• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bebeğim fışkırtarak kusuyo yaaaaaa acayip panik oluyprum çok korkuyorum reflü yatağı aldım hala gelmedi🥺 başka napabilirim

Buarada benim doktorda buzdolabında tut dedi kız siz yanlıs biliyo olabılrmısınız
IMG_20230106_180925.jpg

Her zaman sadece bez ile tartıyorlar o yüzden hiç bilmiyorum. Ama ben de merak ediyorum çünkü evde kendim de tartıyorum söylediğin gibi kıyafetle 😂
Benim evdeki tartı bebeği tartmıyor 🤦🏼‍♀️ hastanede komple çıplak bezini de çıkartıp tartıyorlar canım ama sağlık ocağında kıyafetle tarttı oda soğuktu biraz. Salı günü hastane randevumuz var orada net belli olcak kaç gr aldığı

Aynen bu halleriyle daha sevimliler ama ilk gördüğümüz hali bu olduğu için baglılık duyuyorum ben kendi adıma 💞
Ama bu demek değildir ki diğer dönemlerini merak etmiyorum en çok da başıma nelerin geleceğini merak ediyorum🤣🤣
Biraz daha büyüsün paylaşım arttıkça daha keyifli oluyor canım 🥰 benim evdeki kahve arkadaşım oğlum mesela. Hafta sonları kahvelerimizi alıp beraber bahçede içiyoruz ve çok keyif alıyoruz ya da markete benle beraber geliyor anne yalnız gitme ben geleyim diyor o an bitiriyor beni 🥰

Hayatım işine karışmak istemem ama eğer doğru baktı isem o mamanın içinde şeker oranı çok fazla . Almanya’da artık satılmıyor. Code Check uygulması indir, orda barkoddan okutabiliyorsun içeriğini, çok işe yarıyor. Mama konusunda bende kayboldum açıkçası şimdilik Similac ama ben de hala araştırıyorum hangisi diye. Doktora da tabii ki soracağım. Burda Aptamil ve Hipp çok reklam yapıyor, ne kadar iyiler bilmiyorum yine de @dennisgo
Aptamil de çok şekerli canım. Ben oğlumu mamayla büyütmüşüm o zaman çok araştırdım içeriği en temiz mama similactı şimdi de onunla devam ediyorum. Diğer mamalarda olan zararlı yağlar similacta yok

Benim evdeki tartı bebeği tartmıyor 🤦🏼‍♀️ hastanede komple çıplak bezini de çıkartıp tartıyorlar canım ama sağlık ocağında kıyafetle tarttı oda soğuktu biraz. Salı günü hastane randevumuz var orada net belli olcak kaç gr aldığı
Canım ben Önce kendim tartılıyorum sonra bebeği kucağıma alıp tartılıyorum aradaki farka bakıyorum 250 gram da düşüyorum

Biraz daha büyüsün paylaşım arttıkça daha keyifli oluyor canım 🥰 benim evdeki kahve arkadaşım oğlum mesela. Hafta sonları kahvelerimizi alıp beraber bahçede içiyoruz ve çok keyif alıyoruz ya da markete benle beraber geliyor anne yalnız gitme ben geleyim diyor o an bitiriyor beni 🥰
Ya ben de öyle olmak istiyorum biliyor musun evliliğimde o kadar yalnızım ki 😢 bazen diyorum çocuk için biraz beklese miydim bencillik mi yaptım diye ama çocuğumun olmayacağını söylemişlerdi bana gene de vicdan azabı çekiyorum o günleri çok bekliyorum inşallah bana da arkadaş olur oğlum 💞

Kızlar bir kaç sorum var
Bebeğin rahatlması içn kullandığınız çay vs var mı
korse kullanımına ne zaman başladınız.
Varsa Epizyotomi dikişleriniz ne zaman düştü
Ve ne zaman dışarı çıktınız
Bu kadar🌸😇

Kızlar bugün korkunç bir gün geçirdim. Birkaç gündür dikişin olduğu yer içerden ağrıyordu. Ayrıca 1 haftadır kabızlık sorunum var. Kabızlık dediğim her gün tuvalete çıktım ama yapı olarak sert şekilde yapıyordum. Bugün bebeğim kontrolü içim hastaneye gittik, dönüş yolunda bana bir sancı geldi. Gaz sancısı ama hayatımda böyle bir şey yaşamadım diyebilirim. Sürüne sürüne eve geldim, hayatımda böyle bir ağrı yaşamadım. Ağrı tüm karnıma makatıma dikişlerime yayıldı sancı gelince. Eşim gitti lavman aldı onu yapınca kendime geldim. Tekrar aynı şeyi yaşamaktan ölümüne korkuyorum, travma yaşadım resmen.

Bu olaydan sonra bama bişi olursa bebeğime ne olacak site saçma sapan bir psikolojiye girdim, durup durup ağlıyorum bazen. Tekrar aynı şeyi yaşayacam diye de korkuyorum. Lütfen dikkat edin

Kızlar bir kaç sorum var
Bebeğin rahatlması içn kullandığınız çay vs var mı
korse kullanımına ne zaman başladınız.
Varsa Epizyotomi dikişleriniz ne zaman düştü
Ve ne zaman dışarı çıktınız
Bu kadar🌸😇
Ben sezeryan oldum ve korse onbeşinci günden sonra takılabilir dediler ama benim karnım hala aciyo normalde iyiyim korse çıkınca ağrı sızı hissediyor biraz erteledim o yüzden. Bizim her hafta kontrol vardı dışarı çıktık. Acil alınacak için bir kaç saatlik dışarı da çıktık. Bir kere de dışarda yemek yedik ama bunlar hızlı bir şekilde oldu hep ağlamaya başlayınca hemen eve döndük.

Ya ben de öyle olmak istiyorum biliyor musun evliliğimde o kadar yalnızım ki 😢 bazen diyorum çocuk için biraz beklese miydim bencillik mi yaptım diye ama çocuğumun olmayacağını söylemişlerdi bana gene de vicdan azabı çekiyorum o günleri çok bekliyorum inşallah bana da arkadaş olur oğlum 💞
Sana da arkadaş olur canım merak etme. Senin mucizen olmuş o zaten 🥰

Ben sezeryan oldum ve korse onbeşinci günden sonra takılabilir dediler ama benim karnım hala aciyo normalde iyiyim korse çıkınca ağrı sızı hissediyor biraz erteledim o yüzden. Bizim her hafta kontrol vardı dışarı çıktık. Acil alınacak için bir kaç saatlik dışarı da çıktık. Bir kere de dışarda yemek yedik ama bunlar hızlı bir şekilde oldu hep ağlamaya başlayınca hemen eve döndük.
Of ben çok sıkıldım evde ya. 3 saatte bir emzir altını al sağım yap uyut sonra tekrar aynı şeyler. Oğlum Eylül ayına denk gelmişti bol bol gezmiştik. Bunda üşüyecek diye kontroller harici hiç çıkmadım neredeyse dışarı kendimi de yeni toparladım zaten ama patlıcam evde artık 😑

Of ben çok sıkıldım evde ya. 3 saatte bir emzir altını al sağım yap uyut sonra tekrar aynı şeyler. Oğlum Eylül ayına denk gelmişti bol bol gezmiştik. Bunda üşüyecek diye kontroller harici hiç çıkmadım neredeyse dışarı kendimi de yeni toparladım zaten ama patlıcam evde artık 😑
Ben de korkuyorum ama çıktım ya tam doyurup çıktım ağlayınca eve geldik ama yine de o az zaman bile iyi geliyo

Back