleyim diyor o an bitiriyor beni
Anaaa siz kayseride miydinizz doğumunuz hangi hastanede hangi doktora oldu acaba bende doğuma memlekete kayseriye geldim şimdi döndük tekrarBen 1 haftadır aktif olarak çıkıyorum hem de kayseri de
Ben sezeryan oldum ve korse onbeşinci günden sonra takılabilir dediler ama benim karnım hala aciyo normalde iyiyim korse çıkınca ağrı sızı hissediyor biraz erteledim o yüzden. Bizim her hafta kontrol vardı dışarı çıktık. Acil alınacak için bir kaç saatlik dışarı da çıktık. Bir kere de dışarda yemek yedik ama bunlar hızlı bir şekilde oldu hep ağlamaya başlayınca hemen eve döndük.Kızlar bir kaç sorum var
Bebeğin rahatlması içn kullandığınız çay vs var mı
korse kullanımına ne zaman başladınız.
Varsa Epizyotomi dikişleriniz ne zaman düştü
Ve ne zaman dışarı çıktınız
Bu kadar
Sana da arkadaş olur canım merak etme. Senin mucizen olmuş o zatenYa ben de öyle olmak istiyorum biliyor musun evliliğimde o kadar yalnızım ki bazen diyorum çocuk için biraz beklese miydim bencillik mi yaptım diye ama çocuğumun olmayacağını söylemişlerdi bana gene de vicdan azabı çekiyorum o günleri çok bekliyorum inşallah bana da arkadaş olur oğlum
Of ben çok sıkıldım evde ya. 3 saatte bir emzir altını al sağım yap uyut sonra tekrar aynı şeyler. Oğlum Eylül ayına denk gelmişti bol bol gezmiştik. Bunda üşüyecek diye kontroller harici hiç çıkmadım neredeyse dışarı kendimi de yeni toparladım zaten ama patlıcam evde artıkBen sezeryan oldum ve korse onbeşinci günden sonra takılabilir dediler ama benim karnım hala aciyo normalde iyiyim korse çıkınca ağrı sızı hissediyor biraz erteledim o yüzden. Bizim her hafta kontrol vardı dışarı çıktık. Acil alınacak için bir kaç saatlik dışarı da çıktık. Bir kere de dışarda yemek yedik ama bunlar hızlı bir şekilde oldu hep ağlamaya başlayınca hemen eve döndük.
Ben de korkuyorum ama çıktım ya tam doyurup çıktım ağlayınca eve geldik ama yine de o az zaman bile iyi geliyoOf ben çok sıkıldım evde ya. 3 saatte bir emzir altını al sağım yap uyut sonra tekrar aynı şeyler. Oğlum Eylül ayına denk gelmişti bol bol gezmiştik. Bunda üşüyecek diye kontroller harici hiç çıkmadım neredeyse dışarı kendimi de yeni toparladım zaten ama patlıcam evde artık