2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canım az ise normal de olabiliyor hamilelikte bende de çıkmıştı rutin testlerde
Sağlık ocağına göre 3 doktora göre 2 cm uzadı bizimki. İkisinin bile ölçümü farklı oldu o yüzden çok takılmamak lazim bence canım.
Evet 6-8 hafta kolik bebeklerin atak haftasıymış tam 6da delirmeye başladı şu an 7 hafta 4 günlük inşallah 8 dolunca gerilemeye başlar

Sağlık ocağında yapılan idrar testleri doğru çıkmayabiliyor. Bende de protein kaçağı çıkmıştı hastanede tekrarladılar bir şey çıkmadı. Bir de protein kaçağıyla beraber tansiyon takibi yapıyorlar tansiyon da yüksekse o zaman anlam kazanıyor demişti doktorum

Bağırmayı sen bi de bana sor. Ben doğumhaneye inmeden hastane odasını inlettim.
Ve en unutamadığım eve gelince farkettiğim şey (Ben bebeğimi hiç sormadım odaya geldiğimde gözümü açtığımda) neden sormadığımı bile bilmiyorum bunun farkına eve gelince vardım. Ben çocuğum küvezdeyken hiç sormadım diye. Ama ciddi koaslu 1 oda dolusu insan içinde başladı doğumum en pişman olduğum şey kızımı neden sormadım onu neden merak etmedim kendimi affedemiyorum

Canım 5 cm uzamamış, 5 mm uzamış, yanı yarım cm uzamış sadece. 5 cm uzAması için boyunun 54 cm olmuş olması gerek.

Canım benimki ağır sarılık oldu ben mecbur kullandım. Şimdi de alıştı arıyor artık. Ve güzel kilo almış mamaya gerek yok bence

Biz meme reddi yaşıyoruz aslında her acıktığında memeyi veriyorum ama kriz geçirerek ağlıyor

Çok teşekkür ederim

Kızım ben odaya geldiğimde kucağıma vermeye kalktılar, alın şunu üstümden dedim şimdi hatırladıkça gülüyorum, vicdan yapacak bir şey yok, canımın derdine düşmüşüm ehe

Kızlar sezeryan bölgemin sol ucunun altında bölgesel bir ağrı var hareketle artıyor. Bu kadar gün sonra sorun yokken birden sezeryan bölgesiyle ilgili sıkıntı çıkar mı?
Canım uç kısımlarda şişlik ve zaman zaman ağrı, yanma olması normalmiş bende de yanma olmuştu hala çok ayakta kalıp iş yaptığımda ara ara oluyor ağrım

Benim küçük adamımda öyle, yatmayacakmış, hep dik duracakmış. O yüzden omuzda durmayı çok seviyor.
Benimki de aynı canım
Hiç derin uyumuyor
1 saat uyusa şükrediyorum
Sürekli ağlıyor
İnsan anlamıyor da neden ağladığını
Acaba bu dönemlerde normalmi bilemiyorum
2 gündür sütü mamayagöre dafa fazla içiyor ve saatini tamamlamadan uyanıyor. Uyuyacağım zaman ise zor dalıyor. Gaz atıyor en çok etkileyende o zaten.
Kızlar benim hep ağlamam geliyor bu durum lohusalıkla ilgili mi sizce
Bende var canım. Üst üste sağlık problemleri, yalnızlık, sütünün az gelmesi derken sıklıkla ağlama krizine giriyorum
Bitanem benimde annem babam yok. Gurbet ellerde tekim. Acile kaldırıldığımdaki çaresizliği mi anlatamam. Bir ablam var başka ilde sadece. Acile kaynım götürdü, kayınpederim hastanede kayınvalidem de onla. Bebeğe eşim bakmak zorunda dediler mi aort damarın yırtılma ihtimali var Bursaya sevk diye. Eşim ablamı alacak ama bebeğe bakacak kimsem yok. Benim yanımda refakatçi yok. Tansiyon 22 ye çıkmış ayaklarımı hissetmiyorum. Ameliyat olsam 1 ay kafadan hastanede olacaktım. Bebeğimi ablam manisaya götürmek zorundaydı. Annesi ve babası olmayacak başında düşünsene 1 aylık daha. Öldüm öldüm dirildim ondan ayrılacağım diye . Ambulansa binmeden veda ettim son kezmiş gibi oğluma. Eşimden helallik aldım ağladık. Bak işte bunların hepsi travma bizde. Ama hayat böyle malesef güçlü olmak zorundayız.
Bana doktor aguline bitkisel gaz damlası verdı, acayip etkili tavsiye ederim canım.
Bizimkisi 1 aylık kontrolünde 50 cm den 52.5 ce 2.900 den 4.075 gram olmuş. Sanmıyorum ki 5 cm şak diye uzasın canım.
Ah bitanem ben acil sezeryane alındım. Ağdaya gidemedim kıllı mıllı taktılar sondayı yerin dibine girdim utancımdan. Şimdi umrum değil l insan her şeye alışıyor be
Kızlar sezeryan bölgemin sol ucunun altında bölgesel bir ağrı var hareketle artıyor. Bu kadar gün sonra sorun yokken birden sezeryan bölgesiyle ilgili sıkıntı çıkar mı?
Kuzum yan dikişler arada ağrıyor, sızlıyor ve içerideki dikişlerimin ara ara ağrıdığını hissediyorum hala.
Canım uç kısımlarda şişlik ve zaman zaman ağrı, yanma olması normalmiş bende de yanma olmuştu hala çok ayakta kalıp iş yaptığımda ara ara oluyor ağrım
Aynen canım.

Kızım ben odaya geldiğimde kucağıma vermeye kalktılar, alın şunu üstümden dedim şimdi hatırladıkça gülüyorum, vicdan yapacak bir şey yok, canımın derdine düşmüşüm ehe
Ben odaya geldim getirdiler emme icn verdiler bos bos baktim cocuga bu kim nerden cikti der gibi mala baglamis sarhos gibiydim

Önce can sonra canan demişler. Affedilemeyecek bir durum yok kendini cezalandırma.
Deme öylee demee (

Kızlar emzirmeden kaynaklı göğüs yaralarınız nezaman geçti?bende yaralar geçti ama uçlar inanılmaz hassas.emerken canımdan can gidiyor hala.nekadar sürecek bu daha böyle? Duşa girince bile su değdiği an zıplıyorum yerimden.o yüzden gümüş kapaksız atlet sütyen hiçbirşey giyemiyorum.sizde durumlar nasıl geçti mi ağrılarınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…