2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben de doktora sordum uygunsam normal istiyorum diye doktora güvendim maalesef eşim hep sezeryan olmami istedi panik atak gecmisim oldugu icin onu dinlemedigimede cok pisman oldum

20 günden sonra geçti canım hassaalık var şuan hala ama ağrı ya da yara yok.

Ay kızlar size bir şey anlatayım da gülün zaten çok çok az uyuyabiliyorum, emzirirken de genelde forumu okuyorum. Bugün aylar sonra derin uyumuşum bebe dalınca rüya gördüm. Rüyada burdan bir arkadaşın evine gidiyorum, herkes anonim olduğu için tipini de bilmiyorum tabi o da beni tanımıyor ama ev adresini biliyorum ne hikmetse yanımda kardeşim de var hatta ne alakaysa, eve gittik dedim ben ziyarete geldim. Yukarıdan tanımadığım bir kadın geldi bana bakıyor o da beni tanımıyor. Diyorum ki ben kadınlar kulübünden seni ziyarete geldim Lena'nın annesiyim öyle tanırsın belki shshshsh devreler iyice yanmış benim

Benim de hala hassas lansinoh krem göğüs kalkanı her şeyi denedim en çok gümüş kapak iyi geldi onsuz ben de hala hiçbir sey giyemiyorum
Biz ne zaman içebileceğiz tekrar bileyim de ona göre o günü bekleyeyim
Kuzu emzirme döneminde önermiyolar ya
Kızlar göğüslerim çok yara gümüş kapak alıcam hangi marka önerirsiniz kimi kararma yapıyomuş
Babymom marka ebebekten aldm 999 ayar %100 almalısın benim felaketti acayip iyi geldi bana. Kararma yapmadı 20 gündür kullanıyorum. Herkese tAvsiyemdir

Hangi kitapları tavsiye edersin

Günde 4 litre su iç bak nasıl artiyor bana dua edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…